Certificeret Clairvoyant fra August 2021

Igen i år har jeg sammen med to externe censorer haft fornøjelsen af at mærke og se de unikke talenter udfolde sig. Hver og een arbejder på sin egen måde og formidler forståelsen af energi, healing, indsyn og klarfølelse til hjælp, healing og forløsning hos dem der modtager. En stor del af denne gruppe fortsætter på år 2, og derfor vil du kunne møde dem i mine øveklientgrupper, når vi tager udfordringen op, og løfter opgaven til det næste niveau.

Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde med dette hold, de bedste anbefalinger herfra til disse fantastisk dygtige mennesker.

Med kærlig hilsen Camilla Nymand

 

 

Birgitte Nejmann

Telefon: 28519464

Mail birgitteknejmann@gmail.com 

 

Elise Blok

Kan kontaktes på telefon: 2514 1101 eller mail: elise@clairvoyantmentor.dk

Hjemmeside: clairvoyantmentor.dk

Som Clairvoyant Mentor kombinerer jeg min erfaring som coach og psykoterapeut med mine clairvoyante evner og jeg hjælper mennesker, der føler sig forvirrede, uafklaret eller frustrerede.

Som Clairvoyant Mentor rådgiver og støtter jeg dig til at blive afklaret, få fornyet håb og tillid til at du kan klare livets udfordringer f.eks. forholdet til dig selv, problemer i parforholdet, relationer til børn, venner eller forældre, dit job eller din karriere.  

Som Clairvoyant Mentor kan jeg hjælpe dig med at blive klogere på dén du er, dine kvaliteter og styrker og få en forståelse af de forhindringer, som holder dig tilbage fra at træffe de nødvendige beslutninger.

Udgangspunktet for mit arbejde er, at jeg tror på, at hvis du kan finde fred, når du står midt i livets større og mindre udfordringer, så er dét nøglen til et godt liv.

Under sessionen skaber jeg et tillidsfuldt rum fyldt med ro, positivitet og anerkendelse og sammen med mig vil du opleve at blive set, hørt og mødt, som den du er. Jeg har fokus på, at du bliver afklaret, får modet til at handle på det, som du drømmer om og får en fornyet følelse af inspiration, håb, indre fred og velvære. 

Kærlig hilsen Elise

 

Martin Jensen

Tlf: 25218330

 

Birgitte Bertelsen

Mail: info@birgittebertelsen.com

Web: www.birgittebertelsen.com 

FB: www.facebook.com/birgitte.bertelsen.79

 

Berit Behrens Hoff

Tlf. 61302848

Hoffbb@gmail.com

 

Niels Hvidberg

Tlf.nr 60 95 33 23 

Mail: nhvidberg@gmail.com 

Hjemmeside: Clairvoyant Niels Hvidberg | Facebook

 

Anette Haslund

http://www.haslunds-kst.dk/

anette_haslund@hotmail.com

Telefon: 28800998

 

Theresa Hedelund 

tlf. 21638243

mail. theresahedelund@gmail.com 

 

Gitte Sørensen

Klinik Aurora

Kropsterapi og Clairvoyance 

Gitte Hyldgaard Sørensen

Tlf    21475420

Mail kroppensflow@gmail.com

Hjemmeside på vej 

 

Dorthe Carøe

FB: spirituel coach Dorthe Carøe 

Mail: dorthe-coach@outlook.dk 

Telefon: 22963072 

 

Line Marie Bøggild

Telefon: 26677115

Mail: linemarieboggild@gmail.com

Facebook: Line-Marie.dk

I min clairvoyance og healing tager jeg altid udgangspunkt i hvad klienten har brug for jeg ser, hvorfra stien viser sig. Vi kan bl.a. kigge på sjælsessens, ståsteder i livet eller ren healing på briksen.

Jeg tilbyder også sessioner og forløb for børn, hvor jeg inddrager børneyogaterapi, sansestimuli, udeliv og dyr alt efter hvad der virker rigtigt for det enkelte barn.

 

Helle Ledet Hansen

tlf .  61348689

mail :  hellelehan@gmail.com

 

Nina Karmann 

Mindevej 16A, Hammel

Ninakarmannhansen@gmail.com 

Telefon nr. 24630857

Facebook side: Hjertehealing og meditation v. Nina

 

Lene Søe

Mobil: 20407300

Mail: kontakt@lenesoe.dk

Hjemmeside : https://www.lenesoe.dk

Jeg passer min praksis på fuld tid, med hovedsageligt Parterapi, Sexologi og Individuel Psykoterapi.

Min særlige passion for at bygge på min faglige og personlige udvikling, er sandsynligvis en af årsagerne til at mennesker bliver ved med at komme til mig, når de opdager nye spørgsmål og udfordringer i livet.

I 2021 – 2022 uddanner jeg mig i højere clairvoyance hos Camilla Nymand, med speciale i energiarbejde og shamanisme, hvor jeg har øve klienter i min fritid, til en pris på 300 kr.

Jeg tilbyder ikke clairvoyance sessioner i min praksis, men du vil få glæde af min jordnære, alsidige og positive personlige livsstil, når jeg guider dig og/eller par ind på jeres livsbekræftende vej.

 

Helle Vinther Kristensen

Tel. 61707155

Mail helle.v.kristensen@gmail.com

 

Carla Arend Mortensen

Tlf: 28155167

Mail: carlaarend14@gmail.com

Web: www.carla-arend.com 

FB: Clairvoyance & Healing med Carla (https://www.facebook.com/Clairvoyance-Healing-med-Carla)

 

Mette Kempf

FB og Instagram: mettekempf – hverdagsmagi og clairvoyance

Tlf.: 52 24 05 25

mail: mettekempf@outlook.dk

I en session hos mig stiller jeg mig åben for, hvad der kommer – og er til dig idag. 

I tæt kontakt med mine guider og engle vejleder og hjælper jeg dig til at skabe klarhed og indsigt i dit liv. 

Hvilken vej skal du gå? Skal du til Højre eller Venstre? 

Skal du kigge frem? Skal du kigge bagud? 

Skal du kigge op? Skal du kigge ned? 

Måske du går i ring!

Er der blokeringer og sten der skal flyttes? 

Ligger der noget gemt i mørket, som skal forløses og heales? 

Er der løsthængende frugter – lige til at plukke!

Hvis det mærkes til at være noget for dig, skal du være velkommen til at kontakte mig for en tid

Kærlige hilsner 

Mette Kempf