CERTIFICERET CLAIRVOYANT HOS CAMILLA NYMAND

HER FINDER DU KONTAKTOPLYSNINGER PÅ CERTIFICEREDE CLAIROVOYANTE FRA JUNI 2018. Du finder deres navn og kontaktoplysninger under billederne

Du finder også under hvert billede et ganske kort skriv, hvor de præsenterer sig selv og deres virke. Ingen af os arbejder fuldstændig ens, alle har deres egen unikke særlige kontakt og kompetence. Jeg håber med denne side og disse ord, at du kan mærke dem hver og en.

Med kærlig hilsen Camilla

.

.

HELLE FRAHM

Mail: helle6950@gmail.com

Telefon /kun SMS: 50981383

Min store passion er dyrene og hvordan de kan hjælpe os mennesker. Så hos mig kan du få en alm. clairvoyance, men jeg kan også snakke med dit dyr, se forbindelsen mellem jer og videreformidle de vigtige budskaber der ligger heri. Helle Frahm.

BIRGIT SØRENSEN

Facebook: https://www.facebook.com/Frk-Himmelblå-Sjælelig-guidning-Healing-og-Spirituel-rådgivning-152599652267584/

Mail: birgit_srensen@icloud.com

Telefon /kun sms: 20449034

Sidder du fast i blokeringer og mønstre, der skygger for, at du kan skinne i din spirituelle udvikling og dit sjælelige lys..? Via klarsyn, klarviden, kanalisering og healing giver jeg dig det kærlige skub, der transformerer selv gamle og dybe følelser, og jeg guider dig videre i din process, så du vil finde og forstå vejen mod dit højere formål. Birgit Sørensen

.

TINE KRISTENSEN

Hjemmeside: er på vej 😉

Mail: tinek9093@gmail.com

Telefon /kun SMS: 23439009

HJERTEMOD

Min passion er at løfte din energi og frisætte din bevidsthed for at give dig mulighed for at leve det liv, du ønsker.

Jeg kigger ind i din energimæssige opsætning for at give dig en dybere indsigt i din fulde essens og kigger ind i, om der er uhensigtsmæssige mønstre, ubalancer og blokeringer, som begrænser dig. I fald der er, vil jeg hjælpe og inspirere dig til at finde dit fulde potentiale og din styrke.

Så mærker du længsel efter mening og frisættelse, bøvler du med fysiske og psykiske symptomer, som begrænser dig i at leve det liv, du ønsker, så vil det være en fornøjelse for mig at være din guide i at folde det ud sammen med dig. 

De kærligst hilsner, Intuitiv Coach og Supervisor, Tine Kristensen

 

BIRGITTTE PLINIUSSEN

Hjemmeside: http://navigazion.com

Facebookside: https://www.facebook.com/navigazion

Mail: act@navigazion.com

Telefon: 22541743

Få indblik i liv og karriere, hvem du er, hvor du skal hen, og gå på opdagelse i alt det som er dig. Jeg giver dig redskaber du skal bruge her og nu, for at kunne navigere mod dit højeste potientiale. 

Det er muligt at få lavet intuitiv undervisning, kurser, sessioner og forløb både personligt og til virksomheder. Birgitte Pliniussen.

 

DORTHE DAMKJÆR

Hjemmeside: https://www.dorthedamkjær.dk/clairvoyance

Telefon /kun sms: 23425397

Når jeg laver clairvoyance stiller jeg ind på dig og din energi. Gennem klarfølelse, klarhørelse og klarsyn kommer der informationer til mig. Jeg starter med at fornemme din energi og personlighed. Samtidig ser jeg dine sjælskvaliteter og hjælper dig til en dybere kontakt med din sjæl.
 
Jeg ser ofte de mønstre og overbevisninger der begrænser dig. Samt de personlige ting du bøvler med. Det der har brug for healing lige nu dukker ofte op og clairvoyancen har en healende effekt. Dorthe Damkjær.
 .
 
 

ANJA RAFN

Mail: anja@fam-rafn.dk

Telefon /kun SMS: 20239950

Min store interesse ligger i sammenhængen imellem krop, sind og sjæl. Jeg mærker ind i din sjæls energi og i dine styrker, begrænsninger og potentialer, samt ser på ubalancer i krop, chakra’er og energi. Alt sammen ting, som du har brug for at få bevidstgjort, for at stå stærkere i dig selv, løfte din energi og leve mere i kontakt med dit indre lys.
Anja Rafn – Spirituel vejleder, lymfødemterapeut og Fysioterapeut.
 
.
.
 
 

REGITZE GAARDE BANG

Hjemmeside: www.spirituelthjerterum.dk

Facebookside: https://facebook.com/Spirituelthjerterum/

Telefon/kun SMS: 30657554

Jeg brænder for at guide dig til at mærke dig selv. Det er her hele visdommen ligger – inden i os selv. For mig er der ikke kun én vej til dette. Derfor tilbyder jeg ud over clairvoyance, hvor samtale og guidning ind i din indre visdom er essentielt, også meditationshold og til efteråret kreative hold. Det er gennem det kreative felt med naturen som element at min sjæl for alvor træder i karakter – det er en direkte åbner – jeg vil elske at hjælpe dig med at finde dybere ind i dit indre – ind til din sjæls stemme.” Regitze Gaarde Bang
 
 
 
 
.

PIA KNUDSEN

Hjemmeside: www.piaanetteknudsen.dk

Facebookside: http://fb.me/pianetteknudsen

Mail: pimsepimse@hotmail.com

Jeg tilbyder klassisk clairvoyance vha. klarsyn, klarfølelse og klarviden  Jeg lander tydelige budskaber fra det æteriske, astrale og mentale plan, ofte diagnostisk med præcise og kærlige formuleringer til at forbedre her og nu tilstande i og omkring dig.

Pia Knudsen

 

.

GITTE JUUL

Mail: gittejuul4@gmail.com

Telefon /kun SMS: 25625489

Få dyb indsigt i, hvem du er og hvad dit livsformål er. Få forståelse for dine udfordringer, blokeringer og mønstre og hjælp til at genvinde balancen og få mere glæde og flow i dit liv. Gitte Juul.

.

RONJA RUGHOLT NORUP

Mail: r_ottenheim@hotmail.com

Telefon /kun SMS: 51531006

Mit hjerte brænder for at hjælpe sensitive væsner med at finde livsmod, glæde og være menneske på jorden. Jeg tror på det gode i os alle og tror på, at du gennem en kærlighed til dig selv, kan finde styrken og modet til at turde være lige den du er med dine udfordringer, fejl og mangler og samtidigt åbne dig kærligt for omverdenen, åbne for dine potentialer og drømme og kunne handle efter det, der giver mening dybt inde i dig. Det er min erfaring, at det er afgørende at dele sin vej med andre og jeg tilbyder derfor autentiske og nærværende samtaler med afsæt i dine fortællinger krydret med clairvoyante input og spirituel rådgivning fra hjertet. Til dig som ønsker at stå kærligt, i din egen styrke, som sensitivt menneske på jorden. Ronja Rugholt Norup.

.

.

 

ANNE METTE SEGALT JACOBSEN

Hjemmeside: www.mettes-univers.dk

Mail: mette@pr-am.dk

Telefon /kun SMS: 26292063

Jeg ser dig der hvor du er lige nu, 
Er du “faret vild”, hænger du fast i gamle mønstre, har du mistet din energi og dit overskud ?
Så kan jeg hjælpe dig med at få øje på eventuelle årsager, give dig et kærligt skub fremad og se de muligheder der ligger til dig. Jeg kan hjælpe dig til at få øje på dit højere potentiale og se den energi du har med dig og mærke dine ubalancer i kroppen.
 
Har du udfordringer med dine børn, eller har du brug for at få kigget kærligt på dem, er det et helt særligt fokusområde hos mig.
 
Jeg vil glæde mig til at se dig kærligst Anne Mette.

.

.

 

GITTE AMBROSIA JACOBSEN

Hjemmeside: http://ambrosia.dk

Facebookside: https://www.facebook.com/ambrosiagitte/

Mail: Gitte@ambrosia.dk

Telefon: 29864533

Når jeg laver clairvoyance, hjælper jeg dig med at genopdage og få en dybere kontakt til din hjerteenergi, hvor sjælens potentiale har sit udspring. Samtidig bliver det belyst, hvilke personlige udfordringer og mønstre du har, og du får konkrete redskaber, som du kan bruge her og nu til udfoldelse og bevidstgørelse af dit indre lys. Det vil være mig en glæde at følge dig på din vej til din hjerteenergi, hvor bl.a. glæde, taknemmelighed, medfølelse, kærlighed og rummelighed over for dig selv og andre udfolder sig. Spirituel supervisor og Spirituel coach. Gitte Ambrosia Jacobsen