WORKSHOP: Bevidst Helbred Vol. 1

Torsdag den 25. April fra 10-15

WORKSHOP: BEVIDSTHED HELBRED VOL. 1

Torsdag den 25. april fra 10-15

.

OBS: 1 ledig plads

Smerte kan ikke altid ses på et røntgenbillede. Kroppens bindevæv udgør et net af information der fortæller om sammenhængen mellem de enkelte dele, men også sammenhængen omkring hvordan vi egentligt går og har det. Placebo er et velbeskrevet fænomen, der måske også peger på at vi har indflydelse på vores helbred og grad af balance. Sindet har indflydelse, følelserne har, og måske er der genveje til helbred, når vi kigger på det fra et sjælsperspektiv og mere detaljeret fra de store energi-kommunikatorer, chakrasystemet.
 
Bevidst helbred virker som en kompleks størrelse, men er måske alligevel på nogle områder en simpel og ligetil formel, der ligger lige foran næsten af os. Der ligger dog oftest også en masse andre ting lige foran næsen af os, der gør at vi langtfra altid ser det helt åbenlyse, og dermed ikke kan respondere på det, på en måde der gavner vores eget energisystem.
 
Som behandler bliver man naturligvis optaget af teknikker og forståelser, der arbejder indenfor en vis ramme. Diagnoser og prognoser kan være et fantastisk værktøj, en guidance til at lede én selv eller ens klienter og patienter på sporet af en løsning. Men de har også en bagside, som i værste fald låser sindet, der slavisk begynder at følge -og dermed opfylde prognosen. Man opfylder de forventninger, der er godtaget af sindet.
 
Diagnoser og prognoser findes indenfor alle genrer af helbredsarbejde. Det er uanset om vi kigger i det etablerede behandlersystem eller vi kigger i de allermest alternative/holistiske kroge, jeg tror dybest set det blot er forskellige systemer, der alle på hver deres måde putter tingene i en kasse. Kasserne findes, og de overlever årti efter årti, system efter system, fordi vores sind leder efter en kasse, en ramme, en forforståelse og dermed en sikkerhed, som vi så kan gå ud fra indtil det modsatte er bevist. Jeg tror at enhver der har bakset med en langvarig ubalance, har erfaret, at der ofte aldrig er een korrekt løsning. Gåden har været at åbne mange forskellige døre.
 
Hvis vi skal kunne supplere de kasser, og formå at have diagnoser og prognoser med, som blot en baggrundsstøtte, og ikke endegyldige sandheder, og dermed bibeholde mulighederne åbne, må vi vi først og fremmest selv mestre energiens spilleregler.
 
Vi må ind og kigge på hvad der skal til for at åbne vores eget system, egne sprækker tilstrækkeligt meget til at vi kan holde døren åben. Sindet må stille sig lidt til side, og der må være gennemtræk ovenfra og ned/ud.
 
Vi må tillade vores systemer at ligge i baggrunden som støtteinformation, men være tilstrækkelige trygge i at kunne arbejde med de energier, der ér, og dét som der på et energetisk plan kaldes på.
 
Chakrasystemet kan være en formidabel guide for os. Lærer vi at sanse og fange detaljerne fra den andens energi/chakrasystem, er der “gratis” indsigter og guidance til os. Uanset om vi ønsker at hjælpe os selv, en patient igennem fysisk behandling, eller et menneske igennem psykisk terapi/støtte, eller en guidance/forståelse for en større udvikling, der muligvis er igang.
 
Workshoppen er til dig, der er behandler/terapeut, eller dig der ønsker indsigter og træning til dig selv og dit eget helbred.
Jeg tager udgangspunkt i chakrasystemet, og formålet er at træne dine evner til at se klart, uanset din forudgående kodning/uddannelse/træning. Målet er at kunne læse endnu bedre mellem linjerne.

 

WORKSHOP: Bevidst Helbred Vol 1.

Praktisk info

.

 

Kurset finder sted fredag den 25. April 2024 fra 10-15

Adressen er Ebeltoftvej 120, 8544 Ommestrup, og foregår udendørs på privat naturgrund

Begrænset deltagerantal

Tilmelding til info@camillanymand.dk

Pris 1250 kr incl moms.

Ved tilmelding inden 1. april – 875

Medbring tøj og fodtøj, der passer til vejret, skoven, søen, marker og til at vi kan være ude, medbring tæppe/pude til at sidde på, vand/drikkelse samt noget at skrive med og på.

 

Der vil være the, kaffe, og snacks undervejs.