TRÆNING AF DIT KLARSYN OG DIN KLARFØLELSE

KURSUS 7. MAJ (ALT OPTAGET)

OG 3 SEPTEMBER 2021 I SKANDERBORG (LEDIGE PLADSER)

 

 

CLAIRVOYANTE EVNER # SKAB FORTROLIGHED OG GENKENDELSE # DET NÆSTE SKRIDT I DIN KONTAKT MED GUIDERNE

 

OBS: alle pladser reserveret 7. maj / Der er ledige pladser den 3. September.

Clairvoyante evner kan nemt komme til at henstå i det uvisse, mest af alt for os selv. For hvad er det i virkeligheden for noget. Det at kunne mærke energi og opfange mange nuancer af disse energier, bliver tit en hovedpine for ejermanden og på ingen måde en tydelig fordelagtig ting at kunne. 

Problemet bliver oftest at vi kæmper imod det som er, og som har tænkt sig at blive, og som er praktisk taget umulig at tage væk. Så når vi hører andre sige, at vi må tage os sammen, være mindre følsomme, eller kunne lægge dette eller hint fra os, bliver følelsen af forkerthed og anderledeshed oftest rigtig stærk.

Jeg har oplevet igen og igen, at roen først for alvor indfinder sig, når vi tager vores indre udgangspunkt seriøst og finder en vej i at leve med et åbent nervesystem og mange impulser. At det også kan bruges konstruktivt, både til egen hjælp og til at hjælpe andre bliver en stor gevinst for alle omkring os.

Dette sker ikke kun hos forsigtige mennesker, det sker lige så tit hos meget jeg-stærke og viljesstærke mennesker. Men resultatet bliver det samme: “hvad skal jeg gøre af alt det jeg konstant fanger mellem linjerne”.

Læringen her ligger både til personligheden, som til sjælen, til hele integrationen og til måden jeg administrer min egen energi og de input jeg har. Kontakt til guider og til klar bevidsthed, vil altid stille sig til rådighed og hjælpe os.

På kurset denne dag, åbner vi for guidekontakt, vi åbner for arbejdet med de sensitive evner og vi skubber energien fremad og bruger dét som du allerede har tilgængeligt i en mere konkret form.

Det vil altid føles meningsfyldt at se, bruge og arbejde med dét som i virkeligheden er mig selv. Det giver en følelse af at komme hjem. 

Begrænset antal pladser. Pris 1500 kr incl moms. Tilmelding til info@camillanymand.dk

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Sted: Skanderborg

Godthåbsvej 15

Tid:Fredag den 07. Maj 2021 fra 10-17

Pris: 1500 kr incl moms

Medbring selv frokost

Tilmelding: Via mail til info@camillanymand.dk, vedhæft et frisk billede af dig selv. 

Der vil være et begrænset antal pladser.