Kurser, Workshops og uddannelser 2019

.

Herunder finder du oversigten over Kurser, Onlineforløb og Uddannelser i 2019 😉

mkh Camilla

.

OVERSIGT (Se beskrivelse længere nede på siden)

 

  • 19. Marts 2019 København: ÉT DAGS KURSUS: “Har jeg healende evner (2 ledige pladser tilbage) – se detaljeret beskrivelsen herunder

 

  • April-September 2019:  TRÆD IND I DIT SPIRITUELLE KRAFTCENTER OG ÅBN DØRENE TIL DINE SKABENDE KRÆFTER (6 måneders Live og online kursusforløb – 3 ledige pladser) – se detaljeret beskrivelse herunder

 

  • April og 9-12 måneder frem: Skolen for livsmagi 2019: Aktivering af selvkærligheden med åbningerne fra 2019/2020 og åbning af sjælsvejen til indre visdom. Onlineforløb med månedlige live undervisninger. 250 kr pr måned. Se under “skolen for livsmagi” her på siden. Beskrivelsen kommer. Send mig en mail til info@camillanymand.dk, hvis du ønsker at komme med fra start.

 

  • 24. Maj 2019: Spirit Seminar  i Skanderborg: “Adgangen til mit klarsyn”. Kursusdag med aktiverende øvelser, indsigt, og åbning til dit klarsyn. se beskrivelse her under eller via link: http://camillanymand.dk/spiritseminar19

 

  • 20+21. August i Skanderborg: 2 dages intensivt klarsynskursus. Til dig der allerede har stiftet bekendtskab med klarsyn og energiarbejde, og har brug for at komme videre. Personligt og kollektivt løft, åbning til højere bevidsthed og konkret arbejde med at løfte dine spirituelle evner i arbejdet med healing og klarsyn. Tilmelding kommer senere. – beskrivelse kommer, send mig en mail til info@camillanymand.dk, hvis du ønsker at reservere en plads nu

 

  • 30. August på Birkegården på Djursland: Med hesten som spirituel guide til dit klarsyn og forståelse af dit magiske energifelt. Personlig spirituelt arbejde med åbning og aktivering af spirituelt arbejde med energi og intension. Mærk din egen kraft, og åbn for højere bevidsthed gennem øvelser med klarfølelse, energiarbejde og med hesten som guide. Camilla Nymand & Dyrlæge Gudrun Frantzen samt islænderhoppen “Passion”. Mere info og mulighed for tilmelding kommer, send mig en mail til info@camillanymand.dk, hvis du ønsker at reservere en plads nu.  Max 12-14 deltagere.

 

  • 13. og 14. September i Skanderborg: “Fra tanke til virkelighed. -Spirituelt 2 dages kursus. Få dit virke til at virke, iværksætteri fra de indre planer. Introduktion kommer senere. 

 

  • Oktober 2019: Livsmagi- og klarsynsuddannelsen, for dig der for alvor er klar til at træde ind i magiens verden, åbne dine evner som healer og clairvoyant og starte dit virke om et år (Klik her). Tilmelding åbner 1. april

 

  • November 2019: Uddannelse i højere clairvoyance, kanalisering og shamanistisk energiarbejde. En overbygning til dig der allerede er uddannet clairvoyant eller healer (Klik her). Tilmelding åbner 1. april

.

Følg med her på siden, via facebook og nyhedsbrevet

Nedenfor her ser du oversigt over onlineforløb, kurser og uddannelser og aller nedest finder du en deltaljeret beskrivelse af de enkelte begivenheder, som opdateres som vi kommer frem.

Herunder finder du deltaljeret beskrivelse af de enkelte begivenheder, samt henvisning til deres unikke side med alle informationer. Det opdateres som vi kommer frem ;-)

Ét dags kursus: Har jeg healende evner

København tirsdag den 19. Marts 2019

.

Undersøg sammen med mig og en mindre gruppe hvordan dine healende/balancerende evner allerede virker og få hjælp til at åbne for evnen til at heale og løfte vha livsenergien.

“Mange sensitive mennesker og hjertemennesker løber rundt med en smuk vibration i deres indre. Langt de fleste uden at vide det -sådan rigtigt i hvert fald. Vi har det med at opdage bagsiden af medaljen først, før det for alvor går op for os, hvad vores energi faktisk kan gøre af unikke forskelle både i og omkring os. En af de markante forandringer hos mig, kom med bevidstheden om mine evner, og gav et direkte modsvar til alle gamle følelser af tomhed, meningsløshed, misforståethed og alenefølelse. Jeg har også altid fået at vide, at jeg skulle lære at lukke for min følsomhed. Et direkte misforstået råd. Som jeg har åbnet for mine evner, herunder mine healende evner, er de kun blevet stærkere og det samme er jeg. Det har næsten virket som om, at jo større kendskab jeg fik til mig selv og dét jeg har med mig fra naturens side, har styrket mit ståsted, min personlighed og mit liv som helhed.”

(Begrænset antal pladser – 3 ledige pladser tilbage)

 

Klik for mere information og mulighed for tilmelding: KLIK HER

Træd ind i dit spirituelle kraftcenter og åbn dørene til dine skabende kræfter

Live og online kursusforløb fra April 2019 – September 2019

.

6 måneders forløb med 6 månedlige online opgaver, indsigter og meditationer samt 3 fysiske kursusdage i Skanderborg. (Fredag den 26. april, Fredag den 21. Juni og Fredag den 6. September 2019).

Intensitivt personligt forløb, der åbner for din sjælsenergi og højere potientiale, hjælper dig ind i balancen fysisk, mentalt og åndeligt med det formål at arbejde med de skabende åbnende kræfter, der åbner dig for flow i hele dit liv, indeni som udenpå. En udviddet version af skolen for livsmagi.

(Begrænset antal pladser – 1 ledig plads tilbage)

 For mere information og mulighed for tilmelding KLIK HER

 

Spirit Seminar 24. Maj i Skanderborg

Åbning af mit klarsyn
 

 

Mange mennesker er født med åben eller delvist åben bevidsthed, men uden at “knappen” er aktiveret. Vi lever stadig mest efter egoets retningslinjer og alskens mekaniske spilleregler. Det kommer til at give en følelse af ikke at være helt hjemme, ikke være fundet plads, eller ikke være helt synkroniseret med sit eget indre endnu. Men på et eller andet tidspunkt, vil noget skubbe til os, stimulere os, eller friste os til at vågne.

En af de største gaver jeg selv har mærket sammen med vækkelsen af mit klarsyn og mine spirituelle evner, er følelsen af at kunne mærke mig selv, at hjertet er blevet åbnet og følsomt på den rigtige måde. Ikke overfølsom, som man som sensitiv bliver, når man ikke rigtig tåler denne verden og alt dens støj, men følsom overfor at kunne mærke og se og høre mere klart. Alt sammen har bragt følsomheden ind i en anden tilstand, hvor det kun er blevet nemmere at være til. Forenelsen af sjæl og ego, hvor klarsynet bliver bindeleddet, og et uundværligt redskab i både arbejdet med mig selv og evt. andre mennesker.

Den 24. maj, åbner jeg for Spirit Seminar 2019, hvor vi gennem indsigter, praktiske øvelse lige så stille prikker egoet på skulderen, og blidt og kærligt viser det vej ind i sjælens domæne. Gennem energiarbejde fasciliterer vi en åbning, den åbning, som er klar til dig.

Uanset om du er helt ny, eller du bruger denne dag som en del af en pakke, du selv er ved at strikke sammen, så vil du få det puf fremad, som du kan bruge og som dit system står klart til.

Seminaret er derfor til dig, som ønsker en progression, åbning af din adgang til den spirituelle essens, til åbningen af dit klarsyn.

En af de essentielle opgaver er at skabe bindeled mellem sjælen og personligheden, og give personligheden muligheden for at forstå alt det som er uhåndgribeligt, og faktisk gøre det uhåndgribelige lettere tilgængeligt.

 

Link til tilmelding her:

http://camillanymand.dk/spiritseminar19/

20. og 21. August i Skanderborg: 2 dages intensivt klarsynskursus

  Indhold kommer

30. August på Birkegården ved Rønde: Med hesten som spirituel guide

    indhold kommer