DET SENSITIVE MENNESKE – triologi NYE UDVIKLINGSVEJE

Online kanaliseret guidance, indsigt og healing i maj og juni 2024

 

Fra ydre grænsesætning til indre lysarbejde. Der er stærk lysindstrømning i denne tid. Vi skal dog selv lave de svømmetag, der skal til for at komme op til overfladen.

Den sensitives udfordringer som tilbagetrækning, overfølsomhed, tendens til at glemme sig selv eller miste forbindelsen til kroppen er særligt under lup i denne transformationstid.

Hen over 3 kanaliserede sessioner åbner vi ind i dette tema i denne tid, og henter indsigt, støtte, hjælp til at arbejde med processerne, og healing. Vi kommer også ind omkring stjernemennesker og englemennesker, og de åbninger der ligger nu, samt de opgaver man vil opleve at møde.

Hver session varer typisk omkring 40-60 minutter, men kan svinge lidt.

De bliver sendt live via lukket Facebookgruppe søndag morgen den 19. maj, 26. maj og 2. juni, alle dage kl 08:00. Videoerne ligger herefter tilgængelige på simplero og kan genses når du har tid og lyst.

Alle videoer kan downloades og gemmes.

Pris 666 kr incl moms.

Link til tilmelding: https://camillanymand.simplero.com/products/206135-DET-SENSITIVE-MENNESKE-triologi-NYE

 

SE MED LIVE I VORES FB GRUPPE

Når du er tilmeldt får du via mail fra simplero et login. Når du er inde i simplero finder du den platform hvor videoerne kommer op efter live udsendelsen. Og her finder du også et link til vores lukkede facebookgruppe, hvor de kommer live.

Hvis noget bøvler, så skriv til mig på info@camillanymand.dk 🙂

Jeg glæder mig til at have dig med

kærlige hilsner Camilla