Clairvoyance, bevidsthedsarbejde og healingsarbejde

Clairvoyance hos mig

Om Clairvoyance, bevidsthedsarbejde og healingsarbejde

.

MIN OPVÅGNING OG STARTEN PÅ DEN ALMINDELIGE CLAIRVOYANCE 

Clairvoyance hos mig dækker over mange niveauer og typer af spirituel kontakt. Dét som altid går igen er en dyb passion for at genskabe de indre balancetilstande og støtte det ydre arbejde i denne verden.

Hvilke kanaler, der skal bruges, synes altid at afhænge af hvad du (eller gruppen) præcist har brug for. Jeg skal oftest blot stille min egen energi i bero, og så åbner det sig lige så stille.

Mit arbejde og mit virke har udviklet sig utroligt hurtigt fra jeg allerførst “vågnede op”. Alt forinden ser ud til at have været en ganske perfekt sammensætning af oplevelser og udfordringer, som alle nu giver mening på et større plan.

Måden jeg mærker energi på, svinger fra den almindelig clairvoyance med klarsyn i form af billeder, klarhørelse i form af ord og sætninger, og klarfølelse hvor jeg mærker din energi tydeligt i mig og omkring mig, til mere spidsfindige måder at arbejde med, og mærke energi på.

.

CLAIRVOYANCE OG ENERGIARBEJDE FRA EN NYT NIVEAU

Gradvist har jeg kunnet åbne for højere og højere bevidstheder, og gradvist dermed mærket adgang til informationer der cirkler om sjælens potientiale, udviking af bevidsthed hos mennesker og større verdslige formål, vores sjælskontakter og hvordan via med en rød tråd gennem mange liv har trænet præcist med det formål at støtte den mission, vi står med lige nu idag i dette liv. Når jeg arbejder på denne måde foregår det anderledes end i den almindelige clairvoyance, idet der her er en større og mere direkte åbning, hvor mit energisystem begynder at svinge sammen med (som en enhed) med den og de bevidstheder der kommunikerer til mig.

Der hvor jeg også træder ud over den almindelig clairvoyance er i det, jeg idag kalder bevidsthedtheds- og healingsarbejde. Det sker kun når åbningen går i samme frekvens som mit indre, herigennem kan adgangen hjælpe med at stabilisere energi, åbne energi, se blokeringer og arbejde med dem, transformere ubalancer og omkode uhensigtmæssige mønstre.

Måden jeg lige nu ser og forstår dette arbejde på, er at du eller gruppen får præcist dét som du skal bruge og kan tåle.

Når energiarbejdet er meget intensivt, er det altid en fordel at der er arbejdet på den del af balancen, som vi selv kan styre, først (ellers kan man godt føle at det hele gynger lidt). Når gruppen eller du som klient sidder overfor mig, starter jeg altid med at spørge opad, og mærke efter, hvordan det hele skal foregå præcist idag. Derfra kan jeg lige så stille åbne for sceancen.

MEDICINSK INTUITION, EN SÆRLIG NICHE

En særlig niche, er den direkte adgang via dit energifelt, din aura. Den del kalder jeg medicinsk intuition. Hvor jeg i den højere clairvoyance, slipper min egen kontrol og selv bliver guided, er det ganske anderledes med medicinsk intuition, den er nemlig styrbar. Her kombinerer jeg mit tidigere virke som fysioterapeut og mekaniker på rygområdet (www.aarhusrygspecialist.dk) med mit clairvoyance arbejde. Her arbejder jeg ved forsigtigt at mærke ind i dit energifelt, hvor jeg via klarsyn og klarfølelse kan kigge ind i den fysiske krop. Her mærker jeg graden af balancen og graden af udfordring på de forskellige fysiske elementer, og får altid lov at se hvilke følelser, og sinds- og sjælsmæssige ubalancer, blokeringer eller traumer, de er koblet op på.

Medicinsk intuition bør aldrig stå alene. Hvis ubalancer ligger inden for det fysioterapeutiske felt (smerter eller skader i bevægeapperatet), kan jeg tage den fysioterapeutiske kasket på og klinisk vurdere om der er en sammenhæng mellem objektive mekaniske fund, anamnesen (din fortælling) og det clairvoyancen fortalte os. Hvis det drejer sig om det lægevidenskabelige felt (andre sygdomme end bevægeapparatet, vil jeg altid anbefale også at konsultere egen læge, så du derved henter information fra begge lejre.

Lægen eller fysioterapeuten vil sørge for at du får de rigtige undersøgelse og eventuelle behandlinger, hvor clairvoyancen vil bidrage med information til dig om hvordan ubalancen er lavet og hvad du selv kan gøre bevidst nu og her. Koblet med højere clairvoyance og healingsarbejde, kan jeg hjælpe med at løse blokeringer, åbne bevidsthed og støtte din proces mere præcist i forhold til at optimere din egenheling.

.

PRAKTISK INFORMATION

Mit clairvoyante arbejde foregår både via fysisk møde i klinikken hos mig og over telefon /facetime.

Jeg sætter altid en time af, og fordeler det således at jeg arbejder de første 30-40 minutter. Derefter er der plads til de spørgsmål, du har forberedt på forhånd eller ønsker uddybet efter clairvoyancen.

PRISER og ONLINE BOOKING (klik her )

En del af mit arbejde består af uddannelse af mennesker med clairvoyante evner, uanset om du skal bruge dine evner i dit nuværende liv og arbejde, eller du skal arbejde bevidst clairvoyant med dine evner.

Kig ind i “Skolen for livsmagi” HER, eller Clairvoyanceuddannelsens side HER