Kurser, Workshops og uddannelser 2020

2020 emmer af magi, magiens tidsalder. Vil du med:-).

Herunder finder du oversigten over Kurser, Onlineforløb og Uddannelser i 2020. Dybere beskrivelse længere nede på siden.

 

SKOLEN FOR LIVSMAGI 2020 -STJERNEVEJEN

 • ONLINE SPIRITUELT FORLØB. TILMELDING ÅBNES 26. JANUAR. Du kan hoppe på også undervejs. “Stjernevejen” er overskriften for Skolen for Livsmagi 2020, som netop kommer til at danne en magisk bro fra slutningen af 2019 og ind igennem åbningen til fuld udfoldelse i hele 2020. Stjernevejen er et spirituelt personligt inspirations- og healingsforløb over 12 moduler, ét hver måned.  Stjernevejen følger den større kosmiske proces, med forståelse af hvad vi lige nu gennemgår og hvordan vi kan bruge mulighederne til dyb indre vækst, og ligeså arbejder vi også i menneskehøjde med de menneskelige udfordringer vi alle møder hver eneste dag. Disse udfordringer er gyldne springbræt til vigtige områder i vores bevidsthed, som stille og kærligt kan møde dagens lys, og din proces dermed udfoldes dybere og klarere. Uddannelsen løfter din bevidsthed stille og stabilt, samtidig med at du stimuleres til at arbejde dybere ind i din egen energi, og så lærer du sammen med mig at samarbejde med de tilstande, muligheder og energier som 2020 åbner for os.Tilmelding åbner 26. Januar. Men du kan allerede nu få den første måned gratis, og via linket herunder. https://camillanymand.dk/skolen-for-livsmagi/

 

VEJEN TIL KLAR BEVIDSTHED OG CLAIRVOYANTE EVNER 

 • FYSISK KURSUS TORSDAG DEN 10. SEPTEMBER 2020 PÅ SJÆLLAND, PÅ DEN GYLDNE CIRKEL. Mange mennesker er født med åben eller delvist åben bevidsthed, men uden at “knappen” er aktiveret. På et eller andet tidspunkt, vil noget skubbe til os, stimulere os, eller friste os til at vågne. Vi mærker alle små glimt af klar bevidsthed. En følelse af at tiden står stille, en guddommelig fred inde i kroppen, men vi rives som regelt ud af den igen og forstyrres af personlighedens stress, angst eller kamp. Fredag den 29. Maj 2020, åbner jeg for kurset: “Vejen til klar bevidsthed og clairvoyante evner. Vi ansporer processen imod kontakt til dine spirituelle guider, og du vil møde øvelser, råd og vejledning netop i relation til præcist denne proces. Når det virker, så virker det hele vejen rundt, det mærkes alle steder i livet. Indeni som udenpå. OBS: 1 ledig plads tilbage. Mere info samt tilmelding her:  https://camillanymand.dk/vejentilclairvoyanteevner2020/

 

KURSUS 24-25 SEPTEMBER I SKANDERBORG: “EXPANSION” 

 

KURSUS 30. Oktober I SKANDERBORG: “Åben døren til guidekontakt og indre vejledning -hver dag!” 

 • FYSISK HALLOWEEN KURSUS I SKANDERBORG .

  Vi kommer nemt til at lytte med det fysiske øre og stole på hvad det fysiske øje kan iagttage. Samtidig så ved vi sikkert godt, måske nede bag ved, måske mere åbentlyst, at der er mere bag kulissen, som vi ikke lige nu har fuldt ud adgang til – af forskellige årsager. Og de forskellige årsager bakser vi så rundt med på hver vores måde.

  Denne kursusdag er til dig, der er klar til-, og ønsker at skabe en mere vedvarende praksis omkring guidekontakt og spiritualitet i hverdagen. Hver eneste dag, nede i de simple detaljer, og der hvor du hver dag måske har brug for mere og tydligere indre vejledning, en stærkere forbindelse og mere tillid til den hjælp der er omkring dig.

  Det er til dig der føler dig klar til at trække i håndtaget og åbne døren op nu, til at slippe flere af de begrænsninger, der ligger omkring dig, og er klar til at tage hverdags-shamanismen tæt i hånden og bruge det i dit liv.

  Kurset skal erstatte den lange række af individuelle sessioner, som det ville kræve at når dertil, og derfor er der maks 8-10 deltagere, så vi får tag i dét som sker hjemme hos dig og inde i dig.

  Derfor er kurset til dig, der er klar på at tage ansvaret helt hjem og klar på at skabe en klarere og højere universel kontakt.

  Tilmelding her: https://camillanymand.dk/guidekontakt-indre-vejledning/. Maks 8-10 deltagere.

 

 

LIVSMAGI OG KLARSYNSUDDANNELSEN 2020 / 2021

 • STARTER Oktober 2020: Livsmagi- og klarsynsuddannelsen, for dig der for alvor er klar til at træde ind i magiens verden, åbne dine evner som healer og clairvoyant og starte dit virke om et år (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart 2020 (info@camillanymand.dk). Uddannelsen er kompetencegivende, og sigter mod at ruste dig til at virke ift klienter. OBS: 1 ledig plads tilbage. Mulighed for forhåndstilmelding til opstart Oktober 2021.

 

UDDANNELSE I HØJERE CLAIRVOYANCE OG ENERGIARBEJDE (OVERBYGNINGEN)

 • STARTER November 2020: Uddannelse i højere clairvoyance, kanalisering og shamanistisk energiarbejde. En overbygning til dig der allerede er uddannet clairvoyant eller healer (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart Oktober 2020. OBS alle pladser optaget, kommer igen med opstart efterår 2021

.

 

 

Følg med her på siden, via facebook og nyhedsbrevet

HVER BEGIVENHED ER FORSYNET MED ET LINK. HER FINDER DU BÅDE FLERE PRAKTISKE OPLYSNINGER SAMT MERE INDSIGT I KURSET ELLER FORLØBET.

SOM VI KOMMER FREM VIL DU MØDE SMÅ VIDEOSCEANCER, HVOR DU MÆRKER PRÆCIS DEN ENERGI, SOM KURSET ER BYGGET PÅ.