SPIRITUEL HEALING AF DAGLIGDAGS STRESS

Mini onlineforløb på 4 uger starter 23. September

SPIRITUEL HEALNIG AF DAGLIGDAGS STRESS
 
Mini onlineforløb på 4 uger starter 23. September
 
Fra 23. september og 4 uger frem åbner jeg et mine online forløb på 4 uger, med 4 moduler under overskriften: “Spirituel Healing af dagligdags stress”.
 
Forløbet er et supplement til traditionel behandling, og er målrettet den ophobning af stress, som vi som mennesker oplever i en krævende pulserende dagligdag. Langt de færreste af os, tager den “lille” stress, det mindre pres seriøst. Vi venter indtil vores nervesystem siger helt fra, eller kroppen kommer det i forekøbet, og manifesterer et kraftigt lænderyghold, en diskusprolaps, et brækket ben, en forstuvet ankel – og jeg kunne blive ved. De mængder af mennesker jeg er stødt på i min praksis, som har ladet sig presse for hårdt udefra (men dybest set kun indefra), tæller formentlig 80% eller mere af de overbelastningsskader, jeg som fysioterapeut har mødt de sidste 18 år.
 
Derfor er det også sjældent jeg er kommet i mål med mekanisk terapi alene. Det ser ud til at have en større og længerevarende effekt, når vi samtidig tager os af den ophobning af negativ energi, som presser vores system.
 
Jeg tror ikke man kan behandle stress, men vi kan håndtere vores energi. Vi kan møde os selv, vores fysiske energifelt, vores følelsesmæssige felt, mentale felt, og derigennem mærke åbningen til noget meget større: sjælens felt og vores højere selv. Herfra findes der en direkte kilde til balancering.
 
I kurset vil du møde undervisning online i form af mine foredrag på 5-15 minutter, vigtige indsigter omkring vores stress-system, som dybest set er en meget afgørende positiv hjælp til os (når vi bruger det rigtigt). Du vil møde meditative healinger, som hjælper dig i balance, hjælper med at sætte den mest brugbare og lyse intention for dagen, og bevidsthedsarbejde til reflektion over måden du bruger din energi på hver dag.
 
Forløbet kører over 4 moduler, eet hver uge i 4 uger.
 
Du vil kunne downloaded og gemme alle videoer til evigt eje.
 

 

Tilmelding til info@camillanymand.dk eller via dette link:

https://camillanymand.simplero.com/products/92303-Spirituel-healing-af-dagligdags-stress

Opstart 23. September 2019

Pris 625 kr incl moms

 

Med Kærlig hilsen Camilla