Uddannet i højere Clairvoyance og energiarbejde 2021

Første år er en clairvoyanceuddannelse, og andet år tager vi det hele et skridt videre ind i højere clairvoyance og energiarbejde. Processerne bliver dybere, det indre arbejde mere krævende, og lige så stille begynder clairvoyancen at få en form, hvor heling og bevidsthedsarbejde og dét at adminstrere energi får både form og plads. Effekten af arbejdet bliver større.

Listen herunder er de, som har været igennem et to årig forløb, og nu står klar til at hjælpe klienter, kursisterne, arbejdspladser og meget meget mere.

En del af denne gruppe du ser herunder, som i år har afsluttet år 2, forsætter på det tredje og sidste år, og derfor vil du kunne støde på dem i vores øveklientgrupper.

Det har været et tæt samarbejde igennem hele året, og en stor fornøjelse at se klienter sammen med disse dygtige mennesker. De aller bedste anbefalinger herfra.

Med kærlig hilsen Camilla Nymand

 

Marianne Thomsen

Tlf nr 25153822

 

Mette Læssø

Kontakt via mail: laessoe7182@gmail.com

Eller sms: 31706809.

Det ville glæde mig at høre fra dig!

 

Marianne Rishøj

www.1cb.dk

Mail: marianne@1cb.dk

Det kræver mod og øvelse at lytte til og være i kroppen og derved slippe uforløste hændelser og følelser. Jeg har stor empati og fornemmelse for, hvad din krop har behov for.  Jeg er uddannet kropsterapeut (Totum incl. MasterClass) og har altid inddraget healing, clairvoyance og nu energiarbejdet i mine behandlinger. Min indgangsvinkel er kroppen og jeg lader mig guide af din krop, clairvoyancen og når energien kommer til stede, er jeg kanal for energien og lader den arbejde. Min uddannelse hos Camilla har gjort, at jeg står stærkere i arbejdet og kan gå dybere og højere i energien og der sker derved en større forløsning. Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere information. 

 

Marie-Louise K. Pedersen 

Messenger (via facebook): Marie-Louise Kragelund Pedersen

Mail: maloukra@hotmail.com

Gennem clairvoyance, healing, samt energi- og bevidsthedsarbejde, kan vi sammen få belyst og bevidstgjort dine udfordringer, de steder hvor det slår knuder for personligheden og sjælen. Vi ser på både dine lyse sider og dine skyggesider, da de til sammen skaber det fundament som du hver dag lever ud fra.

Manglende bevidsthed omkring både de lyse sider og dine skyggesider i dette og tidligere liv, kan sætte sig som knudepunkter og skabe udfordringer for dig i livet lige nu og her.

Fokus i mine sessioner er, at støtte dig og fremme en større forståelse og afbalancering i dig. Gennem fælles indsigt, skaber vi sammen en afbalancering af krop, sind og sjæl, og dette er essentiel for at du kan trives i livet lige nu.

Du vil opleve at gå fra sessionen med større indsigt omkring DIG, øget energi og større livsglæde.

 

Jannie Friis

Hjemmeside: www.janniefriis.dk

Facebook: Jannie Friis – Spirituel Rådgiver  og Familieterapeut

Telefon: 26217911

Min passion er at lave energi- og bevidsthedsarbejde. Arbejde med mennesker, se dem udvikle sig og leve deres fulde potentiale. Jeg er uddannet clairvoyant, Energy flow healer og familieterapeut.

Alle møder vi udfordringer i livet og uanset hvilke og hvordan, tror jeg på, at det er muligt at rejse sig igen, i en endnu stærkere udgave af sig selv.

Jeg elsker at vejlede og støtte mennesker på en sådan udviklingsrejse, se dem transformere sig og udvikle en power, et håb og en tro på dem selv, som de ikke troede var muligt, at de selv indeholdte.

 

 

Birgitte Faith

Clairvoyance – Energiarbejde /Healing – Spirituel vejledning

Online eller i egne lokaler i Nykøbing F. 

Mobil: 26178011. Send en sms eller indtal en besked. Så vender jeg hurtigt tilbage. 

Mail: birgittefaith@gmail.com

 

Nete Vilain

Klarhed og balance

Telefon nr. 40 22 67 99

Mail. nete@netevilain.dk

www.netevilain.dk

Efter mange års tilløb, uddannelser og erfaringer, er jeg klar til for alvor at gå ind i det spirituelle arbejde. Det summer helt ind i knoglerne, og der er ingen tvivl om at det er den vej jeg skal nu. Jeg er i mit spirituelle arbejde optaget af at hjælpe dig på vej til at blive den bedste version af dig i dit liv. Jeg er ikke så optaget af om du skal.. eller ikke skal.., men mere, hvorfor det overhovedet er et spørgsmål. Det vil sige at se ind bag ved og arbejde med de knudepunkter der gentagne gange laver benspænd i vores liv. Det foregår overalt i vores daglige liv, både privat og på arbejde. Jeg er meget optaget af, hvordan spiritualitet bliver en mere integreret del af vores liv – både privat og på vores arbejde. Hvordan vi bliver den bedste version af os selv til gavn for os selv – og vores omgivelser. Derfor tilbyder jeg ud over kurser, og private sessioner – også klarsyn og energiarbejde som en integreret del i alt det jeg også kan indenfor ledelses og organisationsudvikling, ledersparring, stresshåndtering, coaching mm. Ring eller skriv hvis du vil vide mere – jeg har noget på hjertet…. Du kan også læse mere om det på min hjemmeside www.netevilain.dk

 

Johanna Mathilde Dalsgård

Healing, Klarsyn og Energiarbejde

Jeg er uddannet clairvoyant, frekvenshealer og energiarbejder, og min passion er at hjælpe mennesker med at (gen)finde balancen i livet. Ved hjælp af klarsyn – og en stærk guidekontakt  – stiller jeg ind på din energi og får som regel vist, hvad der ligger til grund for de ubalancer/udfordringer, du står med lige nu, hvilket giver mulighed for at vi kan arbejde med det, der har allermest brug for at blive healet. Vi kigger selvfølgelig også på dine muligheder og potentialer, og du får konkrete værktøjer med hjem samt rådgivning til, hvordan du kan arbejde videre selv.  

Kig gerne på min hjemmeside:  www.johannadalsgard.dk

Eller følg mig på Instagram:  @Stjernestoev_og_hverdagsmagi 

Eller på facebook: Healing, Klarsyn & Sjælsenergi

Mail: Kontakt@johannadalsgard.dk

Kontakt på via Messenger (Facebook) eller send en SMS til 50557551 

 

Tina Lillienskov

http://www.tinas-alternativ.dk/

Hornsmarken 49
Brøndum
9500 Hobro
Tlf.: 2440 3135

Du er velkommen til at ringe for at høre nærmere, 
og vi tager en snak.

Send en SMS og jeg vender tilbage eller send en mail.
E-mail: tinas.alternativ@gmail.com

Jeg arbejder ud fra det hele mennesker, fysisk og energetisk. Jeg lytter til kroppen og hvilke budskaber der må komme – hvor det kan være hensigtsmæssigt at arbejde med erindringer, skyggesider, blokeringer. 

Jeg har en dyb passion for at lave / formidle energiarbejde til dit allerhøjeste bedste og med hjælp fra guider, engle og universet. 

 Mit forløb hos Camilla Nymand har hjulpet mig til at stå stærkt i min formidling og indføling på et højt niveau, hvilket kan give en større indsigt / forløsning hos dig. 

Forløsning kan være på tidligere erindringer – blokeringer – tidligere liv – dette liv – overbevisninger som har sat spor på tidslinien. 
Jeg kan kontaktes på nedenstående. 

 

Tine Marie Andersen

Du kan kontakte mig på mail: tinemarie.a@gmail.com 

eller sende en sms på 28595901

 

Tenna Wig

Tenna Wig – Kraftens magi : Med rødder der strækker sig dybt ned i jorden, henter jeg min kraft, som er fundamentet i alt hvad jeg laver. Jeg er tiltrukket af den shamanistiske tilgang og hører trommens kalden, samtidig ser jeg alt som bevægelse, tråde der fletter sig ind i hinanden, hvor kroppen er i centrum som min guide. Jeg tilbyder clairvoyance og energiarbejde, bygger trommer kanaliseret til den enkelte og sælger produkter, jeg selv laver. 

Kig gerne ind på min hjemmeside eller følg mig på instagram og facebook

www.tennawig.dk

https://www.instagram.com/kraftensmagi/

https://www.facebook.com/Kraftensmagi

tenna.wig@gmail.com

 

Christina Kürstein

Tlf.: 30317004

Instagram: spirituel_bevidthed

Messenger (via facebook): Christina Helene Kürstein

Skygger og lys er hinandens forudsætninger: jo flere skygger desto større potentiale har du for at udvide og stå endnu stærkere i dit eget lys. 

Jeg hedder Christina, og jeg tilbyder spirituel vejledning med afsæt i dine skygger og din sjæls potentialer. Hvad har du med dig som sjæl? Hvor og hvordan udfordres du lige nu mentalt, astralt og kropsligt? Hvilke ubalancer står du med? 

Gennem den højere clairvoyance og energiarbejde hjælper jeg dig med at bevidstgøre dine skygger, forbinde dig med dit hjerte, heale op og forløse gammel energi, så du har mulighed for at ekspandere og stå i dit lys, med al det du er. 

 

Dorthe Lunddahl

I et kærligt univers med hjælp fra engle, hjælpere og guider stiller vi med clairvoyancens budskaber ind på der, hvor du er nu. Via energiarbejdet åbner, samler, udvider og heler vi alt efter, hvad du har brug for. Det viser sig undervejs. Ligesom du kan stille spørgsmål og få redskaber til arbejdet videre frem. 

Udover clairvoyance og energiarbejde laver jeg workshops, cirkler, sælger mine kanaliserede englekort m.m. Se mere på www.dorthelunddahl.dk

 Find mig også på:

Instagram   @clairvoyance_dorthe_lunddahl

Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100034506716543 ( her er du velkommen i min gratis lukkede gruppe IN CONNECTION med dig med hinanden med universet) 

 Kærlig hilsen

Dorthe Lunddahl – Telefon: 20943360 

 Spirituel Udvikling

 

Lisbeth Bang
lb@lisbethbang.dk 
mobil +45 2511 5065

http://www.lisbethbang.dk

Bevidsthed – og udvikling er nøgleordene i mit spirituelle arbejde.

Jeg hedder Lisbeth, og arbejder både clairvoyant, energetisk og med hjertehealing.

Min vision er at belyse de skygger og udfordringer, som du aktuelt oplever at have.

Det tilbyder mig at hjælpe dig til et stærkere fodfæste, en indsigt og forståelse for dine ubalancer og gennem denne bevidsthed at give dig flere muligheder for at udvikle en større balance – og at håndtere dine udfordringer på en ny måde.

Udfordringer, skygger og traumer – det vi i daglig tale kalder bøvl – kan have afsæt i dette eller i tidligere liv.

Der er flere lag i ubalancer og de træder gerne frem i forskellige forklædninger og kan være både bevidste og ubevidste… Alt i alt handler energiarbejdet om at møde dig, din sjæl, at skabe mere balance og forløse netop DIT potentiale.