Uddannelse i højere Clairvoyance og Energiarbejde

Opstart Oktober 2021, mulighed for forhåndsreservation af plads.

EN EFTERUDDANNELSE OG OVERBYGNING TIL LIVSMAGI- OG KLARSYNSUDDANNELSEN ELLER ANDEN LIGNENDE CLAIRVOYANCEUDDANNELSE

.

 

Clairvoyance er en bred betegnelse for et meget dybt og samtidig højt felt af energi.

Efter din basisuddannelse i clairvoyance, vil du nå et punkt, hvor du ønsker mere. Det sker typisk når din egen proces samtidig udvikler dig, og du bliver stimuleret til at bruge dine evner mere aktivt og med større indvirkning på større helheder. Du bliver også i den fase nysgerrig efter at arbejde i flere dimensioner på samme tid. Langsomt mærker du en impuls til at blive bedre. Ikke længere for egen vindings skyld, men fordi det kalder på dig.

Nogle sjæle har det højere formål at kunne arbejde i et intenst bevidsthedsfelt, har en evne til at holde styrken og frekvensen i feltet så højt og intenst, at adgangen til højere dimensioner lukker sig op. Her befinder sig muligheden for universel kanalisering, for arbejdet med at bane vej for healingspotientiale, for at udblokke bevidsthed og for at kunne omkode de veje som sjælen står med. I omkodningen og dannelsen af nye veje, bruges bevidsthedsfeltet i tæt samarbejde med klientens guider og i tæt samarbejde med det højere formål specifikt at gøre potientialet til muligheder i virkeligheden. Det kræver både en stærk evne i bevidsthedsarbejdet/energiarbejdet og det kræver en stærk evne i kommunikationen, så arbejdet gøres tydeligt, nærværende og brugbart for klienten. Det kræver også at du står godt fast i dig selv, og med kærlighed og mod tør kigge, og samtidig være bevidst om hvad der kan og skal rykkes på, og hvornår de nuværende processer, vi står i,  skal have fred.

Denne uddannelse vil skubbe din proces i retning af  disse højere dimensioner.

 

DYBERE BESKRIVELSE AF UDDANNELSEN

Jeg vil sammen med min unikke gæstelærer Stig Thornsohn, facilitere dine evner mod kanalisering af dit clairvoyante arbejde, dit healende arbejde og dit bevidsthedsarbejde. Vi vil arbejde med kanalisering med mulighed for omkodning af gamle mønstre, baning af nye veje og specifik støttende healing til sensitive mennesker, alt efter dine iboende evner og din balance her og nu.  

Min hensigt er at give dig en oplevelse af, hvordan dit arbejde med den lyse magi åbner sig og folder sig ud. Hvor langt du når i processen afhænger af din højere plan, dine højere aftaler og lige så meget af både vilje og arbejdsiver i den fysiske dimension.

 

Du kan læse mere på siden herunder 😉 

 

UDDANNELSE I HØJERE CLAIRVOYANCE