Gruppen af særligt senstive mennesker er tiltagende. Vores bevidsthed udvides, og vi åbnes op. Hvis vi for 100 år siden opererede med simple ting som overlevelse og dét at skabe et samfund, altsammen bygget på hjernens fundament – og her var “spåkonen” særlig sjælden og yderst utraditionel, så er vi nu gradvist rykket ind i en tid, hvor flere rykker hurtigere og udvikler deres sensitivitet i større og større grad.

 

I modsætning til englevæsner, som starter livet med total åben indstrømning af alle input (og meget ofte har en meget hårdt start og problemer med at finde på plads. Så er det som regelt anderledes for sensitive menneskesjæle, som gradvist bygger lag på lag på. Der er en større genkendelse med det jordiske liv og større accept af det jordiske liv, blot med den ekstra kvalitet, at være udstyret med flere antenner og med en særlig evne for at bygge flere på ret nemt.

I det maskulint dominerede samfund kan det blive betragtet som en ulempe, og som noget der skal lukkes ned for. I virkeligheden har verden brug for den slags mennesker og deres helt særlige indfølingsevne, og i store dele af verden bliver pladsen og mulighed tiltagende større.

I virkeligheden handler det aldrig om at lukke ned for dig og din følsomhed. Der er ikke nogen af os, som er udstyret med særlige evner uden grund, husk lige på det. Den store