Kurser, Workshops og uddannelser 2019

.

Herunder finder du oversigten over Kurser, Onlineforløb og Uddannelser i 2019 😉

mkh Camilla

.

OVERSIGT (Se beskrivelse længere nede på siden)

 

ONLINE KURSUSFORLØB

  • April og 9-12 måneder frem: Skolen for livsmagi 2019: Aktivering af selvkærligheden med åbningerne fra 2019/2020 og åbning af sjælsvejen til indre visdom. Onlineforløb med månedlige live undervisninger. 250 kr pr måned. Se under “skolen for livsmagi” her på siden. Beskrivelsen kommer. Send mig en mail til info@camillanymand.dk, hvis du ønsker at hoppe med ind i processen.

 

ONLINE FORLØB FRA 21. Oktober OG 4 UGER FREM

  • 21. Oktober online og 4 uger frem: ASTMA -BALANCERING OG HELING. 4 ugers online forløb med balancering og astma. Læs mere om forløbet via linket herunder.

http://camillanymand.dk/astmabalanceringoghealing/

SPIRITUEL HELBREDELSE PÅ TRODS AF PROGNOSER OG DIAGNOSER

  • 26. Oktober i Skanderborg: Enten er vi drevet af frygt eller også er vi drevet af kærlighed. Og der er ikke noget som en trussel på helbred, eller førlighed, som i den grad sætter gang i vores alarmberedskab. Når alarmberedskabet er igang, fokuserer vi på problemet, på fejlen. Og naturligvis, fordi vi ønsker os tilbage til før fejlen skete. Hvis vi er så heldige, at moder natur klarer udfordringen, så vil vi i løbet af 2-3 måneder være tilbage hvor vi kom fra, og er vi mindre heldige står vi med et længerevarende problem eller muligvis en invitation til at skabe nye vaner og nye måder at leve på – med andre måder en invitation til en ny identitet.

    Og det klarer vi mere eller mindre godt, afhængigt af hvor vi har hægtet vores identitetssnore på henne, hvor meget vi er drevet af frygten, af forsvarsresponset, eller hvor meget vi formår at være drevet at kærlighed og større forståelse. På denne kursusdag vil vi arbejde med helbredelse på trods af diagnoser og prognoser. (begrænser antal pladser, obs ca 2-3 ledige pladser tilbage)

 

SPIRIT SEMINAR VINTER 2019: ÅBNING AF KONTAKTEN TIL MIT KLARSYN

  • 1. November i Skanderborg: Velkommen til spirit Seminar vinter edition 2019 :-). En intensiv kursusdag, hvor vi sætter intentionen på at åbne for din kontakt til klarsyn. Gennem energiarbejde, indsiger og specifik træning, skaber vi blidt og bestemt forbindelse til dét bløde punkt, hvor sjælen møder hjertet, som møder personligheden. I samarbejdet mellem det lave og de høje findes muligheden. Fokus er på en sikker jordnær kontakt, som du kan bruge i dit eget liv, eller som et næste skub på din rejse. Skubbet vil ligge der hvor du skal bruge det, og du kan derfor deltage uanset om du er ny, eller har været med tidligere. (1 ledig plads)

 

KURSUS I HØJERE CLAIRVOYANCE OG ENERGIARBEJDE

  • 23. – og 24. Januar 2020 i Skanderborg. Hen over 2 intensive kursusdage er intentionen sat på dels at arbejde med dit klarsyn og dels at aktivere dit potientiale for højere clairvoyance samt energiarbejde. Højere Clairvoyance er nok langt fra en teknik. I højere grad kan det ses som et udtryk for at have gennemgået enten en dyb personlig forvandling i både denne og tidligere inkarnationer, og måske også som et iboende potientiale. Men herfra er det langt fra givet, at det er aktiveret hos dig, og måske mangler du forståelsen og koblingen fra dig, dit nuværende ståsted, dine evner og hvad du kan, når dine muligheder for højere clairvoyance og energiarbejde fasciliteres eller åbnes.  Se mere her: http://camillanymand.dk/kursusihojereclairvoyance/

 

UDDANNELSE 

  • Oktober 2019: Livsmagi- og klarsynsuddannelsen, for dig der for alvor er klar til at træde ind i magiens verden, åbne dine evner som healer og clairvoyant og starte dit virke om et år (Klik her). Fuld booket,  du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart 2020 (info@camillanymand.dk)

 

UDDANNELSE

  • November 2019: Uddannelse i højere clairvoyance, kanalisering og shamanistisk energiarbejde. En overbygning til dig der allerede er uddannet clairvoyant eller healer (Klik her). Fuldt booket. Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart Oktober 2020

.

Følg med her på siden, via facebook og nyhedsbrevet

Nedenfor her ser du oversigt over onlineforløb, kurser og uddannelser og aller nedest finder du en deltaljeret beskrivelse af de enkelte begivenheder, som opdateres som vi kommer frem.

Herunder finder du deltaljeret beskrivelse af de enkelte begivenheder, samt henvisning til deres unikke side med alle informationer. Det opdateres som vi kommer frem ;-)

Spirituel, mental og fysisk helbredelse -på trods af diagnoser og prognoser

Kursusdag i selvhealing 26. Oktober 2019 i Skanderborg

Enten er vi drevet af frygt eller også er vi drevet af kærlighed. Og der er ikke noget som en trussel på helbred, eller førlighed, som i den grad sætter gang i vores alarmberedskab. Når alarmberedskabet er igang, fokuserer vi på problemet, på fejlen. Og naturligvis, fordi vi ønsker os tilbage til før fejlen skete.

Hvis vi er så heldige, at moder natur klarer udfordringen, så vil vi i løbet af 2-3 måneder være tilbage hvor vi kom fra, og er vi mindre heldige står vi med et længerevarende problem eller muligvis en invitation til at skabe nye vaner og nye måder at leve på – med andre måder en invitation til en ny identitet.

Og det klarer vi mere eller mindre godt, afhængigt af hvor vi har hægtet vores identitetssnore på henne, hvor meget vi er drevet af frygten, af forsvarsresponset, eller hvor meget vi formår at være drevet at kærlighed og større forståelse.

På denne kursusdag vil vi arbejde med helbredelse på trods af diagnoser og prognoser.

Obs: ca 3 ledige pladser tilbage

 

Se mere via linket her: http://camillanymand.dk/spiriuelhel-bredelse/

ÅBNING AF KONTAKTEN TIL MIT KLARSYN

1. NOVEMBER 2019 I SKANDERBORG

Mange mennesker er født med åben eller delvist åben bevidsthed, men uden at “knappen” er aktiveret. Vi lever stadig mest efter egoets retningslinjer og alskens mekaniske spilleregler. Det kommer til at give en følelse af ikke at være helt hjemme, ikke være fundet plads, eller ikke være helt synkroniseret med sit eget indre endnu. Men på et eller andet tidspunkt, vil noget skubbe til os, stimulere os, eller friste os til at vågne.

En af de største gaver jeg selv har mærket sammen med vækkelsen af mit klarsyn og mine spirituelle evner, er følelsen af at kunne mærke mig selv, at hjertet er blevet åbnet og følsomt på den rigtige måde. Ikke overfølsom, som man som sensitiv bliver, når man ikke rigtig tåler denne verden og alt dens støj, men følsom overfor at kunne mærke og se og høre mere klart. Alt sammen har bragt følsomheden ind i en anden tilstand, hvor det kun er blevet nemmere at være til. Forenelsen af sjæl og ego, hvor klarsynet bliver bindeleddet, og et uundværligt redskab i både arbejdet med mig selv og evt. andre mennesker.

Fredag den 01. November, åbner jeg for Spirit Seminar Vinter 2019, hvor vi gennem indsigter og praktiske øvelse lige så stille prikker egoet på skulderen, og blidt og kærligt viser det vej ind i sjælens domæne. Gennem energiarbejde fasciliterer vi en åbning, den åbning, som er klar til dig.

Uanset om du er helt ny, eller du bruger denne dag som en del af en pakke, du selv er ved at strikke sammen, eller du er med for 2. eller 3. gang på mine enkeltdagskurser, så vil du få det puf fremad, som du kan bruge og som dit system står klart til.

Seminaret er derfor til dig, som ønsker en progression, åbning af din adgang til den spirituelle essens, til åbningen af dit klarsyn, samtidig med at jorden forbliver stabil under dine fødder.

En af de essentielle opgaver er at skabe bindeled mellem sjælen og personligheden, og give personligheden muligheden for at forstå alt det som er uhåndgribeligt, og faktisk gøre det uhåndgribelige lettere tilgængeligt.

LINK TIL TILMELDING: http://camillanymand.dk/spiritseminar19/

Kursus i Højere Clairvoyance og Energiarbejde

23. og 24. Januar 2020 i Skanderborg

.

OBS: lille hold, og dermed begrænset antal pladser

Velkommen til et unikt kursus i Højere Clairvoyance og Energiarbejde 😉

.

Hen over 2 intensive kursusdage er intentionen sat på dels at arbejde med dit klarsyn og dels at aktivere dit potientiale for højere clairvoyance samt energiarbejde.

Højere Clairvoyance er nok langt fra en teknik. I højere grad kan det ses som et udtryk for at have gennemgået enten en dyb personlig forvandling i både denne og tidligere inkarnationer, og måske også som et iboende potientiale. Men herfra er det langt fra givet, at det er aktiveret hos dig, og måske mangler du forståelsen og koblingen fra dig, dit nuværende ståsted, dine evner og hvad du kan, når dine muligheder for højere clairvoyance og energiarbejde fascilieres eller åbnes.  Fra den højere clairvoyances klarhed kigger vi ind i personlighedens struktur (vores lavere selv), og vi kigger ind i sjælens struktur og styrker (vores højere selv). Vi kigger på sjælens planer, tidslinjer også før dette liv og på sjælskontrakter. 

For at kunne det arbejder vi intenst over begge dage på at få dig på plads, mere og bedre på plads end før, så energien vil matche dit nuværende ståsted, dvs flytte dig opad fra der hvor du er. Det betyder også at du ikke behøver være dygtig på forhånd for at være med. Rå og uslebet er lige så godt som vældig-godt-trænet.

Mange sensitive mennesker, og stjernemennesker i særdeleshed vil føle denne kontakt som ganske naturlig.

Tilmelding til info@camillanymand.dk

Du kan læse mere herhttp://camillanymand.dk/kursusihojereclairvoyance/