DE 5 ELEMENTER - EN DIREKTE VEJ TIL HEALING OG KRAFT

To dages septemberkursus 2024 med kompendie og lydfiler

.

 

Kan du skrue op og ned for lyden af dine indre stemmer?

Ved du hvem der sidder i din indre cirkel – who is talking?

Ved du hvordan livsenergien igennem dine følelser og bevidsthed bevæger sig rund i dig, og igen og igen får dig til at løbe ind i de samme blindgyder og blive optaget af de samme typer af problemstillingen udenfor og indeni dig igen og igen? Kender du styrkerne i din energibevidsthed? Vidste du at man kan lære at ”se” hvordan denne energi bevæger sig, både hos andre og hos sig selv?

Igennem de 5 elementer lærer du at dirigere enerigen derhen hvor den arbejder bedst.  Det er ligesom at flytte på vand. Oftest er det ikke så svært, når man ser det simple i systemet. Et lille spadestik, og så finder vandet en ny vej, og ændrer resultatet markant.

Sådan kan arbejdet med energien i de 5 elementer virke. Det kan være en genvej til balance, og en forståelse af mekanismerne bag de problemer og ubalancer, mennesker (og dyr) møder. Og dermed en genvej til at møde vores egen kraft. Vi bliver oftest alt for optagede af en detalje, der driller os. Der er noget bag denne detalje, som ikke bare kan vise os hvem vi er, men også hvordan vi finder balance og kontakt til en større version indeni. De 5 elementer kan blive vejen til en stærkere sjælsforbindelse.

Det er ”se” energi er et uudtømmeligt felt, uanset hvor trænede vi bliver, er der mere at hente. Vi bliver aldrig færdige med at forstå HELBRED, HELHED, BALANCE, og jeg kender ikke noget der kan gribe mig mere end at forstå disse sammenhænge et skridt dybere eller længere end før. Det er som om, at når noget rykker sig blot 1%, kan effekten aflæses tydeligt indeni, og dermed spredes i alle aspekter af livet.

De 5 livsenergier eller elementer beskriver både vejen ud af balance, og inviterer igennem viden, bevidsthed og træning til vejen til healing og balance af krop, sind og sjæl.

Det kræver at vi åbner os for at sanse flere detaljer omkring os selv og andre, og dermed opsnapper hvad der foregår bag kulissen – optimalt før problemerne overhovedet indtræffer.

WORKSHOP om de 5 elementer, med fokus på at øge din personlige KRAFT og dine energiressoucer.

Vi går i detaljer med de 5 grundelementer, så du forstår dem dybere end før. Vi træner at mærke dem, og dernæst at balancere dem.

Du behøver ikke at have et forhåndskendskab, eller være trænet healer eller clairvoyant. Det vigtigste er at du er nysgerrig, og gerne vil vågne endnu mere op til at kunne opsnappe endnu flere detaljer.

Du er velkommen uanset om du ønsker et personligt skub, er nysgerrig på de tekniske detaljer, eller er i en proces med at blive endnu skarpere til healing, klarsyn og energiarbejde.

Dette kursus har en konkret form, og med reference til elementerne er der kontrakt brugbart materiale, der oftest har en øjeblikkelig virkning på os selv og eventuelle klienter.

Du får et skriftligt arbejdsredskab, så du kan følge processen og detaljerne og tilføre dine egne noter og erkendelser undervejs. Samtidig bliver der lavet lydoptagelse af størstedelen af undervisningen, så du altid kan gå tilbage og genhøre detaljerne.

 

PRAKTISK INFO

Kurset er delvist udendørs på privat naturgrund fra 10-17 begge dage (Ebeltoftvej 120, 8544 Ommestrup)

26 og 27. september 2024

Der er café med kaffe, the, snack undervejs. Medbring selv madpakke.

Pris 1900 kr exclusive moms (2375 kr). Betaling kan deles op efter behov.

Skriv til info@camillanymand.dk, hvis en af pladserne er til dig