APRIL UPDATE 2024

APRIL UPDATE 2024
April måned, tiden er til både at kunne se hvad der skal forandres, og dernæst reelt tage skeen i den anden hånd, og tage de forandrende skridt kalder himmelråbende højt på os.
Der er bonus for at gøre det. Uanset hvad vi skal mase os igennem indledningsvist, vil vi ret hurtigt opleve at det batter noget.
Der er forstærket sensitivitet, men dermed også større chance for at du oplever at være guided eller oplever synkroniciteter.
Tanker bliver til følelser, følelserne bevæger din livsenergi og din krop – og der (i kroppen og i livet) har du så resultatet. Vi ved det, men kan vi det her?
Det er super svært at være andre end dig selv. Du opdager det, i et nyt lys, og du vil se når andre spiller et spil. Når de er oversøde, super overbærende, overlegne kloge, kontrollerede rolige. Alle falske facetter af følelserne får en meget skinger tone, og du vil sikkert tænke, hvorfor har jeg ikke set dette tydeligt før, for det har jo altid været sådan.
.
1:1 SESSIONER
Enkelte ledige tider hver uge, hvis du ønsker personlig indsyn og vejledning ift helbred, ubalancer, blokeringer eller guidance til at komme fremad.
NYT FORLØB: DEN INDRE LEDER OG LYSARBEJDET (5 ledige pladser)
Sensommer 2024
.

.

 

MARTS UPDATE 2024

MARTS UPDATE 2024
Vi bevæger os i en grænseland mellem noget der er ved at slippe, og noget nyt og udviklende. Der er en søjle eller et område imellem. Sliding Doors, eller sluser, noget vi kan lukkes ind i, vente og noget vi kan sluses ud igennem.
Det store er “vente”, og detaljerne om hvad der ligger i det.
Samtidig har vi en stærkt ekstrovert energi, der vil frem frem frem. Men hvordan kommer vi balanceret frem, så hesten ikke snubler, og vi hænger halvvejs ude på siden af den.
Se med her :
1:1 SESSIONER
Enkelte ledige tider hver uge fra Marts måned, hvis du ønsker personlig indsyn og vejledning ift helbred, ubalancer, blokeringer eller guidance til at komme fremad.
NYT FORLØB: DEN INDRE LEDER OG LYSARBEJDET
Sensommer 2024
https://camillanymand.dk/lysarbejdeogindreledelse/

FEBRUAR UPDATE 2024

FEBRUAR UPDATE 2024
Der er fart på energien, det føles fremadgående, og så mærkes det feminint nu. Hvor Januar byder ind med en vis power og maskulin kraft, så møder vi noget helt andet nu.
Måske kan man kalde februar en hjerteportal. Det lyder kærligt og rart, men det er godt at huske sig selv på, at det mest af alt betyder at det er HER læringen og justeringen sker.
Det mærkes til at betyde, at vi kan komme i kontakt med gamle følelser og tilstande, gode som mindre ønskværdige. Uanset typen, så er de vigtigt. Vi kan finde nye dybder i taknemmelighed, ro og fred, og gamle låste tilstande som frygt, vrede, begrænsning, mereværd, mindreværd osv melder sig klar til forløsning. Forløsning i en kærlighedslæring betyder mest af alt at rumme. Kan jeg invitere dét som er, indenfor? Kan jeg give det en plads ved bordet. Når dét får sin plads, ændrer gamet sig. Hjertet bliver i chefstolen, og holder rum for dét som er. Det hele.
Februar måned kan forvandle på et helt nyt niveau.
NYT
Spirit Seminar 2024 – brug dine clairvoyante evner i praksis
Early bird inden 1. marts 795 kr incl moms (normalpris 1500 kr)
1:1 SESSIONER
Enkelte ledige tider hver uge fra Marts måned, hvis du ønsker personlig indsyn og vejledning ift helbred, ubalancer, blokeringer eller guidance til at komme fremad.
KURUSFORLØB APRIL-JUNI
Vølvekraften og dit indre lederskab (alle pladser reserverede, kontakt mig hvis du ønsker en plads på næste hold)

JANUAR UPDATE 2024

Energien går hurtigt, vi står i et powerfuldt år, med rasende muligheder for udvikling.
Vi må være obs på hvordan vi håndterer det indeni os selv, hvis vi skal arbejde med det, og ikke imod det.
VI vil se en asen og en masen ude i verden, forsøg på at få firkanter puttet ned i cirkler, forsøg på at trække den gamle verden ned i den nye.
Opgaven der begynder at tegne sig for i år og de efterfølgende år peger på at træne sjælelig skelneevne – hvornår skal jeg slippe og lade gå?, hvornår skal jeg tage fat og blive ved?.
Den store optagethed af spiritualitet som nok i virkeligheden har været ret nyfødt for os, har måske simplificeret tingene. Hvis det ikke går let og føles som flow, så er døren lukket og dermed skal jeg ikke videre. Men er det nu også altid korrekt?
Den gamle version hed, man skal yde før man kan nyde. Det HAR vi allerede taget stilling til, måske ikke altid er sandt.
Så hvad er bedst, kniven i den højre hånd eller gaflen i den venstre?
Måske skal de arbejde sammen, og DER kommer den åndelige skelneevne i spil, som er kronechakraets kompetenceområde.
Passion, mening, flow og livskraft sælger godt.
Hårdt arbejde og vedligehold strammer lidt.
Det ser ud som om vi går en tid i møde, hvor disse kræfter (og mange andre), kommer til at mødes til noget helt tredje.
Forvandlingen sker indeni og ikke udenpå.
Kig med i denne januarvideo, for mere uddybning 🙂
Kærlig hilsen Camilla
NYT I 2024
Åbent for private sessions fra marts til juni
Gratis 3 ugers adgang til Skolen for Livsmagi frem til 31.01
NYT kursusformat – 3 kursusdage fra april til juni, 25% besparelse ved tilmelding inden 1.02
Med kærlig hilsen Camilla