Kurser, Workshops og uddannelser 2021

2021 åbner døren for de næste universelle skridt. Jeg tilbyder fysiske kurser, uddannelser og online forløb, der fasciliterer, åbner og støtter. Du kan læse mere herunder

.

 

SKOLEN FOR LIVSMAGI OG SPIRITUALITET VERSION 2021

  • ONLINE FORLØB OVER 9-12 MÅNEDER STARTER 17. JANUAR (fortsat åbent for tilmelding :-))

Spirituelt onlineforløb igennem helt 2021. Du kan lytte når du vil og til det du vil. Et ta-selv-bord med indsigt, læring, bevidsthedstræning og meditation igennem hele 2021. 175 kr pr måned. Læs mere lige her: 

.

KONTAKTEN TIL HJERTET OG DINE HEALENDE EVNER

  • FYSISK KURSUS FREDAG DEN 18. JUNI I SKANDERBORG 

Jeg oplever at mange sensitive mennesker går rundt med stærkt healende evner uden at have forstået fuldt ud hvad det er, og hvordan det kan anvendes i ens eget liv og måske i behandlingen af andre mennesker. 

Når vi åbner for de healende evner gennem hjerteenergien, åbner vi ind i et felt, som er dybt og universelt. Det betyder at uanset om du mærker at du selv er healer eller ej, så har du en evig adgang til dette felt på lige fod med alt andet.

Healing gennem hjertet er en personlig balanceøvelse. Det er også en øvelse der handler om at administrere din kraft bedst muligt, og når kraften har mange facetter, er der flere bolde i luften på samme tid. Ikke bolde der stationært skal gribes, med igangværende bevægelige indre kræfter, som vi må kende til og kunne bevæge og flytte, så vi dermed ændrer bevidsthedstilstand helt bevidst.

Kurset bygges op omkring aktiverende øvelser, meditative rejser, og praktisk træning.

Begrænset antal deltagere. Pris 1500 kr incl moms. Tilmelding til info@camillanymand.dk

Link: https://camillanymand.dk/kontaktentilhjertet/

OBS: 2 ledige pladser tilbage.

.

SPIRITUELT MEDITATIVT SOMMER RETREAT I UGE 26/27

  • ONLINE MEDITATIV LIVE GUIDING HVER MORGEN I UGE 26/27 (MANDAG-FREDAG) 

Link til tilmelding: https://camillanymand.dk/spirituel-sommerretreat/

.

VØLVENS VEJE -EN GAMMEL ÅBNING TIL NYE SPOR.

  • FYSISK UDENDØRS KURSUS FREDAG DEN 20. AUGUST

I en stor forandring tid bliver vi udfordrede på at finde os selv, finde vores sted, kraft og spirituelle ressourcer. I et tæt samarbejde mellem fortid, nutid og fremtid, åbner vi for et shamanistisk kursus i et helt nyt format. Tipien, bålet, fredsskoven, kraftdyrene, og arbejdet med Vølvens veje.

Med Stig Thornsohn og Camilla Nymand.

Link til mere info og tilmelding: https://camillanymand.dk/volvensveje/

.

LIVSMAGI OG KLARSYNSUDDANNELSEN 2021 / 2022

  • STARTER Oktober 2021: Livsmagi- og klarsynsuddannelsen, for dig der for alvor er klar til at træde ind i magiens verden, åbne dine evner som healer og clairvoyant og starte dit virke om et år (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart 2020 (info@camillanymand.dk). Uddannelsen er kompetencegivende, og sigter mod at ruste dig til at virke ift klienter. OBS: Mulighed for forhåndstilmelding til opstart Oktober 2021.

 

UDDANNELSE I HØJERE CLAIRVOYANCE OG ENERGIARBEJDE (OVERBYGNINGEN)

  • STARTER November 2021: Uddannelse i højere clairvoyance, kanalisering og shamanistisk energiarbejde. En overbygning til dig der allerede er uddannet clairvoyant eller healer (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart Oktober 2020.

.

 

Følg med her på siden, via facebook og nyhedsbrevet

HVER BEGIVENHED ER FORSYNET MED ET LINK. HER FINDER DU BÅDE FLERE PRAKTISKE OPLYSNINGER SAMT MERE INDSIGT I KURSET ELLER FORLØBET.

SOM VI KOMMER FREM VIL DU MØDE SMÅ VIDEOSCEANCER, HVOR DU MÆRKER PRÆCIS DEN ENERGI, SOM KURSET ER BYGGET PÅ.