Lidt om mig

Mit navn er Camilla, og jeg er 46 år. Jeg har hele mit liv haft “mærkelige” oplevelse, pudsige indsigter, klare fornemmelser og haft en ualmindelig sensitive sjæl med mig i kufferten. Der skulle gå en del år, før jeg for alvor fandt styrken i alle disse ressourcer.

Jeg er mor til to piger, og en række dyr, og så er jeg halvdelen af ægteskabet “Camilla & Jesper”. Jeg er både jordisk menneske, og jeg er nogens mor, en opgave som har den aller største betydning for mig og for os. Men jeg er også en sjæl, en ualmindelig sensitiv sjæl, som lige nu har en menneskelig oplevelse, og jeg har været så heldig at have alle mine sanser vidt åbne, tilsyneladende lige fra mit første åndedrag.

Jeg er uddannet fysioterapeut med diploma i mekanisk diagnostik og terapi, og har derfor haft min base i den evidensbaserede medicinske verden.

Mine psykiske evner, dvs min kontakt til den åndelig verden (eller til universet) har vist sig hos mig som en kombination af klarsyn, klarfølelse, klarhørelse, en evne til at kigge direkte ind i auraen og en evne til at åbne mig selv så meget op, at jeg kan kontakte og mærke højere bevidstheder indefra mig selv. Den sidste del føles som noget der minder om klarviden. Nogle vil kalde det kanalisering, men jeg vælger at være forsigtig med at bruge ordene og istedet forklare hvordan det virker :-).

Som hos de fleste clairvoyante har disse evner været med mig altid, og som alle andre har jeg blot ikke forstået hvad det var eller hvorfor det var til stede. Jeg har også i adskillige år brug både mine indsigter og evne til at løfte andres menneskers frekvens som en naturlig ting. Og først et godt stykke inde i voksenlivet blev jeg bevidst om mit arbejdsfelt var meget bredere end jeg oprindelig havde troet.

Jeg bliver tit spurgt hvad det er jeg ser, og jeg tager mig selv i gang på gang at være i tvivl om hvad jeg skal svare. Jeg er kommet til den konklusion, at jeg aldrig har haft et “normalt syn”, og derfor er de input jeg modtager normale for mig ;-). Konsekvent modtager jeg information på mange planer på samme tid. Nogle typiske eksempler er at kunne se bagud og frem i tid, også tidligere liv. De viser sig ret hyppigt og tydeligt, fordi de er meget brugbare når vi skal finde ud af hvorfor vi laver angst eller blokerer vores egen energi. Det hjælper ikke så meget blot at fikse den nu og her situation i det her liv, som skaber eksempelvis frygten, hvis den er bundet op på tidligere liv, og melder sig nu, fordi den skal forløses. Så bliver det blot symptombehandling, at se for snævert på det. Energiblokeringer viser sig for det blotte øje, vores livsenergi og dens bevægelse er meget tydeligt, og bliver oftest kommunikeret ud til mig både via synet og følelsen på min egen krop.

Telepatisk kontakt med dyr er også en af de særlige ting for mig. Og så er der en ting mere, nemlig den dybe forståelse af kroppens grad af balance:

KROPSLIG INTUITION, KOBLING AF SAMMENHÆNGE MELLEM SJÆLEN OG KROP- SINDET

Jeg har nogle helt særlige nicher. Den ene vil måske gå under betegnelsen medicinsk intuition eller mere præcist laver jeg intuitive helbredslæsninger. Dvs. jeg stort set altid bliver ledt hen i de områder af din fysiske krop og i dit energifelt, som har brug for særlig opmærksom, og jeg vil typisk vil fornemme om din krop er på overarbejde på specifikke områder. Når jeg åbner den og følger den lige så stille, kan jeg ofte mærke i hvilket niveau og i hvilket lag udfordringer findes, og hvad der ligger til grund for den. Jeg spørger ind til følelser og begivenheder, for at forstå præcist, hvordan ubalancen er plantet og hvad der vækster den. Normalt bliver jeg altid gjort opmærksom på sammenhænge mellem følelser og ubalancer i sind og sjæl set i relation til fysiske symptomer. 

HJÆLP TIL SÆRLIGT SENSITIVE

Min anden særlige passion og spidskompetence på det clairvoyante felt, er arbejdet med særligt sensitive mennesker. Mange sensitive har svært ved at finde deres vej i den fysiske barske verden. En gruppe af disse sjæle, kan måske betegnes som englemennesker, devasjæle og stjernebørn. Det er sjæle der kommer til jorden med en særlig fred, en dybfølt intuition og en indgroet evne til altid at vælge lyset. Så er der lidt en undtagelse hos enkelte af disse, som kommer med et kraftigt retfærdigheds-gen og evne til at kæmpe. Det er lidt nogle andre temaer, disse sjæle vil støde på. Men grundlæggende kommer en gruppe sjæle med en større mission, som altid handler om at skabe lys, og kærlighed. Det er blot lidt forskellige præcis hvilken rolle der ligger til den enkelte, og hvilke ressourcer man har med helt fra før fødslen og hvilke personlige opgaver der skal løses først, før adgangen til den større mission gradvist tiltager i tydelighed.

UDDANNELSE AF DIG MED IBOENDE CLAIRVOYANTE EVNER

Lige så stille har mit arbejdet ændret form og retning over de sidste år. En meget stor del af mit virke er idag målrettet uddannelse af mennekser, som enten ønsker sig dybere kontakt til sig selv, større indsigt i balancen mellem sjæl og krop-sind, eller ønsker selv at udvikle clairvoyante og healende evner.

Hvis du kigger her på siden under “skolen for livsmagi” eller “livsmagi- og klarsynsuddannelsen”, vil du kunne snuse lidt til hvad der er af muligheder.

Jeg holder løbende kurser og workshops, aldrig de samme, det udvikler sig hele tiden. Du kan se under menuen “workshops”, og se hvad der venter over de næste måneder ;-).

Kærlig hilsen Camilla