Spirit Seminar 2024

Brug dine clairvoyante evner I praksis

OBS: alle pladser optagede, kontakt mig gerne for forhåndsreservation til næste lignende kursus

Velkommen til Spirit Seminar 2024

Vi står i en høj vibration, energierne i 2024 er hurtige, selv planeterne er på fremad, ingen er i bakgear for øjeblikket. Det betyder også at vores hjerteåbninger og det vi kender som spirituelle udviklingsprocesser er sat i rasende gear fremad. Det kan opleves godt, og det kan også bringe en masse røre i vandene indeni. Der bliver nemmere for os, at se igennem lagene imellem verdener. Bruger vi det rigtig og kan vi holde balancen selv, så bliver det en kæmpe fordel. Det er som at ride på en hurtig hest, der er virkelig meget potientiale. Men det er også teknisk sværere. Forestil dig at du går på et løbebånd, og du vifter lidt for meget med armene, mister du balancen, falder du lidt hurtigere og tungere. Balance er et kodeord, for at den åbning til de spirituelle lag, der viser sig nu, sker på en facon og i et tempo, som vi kan følge med i.  Der er mere åbent opadtil, og formår vi så at åbne døren i os selv, og lande alle de impulser der kommer ind? Vi skal nå at oversætte dem. Og den oversættelse er altid et personlig værk. Måske er du allerede startet på det værk, og har brug for et skub fremad eller støtte til at pudse det af, så du kan komme videre. Måske er det nyt, og du har brug for at forstå hvordan de her bogstaver passer sammen.  Det hele skal ende med at give mening. Det skal give bedre balance, mere ro, bedre kontakt, større gennemslagskraft og mere kærlighed.

Uanset om du sælger blomster, kører taxa, strikker strikketrøjer, sidder foran en computer, leder en større virksomhed, arbejder som selvstændig, taler med dine dyr, træner heste eller hunde, eller har en spirituel plan med projektet, så vil åbning og balancering af dit klarsyn og dine healende og selvhealende evner være en stor fordel.

Vi flytter fokus hele denne dag fra den konkrete verden og dét du konkret laver, og ind til DÈN DER LAVER din konkrete verden – nemlig DIG -i samarbejde med dit højere selv, og universet. Får vi den del til at virke bedre med større indsigt, klarsyn og balance, vil indvirkningen på alt hvad du rører ved forbedre sig tilsvarende.

Vi mødes om bålet og herfra går vi på jagt efter dine evner til at kommunikere telepatisk, og energetisk med de guidede lag – både når det skal bruges til mennesker/dyr omkring dig, og når det skal bruges til dig selv.

 

Mkh Camilla

PRAKTISK INFORMATION

 

Spirit Seminar 2024 holdes udendørs på privat naturgrund på Ebeltoftvej 120, 8544.

Torsdag den 30. maj 2024 kl 10-16

Pris for deltagelse 1500 kr

Early bird tilmelding inden 1. marts – 795 kr

Der er kaffe, the og snacks i pauserne.

Medbring selv frokost og drikkevarer, papir og pen – og tøj der passer til vejret og fodtøj der kan klare livet på landet

Tilmelding til info@camillanymand.dk

Maks 8 deltagere