MEDITATION OG KROPSKONTAKT VERSION 1

Fredag den 19. Maj 2023 fra 10-14

MEDITATION OG KROPSKONTAKT version 1

Fredag den 19. Maj fra 10-14

.

 

Kropskontakt og jordkontakt og en forbindelse til helheden. At kunne mærke sig selv, at mærke inspiration og livsenergi flyde frit og samtidig mærke sjæl, ånd, højere selv strømme oppefra (og nedefra) igennem kroppen og ud i verden.

 

Når jeg ind imellem falder ind i denne “forbindelse” opstå mening og momentum. Det er en ganske særlig følelse, som vi nok som mennesker med hiv og sving fanger, for dernæst af falde ud af den igen og igen….

Denne første version af en kommende række af mini-spirituelle-kursusdage har til formål at arbejde os tættere ind på livet af denne kontakt. Nogle gange hjælper meditation, andre gange overhovedet ikke. Der er dage, hvor den ene af mine heste høfligt kommer anstigende, og kunne han tale, ville han fortælle mig hvor nemt tilgængeligt det er, og samtidig på fineste vis guide mig derind igennem hans kæmpe store energifelt. Det er bemærkelsesværdigt hvor hurtigt han kan sætte startkablerne på.

Andre dage hjælper det at stå med bare tæer i græsset – eller i mudderet 🙂

Nogle gange hjælper det virkelig at få pulsen op

De fleste mennesker jeg kender falder ind og ud af denne kontakt.

 

På det første mini-kursus arbejder vi med meditation og natur og med kalibrering af chakraenergier igennem oplevelser, øvelser og kontakt til naturens energier og kræfter.

Vær forberedt på en dag i gummestøvler, bare tæer, paraplyer, sikkert også solskin, lugten af hest og fornemmelse af varmen fra bålet, og påklædning der klarer at få pulsen op.

 

Varme hilsner Camilla

 

MEDITATION OG KROPSKONTAKT version 1

Praktisk info

.

 

Kurset finder sted fredag den 19. Maj 2023

Adressen er Ebeltoftvej 120, 8544 Ommestrup, og foregår udendørs på privat naturgrund

Begrænset deltagerantal.

Tilmelding til info@camillanymand.dk

Pris 1250 kr incl moms.

Medbring tøj og fodtøj, der passer til vejret, skoven, søen, marker og til at vi kan være ude, medbring tæppe/pude til at sidde på, vand/drikkelse samt noget at skrive med og på.