Uddannet i højere Clairvoyance og energiarbejde

Herunder finder du både præsentation og kontaktoplysninger på de fantastiske mennesker, som ikke bare har en stærk clairvoyanceuddannelse bag sig, men også har været igennem et intensivt udviklings- og undervisningsforløb i højere clairvoyance og dertilhørende energiarbejde. Mennesker med stærke evner og som som er gået vejen, og som jeg til enhver tid vil kunne anbefale både fagligt og personligt. Mkh Camilla

 

ANNE METTE SEGALT JACOBSEN

 

Anne Mette Jacobsen
Telefon: 2629 2063, gerne sms
Hjemmeside: anne-mette-jacobsen.dk
facebook: https://www.facebook.com/Anne-Mette-Jacobsen-479041729506509

 

 

HELLE FRAHM

HELLE FRAHM
Telefon: 5098 1383, gerne sms
 
 

TINE KRISTENSEN

Jeg kan træffes på mobil 23439009 og på mail: tinek9093@gmail.dk

Mit store fokus er at udfolde, hvad det vil sige at leve som menneske på denne jord med alle de gaver og udfordringer, det indebærer. Samtidig er jeg meget optaget af, hvordan vi kan koble al den viden, vi får fra den naturvidenskabelige forskning med åndsvidenskaben og dermed vores spiritualitet.

Mit højeste formål er at arbejde i et bevidsthedsfelt, hvor min opgave er at løfte bevidsthed og frisætte energi hos det enkelte menneske og undervise større grupper. 

Jeg har gennem min uddannelse i højere clairvoyance, healing og bevidsthedsarbejde hos Camilla Nymand, fået finjusteret mit klarsyn og min egen kontakt til de højere dimensioner. Jeg arbejder med klarsyn, kanalisering, bevidsthedshealing, omkodning og udvikling af bevidsthed. Det foregår via et meget jordnært sprog. 

Igennem mit arbejde, vil du få mulighed for at få forløst traumer, blokeringer og gamle mønstre, som begrænser dig i din livsudfoldelse og din sjæls mission her på jorden.

Mit mål er altid dit højeste bedste og at give dig indsigt i dit potentiale og mulighed for at sætte det i spil. Jeg guider dig kærligt gennem både lys og mørke, velvidende, at vi er det hele og at det, at få sat spot på det, vil åbne og forløse dig. 

Jeg har gennem de sidste 20 år arbejdet med coaching, terapi og supervision og de temaer, som oftes fylder, er ubalancer i krop, sind og sjæl, som jo har stor indvirkning på og betydning for hinanden. 

Det ikke at leve ud fra din sjæls mission og potentiale, din essens, kan skabe ubalancer og udvikler ofte problematikker i sind og krop. Hvis det er problematikker i det mentale og følelsesmæssige felt (sindet) handler det ofte om angst, depression, tristhed, mindreværd/mereværd, stress eller en følelse af ikke at være det rette sted. I det fysiske felt kan kroppen signalere, at der er ubalancer via smerter eller andre fysiske reaktioner. Jeg har stor viden og indsigt i smerter og det at leve med kroniske smerter og hvordan man får et godt liv på trods af disse. 

Jeg har i mit virke gennem årene arbejdet både med børn, unge og voksne.

Mit mål er at støtte og hjælpe dig med at folde dit smukkeste potentiale ud. Det er min fornemste opgave, at du føler dig tryg og støttet hele vejen. Mit arbejde tager altid  udgangspunkt  i en stor respekt for dig og din frie vilje. 

Når jeg arbejder bruger jeg mit klarsyn, klarfølelse og klarviden til at guide mig i retning af, hvem du er og hvad du har med dig. Hvad der udfordrer dig og hvad der kan løfte og frisætte dig. Via denne viden åbner og faciliterer jeg et dybt energiarbejde, som sætter en healingsproces igang, hvis du ønsker.

Mange kærlige hilsner 

Tine Kristensen, Clairvoyant rådgiver, coach og supervisor

 

BIRGIT SØRENSEN

I dine dybeste dale finder jeg ind… 

Derinde hvor bevidstheden ikke eksisterer finder jeg meningen i det ukendtes meningsløshed….

Forunderligt og uforklarligt finder jeg revnerne og sprækkerne i dit fundament – reparerer, bryder ned, bygger op… holder dig hele vejen…

Energien i healingen rammer dybt, forløser det svære og støtter dig til det indre arbejde du havde sat dig for, da du kom til mig… 

Min evne til at transformere mørket, at turde stå der sammen med dig og finde vejen ud…over tid, giver dig chancen for at finde en ny vej, give dig lyset tilbage – og livet med alt hvad det har med sig… 

Mærk kærligheden til dit sande jeg fylde dit bryst… mærk din styrke vende tilbage fra dit indre… lad dig forvandle til det smukkeste du er og find tilbage på din vej… 

Min taknemmelighed er så stor for det jeg får lov at gøre for dig ❤️

Birgit

Birgit Sørensen
Vejle
Tlf 20449034
Mail birgit_srensen@icloud.com
 
Facebook:
 
https://www.facebook.com/Birgit-H-Sørensen-Energiarbejder-Healer-og-Sjæleguide-293655014912713/
 

KATHRINE SØHOLDT HEDER HANSEN

 

 

ANNY DANEKILDE

Anny Dueholm Danekilde
Mail: Anny.danekilde@yahoo.dk
 
 

LINDA FLERON

Linda Fleron

Mit mobil nr er 24201483
Min mail er linda.fleron@hotmail.com

https://lindafleron.wixsite.com/linda-fleron