Åbn dit spirituelle kraftcenter, og træd ind i arbejdet med magisk skabelse

Online forløb over 3 måneder fra 1. April til 1. Juli 202o

Spring ind i magien tidsalder og åbn for dit spirituelle kraftcenter

Obs: 3 ledige pladser

 

STARTER 1. APRIL 2020 – 1. JULI 2020

Indgangen til 2020 er ikke kun et årsskifte, men et større skifte i det universelle felt. Vi går ind i en blødere, mere åben energi, hjertets tidsalder og magiens tidsalder. I årets første 3 måneder er vi mest udfordret på at finde det rigtige gear og samtidig vænne os til sårbarheden og åbenheden. Alt mærkes tydligere og intet er som det plejer. Det at få ting til at lykkes kræver en mestring af de nye energier. Nogen kan genbruges fra gamle dage (før 31. december 2019 ;-)), og meget nyt skal vi lære at samarbejde med. At manifestere i den ydre verden kræver nye indre kompetencer. 

“Træd ind i dit spirituelle kraftcenter” er et intensivt forløb, specielt til dig som er klar til et niveau mere, både personligt og spirituelt. Vi holder blikket fokuseret igennem 3 måneders, med det formål at løfte bevidstheden, og giver dig indsigt, personlig visdom og konkrete redskaber til at komme de næste skridt videre. Forløbet arbejder i 3 niveauer: Administrationen af dit personlige energifelt, adgangen til din sjæls indre visdom og samarbejdet med den universelle visdom.  Forløbet indeholder videoundervisning og live undervisning online, vi arbejder i 3 moduler, ét pr måned, og 2 gange om måneden holder vi live undervisning, som relaterer til emnet og tiden nu, hvor du har mulighed for at få indsigt i spørgsmål og udfordringer. 

Uddannelsen har til hensigt at give dig et betydeligt skub fremad. Uanset om du er igang med en længerevarende spirituel uddannelse, ønsker et stærkt fundament at springe fra, eller er i egen proces med dig selv, vil forløbet kunne give dig et løfte. Den eneste opgave der ligger hos dig er viljen til at ville fremad.

Vi arbejder med fire grundlæggende drivkæfter: Tillid, Vilje, Hjerte og Lederskab. Herfra forenes de og vi åbner til kontakten til sjælens dybe visdom og starter udvidelsen af samarbejdet med den universelle visdom.

 

Alt videomaterialet kan downloades og gemmes til evigt eje.

Forløbet indeholder undervisning online gennem videomateriale og livevideoer.

 

Der vil være et begrænset antal deltager. Pris 2500 kr incl moms 

Det kan være en fordel at have haft en personlig sceance inden start. Kontakt mig for evt tid. Det vil være reduceret pris når tiden kobles sammen med dette forløb.

Tilmelding til mail: info@camillanymand.dk