Det siger klienterne

Det siger klienterne

 

Anonym, Januar 2019

Kære Camilla

Jeg får rigtig meget ud af at følge med i den “gamle” skole for Livsmagi. Hjertelig tak for alt det du deler. Lyttede også med i dag og har lige hørt den lille sidste bid… “Forandring” 🌟

Og så fik jeg sådan lyst til at skrive til dig. I maj 2017 var jeg ude hos dig. Vi snakkede soulmates, leddegigt og start af egen forretning. Du sagde at jeg nok ville starte som selvstændig om 1 1/2 år – altså dec 2018. 

10/12-18 startede jeg min egen forretning efter at være flyttet ud i skoven (som vi også talte om). Det er ret vildt at tænke på. Min soulmate var min soulmate og ikke min livspartner. Og leddegigten er på et minimum selvom jeg selv satte huset i stand – 2 mdr fysisk arbejde. 

Det overordnede tema hele vejen igennem har været at stå stærkt i mig selv og turde stå alene (hvilket vi også snakkede om) Det har budt på følelsesmæssige rutcheture på den store skala. Healende processer som jeg nu blev klar til at gå igennem!

For mig har forandring og udvikling gennem tiden handlet om at starte på det mentale plan med de mange processer, der hører til der – for så derefter at få dem på plads og forankret følelsesmæssigt. Gad vide om det er sådan for alle??

Jeg er bedst (uddannet😊) til den mentale del – og det gør mig uendelig glad og taknemmelig at det er det, jeg skal hjælpe andre med i min forretning – inspirere, give kærlige skub og bruge mit lys som jeg nu bedst kan.

Er sikker på at din clairvoyante læsning i 2017 har hjulpet mig med at finde modet til at gå vejen trods store bump og hårdtslående forhindringer. Af hjertet tak❤️🙏🏻

 

Betina, August 2017

I dag er det min 1 års fødselsdag. I dag er det præcis 1 år siden, at jeg endte i en stol hos en kvinde, der på en time – 1 sølle time, formåede at ændre hele mit liv. I denne kvindes stol satte der sig en usund og meget forpint sjæl – min sjæl, hvis liv havde givet så mange hårde prøvelser, at selvmordstanker i perioder var en naturlig ting af hverdagen, og action på tankerne kun blev forhindret af, at jeg ikke kunne lade mine børn blive forældreløse. Hvor psykolog ikke havde kunnet hjælpe, fik denne her ukendte kvinde, der overhovedet ikke kendte mig, hun fik vendt alt på hovedet – kort fortalt, jeg forstod nu for alvor hvem jeg var, fik sat alt på plads, alt gav pludselig mening, og jeg vidste nu, hvad der skulle til, for at løfte mig fra den absolutte mørke bund og op i lyset. Jeg fulgte alle kvindens råd, og det virkede. Ja jeg må indrømme, at rejsen til i dag bestemt ikke altid har været nem, men afmagten, frustrationerne, vreden og alt det mørke skidt fra fortiden er nu væk……ja det føles næsten som om, at det der er sket af dårlige ting tidligere, det har været en helt andens liv, og ikke mit. Alle skyggerne fra fortiden er væk, og hvor er det fantastisk. Jeg fejre i dag min et års fødselsdag. Ja jeg har forandret mig, og folk bemærker det, og jeg kommer nok også yderligere til at forandre mig. Tænker selv, at det især er roen i mig folk fornemmer, for den var der ikke før. Jeg har løfter mig rigtig meget, og løfter mig stadig, jeg arbejder mig fremad, vækker mine evner ligeså langsomt, og min rejse vil nok aldrig ende, for jeg elsker at flytte mig. Jeg ved hvem jeg er, jeg ved, hvor jeg skal hen, mine ben står mere solidt fast på jorden, end de nogensinde har gjort før, livet giver mening, og stien frem lyser foran mine fødder. Jeg har taget mig selv hjem 💕 og hvor er det vidunderligt. Tak Camilla ❤️

Anonym, maj 2017

Af hjertet tak for din video om englebørn og stjernebørn. Jeg har selv tre af slagsen, særligt een af dem, der simpelthen ikke rummer skolen mere end tre til fire timer dagligt. Alt det du satte ord på i videoen er tanker, jeg selv har haft efter at have spurgt flere med spirituelle evner, men de har aldrig kunnet forklare mig det så fint som lige gjorde.

Pia, April 2017

Kære Camilla

Vil takke dig endnu engang. Oplever at min ene time ved dig har været et helt kursus. Jeg har hørt lydfiler fire gange og må sige at hvert eneste ord er vigtig. Tak. Det hele var netop hvad jeg havde behov for at høre. Og sikke det arbejder. Taknemmelig

Lisbeth, April 2017

Jeg syntes at du skal vide at jeg er så vild med meditationen i session 2 med den rene bevidsthed. Når jeg har gennemført meditationen kan jeg se hvordan lyset står foran mine øjne og vibrerer længe efter at jeg har gennemført meditationen. Jeg fornemmer denne nye tilstand så magisk og vidunderlig og sikke en ro der kommer i tankefeltet.

Mange taknemlige tanker herfra – jeg glæder mig til de kommende sessioner. Kærlig hilsen Lisbeth

Dorte, april 2017

Kære Camilla

Tusind tak for dit arbejde til mig, jeg vil læse det mange gange de kommende par dage, der er ligesom flere lag at læse og fordøje…..

Det giver mig perspektiv og vejledning, som jeg i den grad kan bruge. Beskrivelsen af mig og de gode råd og anvisninger rammer plet…..der er rigtig meget som jeg kan og vil bruge. Jeg har faktisk lidt svært ved at finde de rette ord for det ….men jeg får ligesom lov at får mange små erkendelser på kort tid….jeg er dybt taknemmelig og meget rørt …

Aldrig har jeg følt den åndelig opbakning til mig så stor, hvilket giver mig rygstød til at læne mig mere tilbage og arbejde med tillid på mange planer….det du ser omkring min søn, er også lige i øjet….tusind tak❤️

Kærlig hilsen Dorte

Conny Vester Andersen, August 2015

Jeg har haft den fantastiske oplevelse at besøge Camilla. Hun er en hjertevarm person som læser, ser og mærker ting som jeg aldrig har oplevet nogen før. Hun har en fantastisk energi og udstråling, som gør at man er helt tryg i hendes selskab. Jeg gik derfra med redskaber og konkrete ting, som jeg kunne bruge og arbejde videre med i min udvikling. Camilla får min varmeste anbefaling, hun er noget helt specielt.” Kærlige hilsner fra Conny Vester Andersen

Esther, August 2015

Det var en meget berigende oplevelse at være hos Camilla. Jeg blev “set” lige der, hvor jeg var i mit liv og fik redskaber og livslyst med derfra. Det var meget, meget bevægende for mig, at min afdøde far kom igennem. Det overraskede både Camilla og jeg, men han havde et budskab, som han ville have igennem. Det var og er en ubeskrivelig glæde for mig, at dette budskab kom igennem. Min oplevelse hos Camilla gav vished om, at jeg er omgivet af kærlighed og ikke er alene”

Carsten Lykke, April 2015 (fra facebook)

Wauw wauw wauw…. wink-humørikon har lige været til clairvoyance ved Camilla i Aarhus. … wink-humørikon ALDRIG og jeg siger ALDRIG er jeg blevet set så dybt – bredt og præcist…. NEVER EVER heart-humørikon De bedste anbefalinger på din vej… af hjertet tak Camilla Nymand Bjerregaard

.

Det siger kollegaerne

Rikke Winther, clairvoyant, April 2017

Camilla er som underviser inspirerende og fængende at lytte til. Hun fylder rummet med en let, perlende og motiverende energi. En energi der på samme tid er nærværende, engagerer og giver plads til ens egne reflektioner. Hendes legende tilgang giver dig lyst til at lytte, er vedkommende og gør det let at holde fokus. Du forlader undervisningslokalet med blussende kinder, åbne øjne og lyst til at gå ud og indtage livet!

Martin Melbye, fysioterapeut og indehaver af Aalborg rygklinik

Hermed mine bedste anbefalinger af Camilla Nymand som underviser. Jeg har undervist sammen med hende, på faglige kurser for fysioterapeuter. Som underviser er Camilla engageret, energisk og velforberedt. Hun har altid en stor viden, indenfor det emne hun underviser i, og hun forstår at gøre materialet både spændende og forståeligt. De mennesker der lader sig undervise af Camilla Nymand, vil gå hjem med både inspiration, en større viden, og med en god oplevelse.

Troels Balskilde, fysioterapeut, diploma i Mekanisk Diagnostik og Terapei

Jeg har kendt Camilla i mange år, som fysioterapeut og underviser. Hendes evne til at bringe det bedste frem i dig, finde troen på at alt kan lade sig gøre og motivationen til at få det til at ske, uanset om du er kollega eller kursist, DET er hvad du vil opleve hvis du befinder dig i samme undervisningslokale som Camilla. Vær beredt på at blive en del af løsningen.

Det siger patienterne

Bjørn Rasmussen, April 2015

Efter en arbejdsskade, der uløste en diskusprolaps, tilbage i 2011, har jeg været igennem et væld af forskellige fysioterapeuter og diverse træningsforløb. Alle med meget varierende effekt og desværre med tilbagefald og nye sygemeldinger. Til sidst endte jeg så med at møde Camilla Nymand, der som den første, kiggede på mere end bare min ryg. Hun fik mig til at forstå at der skal mere end bare træning til, for at virkeligt gøre noget ved problemet. Og gennem samtaler fik hun banket ind i hovedet på mig at jeg var nød til at lære at passe på mig selv, før jeg kunne være noget for alle andre. Familien, arbejde osv. Jeg måtte desværre helt ned og vende, både fysisk og psykisk, inden jeg forstod alvoren. Men med coaching og den rigtige træning, er jeg nu kommet tilbage til “livet” igen og har nu så meget overskud, at jeg igen at kan være noget for andre. Og tror for første gang på at det her nok skal blive godt igen. Jeg skal aldrig have en anden fysioterapeuter igen.

Tusind tak Camilla.

Mette Just, coach og kunstner, Februar 2015

Camilla Nymand er en af Danmarks dygtigste fysioterapeuter. Hendes holistiske forståelse for kroppens sammenhæng, er helt unik. Hun er vor tids ny fysioterapeutguru, hun går i hjertet på dig. Og når hun siger, at hun kan give dig

ET LIV UDEN SMERTER

Har hun ret, jeg har været der :-)

Stig Thornsohn, Februar 2015

Det er ikke svært at sige noget godt om Camilla, hendes arbejde og resultater. Det ved jeg efter at have været i hendes hænder igennem flere år med sportsskader, brud og komplicerede gener. Men hvordan man får det sagt, er ikke så nemt, fordi hun er så speciel og kan en hel del udover det, der er basishåndværket i fysioterapien. Det må endelig ikke lyde som hokus-pokus eller for abstrakt, men hun arbejder med en helt særlig føling for den enkelte og virker med den særlige ekstra sans andre kulturer kalder healing eller holistisk forståelse af sammenhængen mellem det fysiske og nogle af de svært tilgængelige blokeringer vi mennesker ofte kobler op på de skader, vi gerne giver skylden. Camilla har en unik måde at finde ind til  kærnen i problemerne på – også dem bagved. Jeg – og hele familien – giver hende vore varmeste anbefalinger, og tak.

Lisbet Kristensen, lægesekretær, Februar 2015

Fra det øjeblik jeg trådte ind i dit rum, følte jeg mig tryg og i gode hænder. Du lyttede aktivt, spurgte grundigt  ind til mine symptomer, undersøgte mig meget grundigt og seriøst. Meget hurtigt stillede du en diagnose, som passede fuldstændig og gav stor mening. Jeg følte mig  i den grad taget alvorligt, og med din meget positive indstilling, fik du mig til at tro på, at vi ved fælles hjælp og “hårdt” arbejde, nok skulle få løst mit rygproblem. Du har været til stor støtte og opmuntring, og du har igen og igen vist, at du ser HELE mennesker og ikke bare den “syge” kropsdel. Med din empatiske tilgang har du meget hurtigt fundet ud af, hvad der er god træning for mig og hvad der giver mening for mig at arbejde med. Du har ikke kun rykket mig fysisk, men også mentalt/psykisk. Takket være dig, har jeg fået forståelse for min årelange rygproblematik. Du har lært mig, hvordan jeg bedst lytter til min krop, hvordan jeg træner min krop og hvornår jeg skal stoppe op og holde en pause. Med stor respekt for mig som person har du guidet og støttet mig, og du har været tilgængelig enten pr. telefon eller mail, hvis jeg skulle få brug for det. Jeg vil ikke tøve et øjeblik med at anbefale dig til andre, som måtte få brug for en dygtig fysioterapeut.

Jens Peder Lerche, Januar 2015

Jeg har kendt Camilla siden 2005, og har nydt stor glæde af hendes dygtighed og kompetencer. Camilla tager altid imod med smil og godt humør, og udviser stor indlevelse i ens situation.

Camilla starter hver gang med grundig afdækning af det problem, man kommer med – for at finde ud af, hvor symptomerne stammer fra. Det kan sagtens være at det område, hvor smerten fornemmes slet ikke er der, hvor det egentlige problem findes. Camilla er rigtig dygtig til at få spurgt ind til og få afdækket omstændighederne omkring problemets opståen, og hvor kraftig smerten er.

Hver eneste gang jeg har modtaget Camillas behandlinger, har der været bedring fra første besøg, og typisk giver Camilla dig nogle øvelser med hjem som giver positiv effekt efter få dage, og som efterfølgende kan bruges til forebyggelse af, at problemet opstår igen.

Det er min oplevelse, at Camilla gør brug af sin store erfaring og kompetence til hver gang at vælge den rigtige diagnose og behandling.

Jeg har igennem årene brugt Camilla i forbindelse med problemer med min ryg, nakke, lænd, ankler og mine knæ.

Det er ”desværre” nu endt med, at jeg ikke kommer ret tit hos Camilla, fordi hendes råd og vejledning har fået mig til at korrigere min kropsholdning, så jeg ikke mere får de problemer, jeg ofte døjede med før i tiden, og fordi jeg har integreret hendes forebyggende øvelser i min hverdag.

I forbindelse med, at jeg har ønsket at deltage i forskellige løbearrangementer, har Camilla udarbejdet løbeprogrammer til mig, som jeg har kunnet bruge til at optimere min form på få uger.

Jeg kan varmt anbefale Camilla, både fordi hun er et rigtig varmt menneske, og fordi hendes løsninger altid har resulteret i hurtig bedring og permanent afhjælpning.