LIVSMAGI OG KLARSYNSUDDANNELSEN

.

Næste hold starter Oktober 2020

Aktiver dine clairvoyante evner i alle områder i dit liv. Se klart, skab bevidst og med fuld kontakt til din sjæls lys

Gennem en 9 modulers uddannelse og knap ét år, sammen med nye spændende og mine unikke gæstelærere bevæger vi os igennem en dyb forvandlende personlig og faglig proces.

Det er min hensigt at give dig stor indsigt i dine spirituelle evner og dit større potientiale (dit lys), og at du vil kunne anvende dine evner som pejlepunkt i dit eget liv, og inddrage dem i dit arbejdsliv på det niveau og den måde som understøtter dit højeste potientiale. Du vil finde længere hjem til dig selv og kende dine ressourcer på såvel det jordiske som det spirituelle plan, og du vil være et stort skridt tættere på at træde ind i dit lys og ladet universets magi udfolde sig i og omkring dig.

 

Næste holdstart er Oktober 2020. Hvis du ønsker at læse mere eller downloade ansøgningskema, kan du følge linket herunder. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere. Det er muligt allerede nu at reservere en plads med opstart Oktober 2020.

Du kommer ind på uddannelsens egen side ved at klikke her, og her kan du læse mere om indhold, se de praktiske informationer og få en fornemmelse af hvordan jeg arbejder ;-). Mkh Camilla

www.livsmagi-og-klarsyn.dk