SOMMER RETREAT 7-15 MINUTTER HVER MORGEN FRA 10.JULI

 

Start din morgen med at åbne for dagens energetiske arbejde. En guiding på 7-15 minutter hver morgen i 3 uger. Måske på terassen, forhåbentligt i lækkert vejr, og med kaffen ved hånden. Eller i skoven, eller vandkanten.

 

Du vil møde 21 meditative guidinger og øvelser, hvor vi arbejder med energi, opmærksom og balance i vores egen cirkel af kraft. Een hver morgen fra den 10. juli og 3 uger frem.

Indimellem tager jeg en ordentligt tørn med mig selv, for at komme mere på plads, rense mig selv mere eller blot øge min opmærksomhed på de numre som sindet kan lave med dig og dermed forhindre adgangen til sjæl, objektiv frihed og klarere bevidsthed. Og der er altid en runde mere, så meget har jeg lært. Denne juli måned bliver en runde mere 🙂

Så uanset om du ønsker at fokusere på et stærkere helbred, forbedring i kærligheden, i forretningen eller hos de mennesker du omgås, er der een ting, der til fælles for disse mål – stærkere forbindelse til dit indre spirituelle/åndelige ståsted vil altid åbne din vej frem. Jeg vil glæde mig til både at deltage og tage dig med på en sommerrejse -indad og dermed opad.

 

Link til tilmelding finder du her: https://camillanymand.simplero.com/products/108297-Spirituel-Sommer-retreat