Skolen for Livsmagi

Special edition forår 2023

Skolen for Livsmagi, special edition forår 2023

3 måneders online spirituel inspiration

.

Obs: Starter 1. April 2023

 

Skolen for livsmagi har eksisterer siden 2016, og er et online forum med spirituel inspiration, meditationstræning, healings- og energirejser, problemløsning og indsigt i fysiske, følelsesmæssige, mentale og spirituelle udfordringer. Skolen for Livsmagi findes derfor i en original version med over 100 deltagere lige nu.

Den 1. april 2023 kommer en Skolen for Livsmagi Special edition. Et tre måneders forløb, i samme ånd som den originale version. Alt materialet kommer online, og du kan lytte og kigge med hjemme hos dig, når du har tid og lyst. Du bruger det på samme måde som at lytte til en podcast eller læse en bog, blot med muligheden for direkte interaktion med mig og med gruppen via vores lukkede Facebookgruppe :-).

Der vil være 2 videoer hver uge, og de varer typisk mellem 8-20 minutter. Meditative healende rejser er en del af konceptet.

Dette års special edition indeholder 3 grundlæggende temaer, som tiden lige nu skubber rigtig meget på med. Min fornemmelse er, at det er temaer, som vi alle på en eller anden måde kommer omkring og tager (endnu) en dans med.

Når du logger på første gang, vil du 1. april finde den første video til det første tema.

Du vil også finde et menupunkt med “ekstra godter”. Her finder du en række af meditationer og energirejser fra julen 2022 og sommeren 2022.

Måske virker de særligt godt for dig som en blid start på dagen, måske som en afrunding eller blot en pause midt i dagens begivenheder.

Materialet kan ses online, og kan ikke downloades. Du har adgang lige så længe du er med.

Hvis du efter de 3 måneder, hvor forløbet stopper, har lyst til mere, så får du herfra et link til den gamle store gruppe med mere end 50 temaer og massevis af energirejser og meditationer.

 

FØRSTE TEMA – APRIL MÅNED

April måned handler om MANIFESTATION, og hvordan vi får det til at virke. Hvad er det, hvad betyder det, hvordan kontakter vi det, hvorfor kan vi “falde ud af det”, og hvordan kan vi arbejde med os selv for at komme op på hesten igen.

Hvis jeg er så heldig at deltagerne stiller spørgsmål (typisk i vores facebookgruppe), giver det altid en mulighed for ekstra materiale og uddybning af de forståelser, som vil kunne hjælpe os på sporet.

 

ANDET TEMA – MAJ MÅNED

Maj måned handler om AT VÆRE GUIDED I MIN HVERDAG. Det åbner for materiale om vores spirituelle guider, om synkronicitet, og dét at være i kontakt med krop, hjerte, sjæl og derfra alt det der følger i lagene herefter, og hvordan vi med simple konkrete øvelser, bevidsthedstræning og meditationer, kan komme det her nærmere.

 

TREDJE TEMA – JUNI MÅNED

Juni måned handler om AT LØFTE MIN EGEN ENERGI, at åbne for hjertet, lade lyset strømme, at komme dybere ind i sjælens anatomi, energifeltets anatomi, forståelsen af vores egen elementtype, og hvad der skal til for at løfte vores energifelt.

Når du har været med i tre måneder, og har fanget ideen, og måske (og forhåbentligt :-)) mærker effekten af det her arbejde, så slutter denne 2023 version, men du får en invitation ind i den store gruppe, hvor du vil kunne fortsætte og dykke ind i alt det materiale der allerede ligger (over 55 temaer tilbage fra 2018 og frem til nu).

 

PRAKTISK INFORMATION

.

 

HVORDAN KOMMER JEG MED?

Link til tilmelding her: https://camillanymand.simplero.com/products/182038-Skolen-for-Livsmagi-23-special-edition

 

HVAD KOSTER DET?

Det koster 125 kr incl moms per måned at deltage.

 

HVAD SKAL JEG VÆRE OBS PÅ?

Skolen for Livsmagi er inspitation til din udvikling og selvheling, og kan ikke erstatte eventuel behandling hos læge, fysioterapeut eller psykolog, men skal ses som et supplement hertil.

Det er vigtigt at tage det du kan bruge, og som mather dig, og laden resten ligge.

Ved alle former for spirituelt arbejde, er det vigtigt at du er psykisk sund og rask, og ikke er i behandling for psykiatriske lidelser.

 

Link til tilmelding kommer her på siden sidst i marts, og vi starter 1. april.

Hvis du gerne vil have link til tilmelding tilsendt på mail, så kontakt mig på info@camillanymand.dk

 

Jeg vil glæde mig til at invitere dig indenfor i et magisk forum 🙂

Kærlige hilsen Camilla