DETOX for særligt sensitive englemennesker

[youtube]https://youtu.be/mxsYQwrCY5w[/youtube]

 

Det er vigtigt at rense dig, at “detoxe” dig, og navnligt hvis du er særligt sensitive, for du vil automatisk tiltrække dig alt muligt mellem himmel og jord.

 

Ud over du er kommet med en privat mission, som handler om din egen udvikling, så kommer du også med en mere global mission. Fælles for de fleste sensitive englemennesker er, at vi skal skabe lys og harmoni. Du vil måske betragte dig selv som en hjælpesjæl, og typisk har du hjulpet alt og alle, alt for længe, og nu er du selv fald.

 

Egoet løser som regel den slags energikriser ved at finde en umiddelbar løsning. Egoet tolker manglen på energi som akut brug for eksempelvis mad eller sukker. Det kan også være det tager mere barske metoder i brug, som at jage dig ud i alt for hård og ekstrem træning i forhåbning om at du kommer til at føle dig bedre tilpas.

 

Men så, hovedproblemet er et overforbrug af din energi, som udløser en uhensigtsmæssigt administration af din energi. Så er vi to trin nede, så hvis du forsætter egoets løsningsmodeller og kaster dig ud en streng slankekur eller udrensning, så er der ikke meget tilbage af dig ved udgangen af næste måned.

 

Løsningen ligger på et andet plan.

  • Er du bevidst om dit højere formål?
  • Tager du kontakt til dit højere selv og lader dig guide?

 

Hvor i din omgangskreds eksisterer der giftige relationer, som kræver heling eller justering?

Hvad gør du imorgen, som bygger din energi op, giver dig luft og kærlighed og en mulighed for at trække vejret. Bare EN lille ting imorgen, som du ikke plejer at gøre?

Og så skal du vide, at du kan bruge specifikke teknikker i din meditation, som opløser cravings og giftige relationer.

Det handler om én ting: dig, din forståelse og administration af DIN energi.

 

Mkh Camilla