Kurser, Workshops og uddannelser 2020

2020 emmer af magi, magiens tidsalder. Vil du med:-).

Herunder finder du oversigten over Kurser, Onlineforløb og Uddannelser i 2020. Dybere beskrivelse længere nede på siden.

 

 

 

KURSUS I HØJERE CLAIRVOYANCE OG ENERGIARBEJDE

  • 23. – og 24. Januar 2020 i Skanderborg. Hen over 2 intensive kursusdage er intentionen sat på dels at arbejde med dit klarsyn og dels at aktivere dit potientiale for højere clairvoyance samt energiarbejde. Højere Clairvoyance er nok langt fra en teknik. I højere grad kan det ses som et udtryk for at have gennemgået enten en dyb personlig forvandling i både denne og tidligere inkarnationer, og måske også som et iboende potientiale. Men herfra er det langt fra givet, at det er aktiveret hos dig, og måske mangler du forståelsen og koblingen fra dig, dit nuværende ståsted, dine evner og hvad du kan, når dine muligheder for højere clairvoyance og energiarbejde fasciliteres eller åbnes. Obs lille hold, 1-2 ledige pladser.  Se mere her: http://camillanymand.dk/kursusihojereclairvoyance/

 

KURSUS: VEJEN TIL KLAR BEVIDSTHED OG CLAIRVOYANTE EVNER 

  • Fredag d. 29. Maj 2020 i SkanderborgMange mennesker er født med åben eller delvist åben bevidsthed, men uden at “knappen” er aktiveret. På et eller andet tidspunkt, vil noget skubbe til os, stimulere os, eller friste os til at vågne. Vi mærker alle små glimt af klar bevidsthed. En følelse af at tiden står stille, en guddommelig fred inde i kroppen, men vi rives som regelt ud af den igen og forstyrres af personlighedens stress, angst eller kamp. Fredag den 29. Maj 2020, åbner jeg for kurset: “Vejen til klar bevidsthed og clairvoyante evner. Vi ansporer processen imod kontakt til dine spirituelle guider, og du vil møde øvelser, råd og vejledning netop i relation til præcist denne proces. Når det virker, så virker det hele vejen rundt, det mærkes alle steder i livet. Indeni som udenpå. http://camillanymand.dk/vejentilclairvoyanteevner2020/

 

31. Januar 2020: SKOLEN FOR LIVSMAGI 2020 -Special edition (Spirituelt personligt uddannelsenforløb)

Skolen for Livsmagi 2020 -Special edition

  • Beskrivelse er lige på trapperne ……

 

ONLINE KURSUSFORLØB: Spirituel kommunikation med dyrene, med hesten som spirituel guide

  • Beskrivelse er lige på trapperne …….

 

UDDANNELSE 

  • Oktober 2020: Livsmagi- og klarsynsuddannelsen, for dig der for alvor er klar til at træde ind i magiens verden, åbne dine evner som healer og clairvoyant og starte dit virke om et år (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart 2020 (info@camillanymand.dk)

 

UDDANNELSE

  • November 2020: Uddannelse i højere clairvoyance, kanalisering og shamanistisk energiarbejde. En overbygning til dig der allerede er uddannet clairvoyant eller healer (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart Oktober 2020

.

 

 

Følg med her på siden, via facebook og nyhedsbrevet

Nedenfor her ser du oversigt over onlineforløb, kurser og uddannelser og aller nedest finder du en deltaljeret beskrivelse af de enkelte begivenheder, som opdateres som vi kommer frem.

Kursus i Højere Clairvoyance og Energiarbejde

23. og 24. Januar 2020 i Skanderborg

.

OBS: lille hold, og dermed begrænset antal pladser. 4-5 ledige pladser

Velkommen til et unikt kursus i Højere Clairvoyance og Energiarbejde 😉

.

Hen over 2 intensive kursusdage er intentionen sat på dels at arbejde med dit klarsyn og dels at aktivere dit potientiale for højere clairvoyance samt energiarbejde.

Højere Clairvoyance er nok langt fra en teknik. I højere grad kan det ses som et udtryk for at have gennemgået enten en dyb personlig forvandling i både denne og tidligere inkarnationer, og måske også som et iboende potientiale. Men herfra er det langt fra givet, at det er aktiveret hos dig, og måske mangler du forståelsen og koblingen fra dig, dit nuværende ståsted, dine evner og hvad du kan, når dine muligheder for højere clairvoyance og energiarbejde fascilieres eller åbnes.  Fra den højere clairvoyances klarhed kigger vi ind i personlighedens struktur (vores lavere selv), og vi kigger ind i sjælens struktur og styrker (vores højere selv). Vi kigger på sjælens planer, tidslinjer også før dette liv og på sjælskontrakter. 

For at kunne det arbejder vi intenst over begge dage på at få dig på plads, mere og bedre på plads end før, så energien vil matche dit nuværende ståsted, dvs flytte dig opad fra der hvor du er. Det betyder også at du ikke behøver være dygtig på forhånd for at være med. Rå og uslebet er lige så godt som vældig-godt-trænet.

Mange sensitive mennesker, og stjernemennesker i særdeleshed vil føle denne kontakt som ganske naturlig.

Tilmelding til info@camillanymand.dk

Du kan læse mere herhttp://camillanymand.dk/kursusihojereclairvoyance/