KURSUS: Telepati, energiaflæsning og guided universel kontakt

KURSUS: Telepati, energiaflæsning og guided universel kontakt

Åbent for max 10 deltagere

Velkommen til et spændende to dages kursus, hvor vi åbner for dine evner til at arbejde med telepati, direkte energiaflæsninger eksempelvis ind i kroppen og de budskaber og indsigter, den bringer dig, samt den lidt mere krævende kontakt til universel guidance.

Man kan se det som en kontinuum, som en linje vi kan bevæge os ud af. Det starter med klarhed i den telepatiske kontakt. Hvad bliver der sagt? Hvilken historie bliver der fortalt? Her kan vi sætte kroppen i stolen og høre de direkte budskaber, vi kan sætte hestene i stolen, vi kan sætte hinanden i stolen, og dybest set kan vi række op ad skalaen og sætte sjælen i stolen. Det er blot en spørgsmål om hvor langt ud i frekvens vi formår at række. Når vi når kanten, begynder informationen at blive mere utydeligt, så er vi ved det punkt, hvor vores egen kompetence kan åbne sig for et nyt ekstra skridt, et næste niveau.

Fortsætter vi ud af dette kontinuum kan vi arbejde med direkte energiaflæsninger, og fange de forskelle i energi, følelser og livsenergi som hele tiden er i spil. Det giver os en chance for at arbejde direkte ind i et felt af healing, hvor der ud over ordet også sker en udvekslinger af energi. Der er så at sige energi i rummet imellem dig og den/det du er i samspil med. Kroppen og div symptomer er fantastiske at træne med og på i den her sammenhæng.

Og vi kan fortsætte ud af linjen, og række ud i de ydre lag, de ydre niveauer. Guidekontakt findes i mange former og nuancer. Fælles er at de rækker længere ud og kan hjælpe os med at skabe et lys og en forståelse for de fænomener og problematikker vi møder hos andre og os selv.

Det er nemmest at træne på nogen eller noget (og ikke os selv), men inddirekte vil denne træning smitte af. Det er som at få en form for avanceret terapi ind i systemet, faciliteret af én selv. Det er svært at afvise ved døren, det lander dybt og transformerende.

Kurset er til dig der er nysgerrig og klar på at arbejde med din sensitivitet, uanset om det er nyt eller du føler dig øvet, er du velkommen på disse dage.

PRAKTISK INFO

Kurset holdes på Ebeltoftvej 120, 8544 ommestrup/Mørke.

Dato: 14- og 15. September 2023 fra kl 10-16

Der vil være let forplejning med kaffe, the, frugt og snacks i formiddags- og eftermiddagspause.

Frokost sørger du selv for

Pris: 2500 kr incl moms

Tilmelding er bindende.

Der vil være et begrænset antal pladser på dette kursus.