Kurser, Workshops og uddannelser 2021

 

2021 ÅBNER DØREN FOR DE NÆSTE UNIVERSELLE SKRIDT. JEG TILBYDER FYSISKE KURSER OG ONLINE FORLØB, DER FASCILITERER, ÅBNER OG STØTTER. DU KAN LÆSE MERE HERUNDER

 

 

SKOLEN FOR LIVSMAGI OG SPIRITUALITET VERSION 2021

  • ONLINE FORLØB OVER 9-12 MÅNEDER STARTER 17. JANUAR (fortsat åbent for tilmelding :-))

Spirituelt onlineforløb igennem helt 2021. Du kan lytte når du vil og til det du vil. Et ta-selv-bord med indsigt, læring, bevidsthedstræning og meditation igennem hele 2021. 175 kr pr måned. Læs mere lige her: 

.

KRAFTCENTERUDDANNELSEN 2021

  • ONLINE SPRITUEL UDDANNELSEN GENNEM 3 MÅNEDER. STARTER 1. MAJ 2021 

Kraftcenteruddannelsen er en 3 måneders online uddannelse. Den starter 1. maj og kører gennem video materiale, online live sessioner på Facebook og interaktiv undervisning via zoom. 

Læs mere om kraftcenter uddannelsen lige her: https://camillanymand.dk/kraftcenter2021/

OBS: 5 ledige pladser

.

CLAIRVOYANTE EVNER ER EN GAVE FRA HJERTET

  • FYSISK KURSUS FREDAG DEN 07. MAJ I SKANDERBORG.

Clairvoyante evner kan nemt komme til at henstå i det uvisse, mest af alt for os selv. For hvad er det i virkeligheden for noget. Det at kunne mærke energi og opfange mange nuancer af disse energier, bliver tit en hovedpine for ejermanden og på ingen måde en tydelig fordelagtig ting at kunne. 

Problemet bliver oftest at vi kæmper imod det som er, og som har tænkt sig at blive, og som er praktisk taget umulig at tage væk. Så når vi hører andre sige, at vi må tage os sammen, være mindre følsomme, eller kunne lægge dette eller hint fra os, bliver følelsen af forkerthed og anderledeshed oftest rigtig stærk.

Dette sker ikke kun hos forsigtige mennesker, det sker lige så tit hos meget jeg-stærke og viljesstærke mennesker. Men resultatet bliver det samme: “hvad skal jeg gøre af alt det jeg konstant fanger mellem linjerne”.

Læringen her ligger både til personligheden, som til sjælen, til hele integrationen og til måden jeg administrer min egen energi og de input jeg har. Kontakt til guider og til klar bevidsthed, vil altid stille sig til rådighed og hjælpe os.

På kurset denne dag, åbner vi for guidekontakt, vi åbner for arbejdet med de sensitive evner og vi skubber energien fremad og bruger dét som du allerede har tilgængeligt i en mere kontakt form.

Det vil altid føles meningsfyldt at se, bruge og arbejde med dét som i virkeligheden er mig selv. Det giver en følelse af at komme hjem. 

Begrænset antal pladser. Pris 1500 kr incl moms. Tilmelding til info@camillanymand.dk

OBS: alle pladser reserveret. Nyt kursus kommer til september.

 

 

KONTAKTEN TIL HJERTET OG DINE HEALENDE EVNER

  • FYSISK KURSUS FREDAG DEN 18. JUNI I SKANDERBORG 

Jeg oplever at mange sensitive mennesker går rundt med stærkt healende evner uden at have forstået fuldt ud hvad det er, og hvordan det kan anvendes i ens eget liv og måske i behandlingen af andre mennesker. 

Når vi åbner for de healende evner gennem hjerteenergien, åbner vi ind i et felt, som er dybt og universelt. Det betyder at uanset om du mærker at du selv er healer eller ej, så har du en evig adgang til dette felt på lige fod med alt andet.

Healing gennem hjertet er en personlig balanceøvelse. Det er også en øvelse der handler om at administrere din kraft bedst muligt, og når kraften har mange facetter, er der flere bolde i luften på samme tid. Ikke bolde der stationært skal gribes, med igangværende bevægelige indre kræfter, som vi må kende til og kunne bevæge og flytte, så vi dermed ændrer bevidsthedstilstand helt bevidst.

Kurset bygges op omkring aktiverende øvelser, meditative rejser, og praktisk træning.

Begrænset antal deltagere. Pris 1500 kr incl moms. Tilmelding til info@camillanymand.dk

OBS: 4 ledige pladser

 

 

 

LIVSMAGI OG KLARSYNSUDDANNELSEN 2020 / 2021

  • STARTER Oktober 2021: Livsmagi- og klarsynsuddannelsen, for dig der for alvor er klar til at træde ind i magiens verden, åbne dine evner som healer og clairvoyant og starte dit virke om et år (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart 2021 (info@camillanymand.dk). Uddannelsen er kompetencegivende, og sigter mod at ruste dig til at virke ift klienter. OBS: Mulighed for forhåndstilmelding til opstart Oktober 2021.

 

UDDANNELSE I HØJERE CLAIRVOYANCE OG ENERGIARBEJDE (OVERBYGNINGEN)

  • STARTER November 2021: Uddannelse i højere clairvoyance, kanalisering og shamanistisk energiarbejde. En overbygning til dig der allerede er uddannet clairvoyant eller healer (Klik her). Du er velkommen til at forhåndsreservere en plads med opstart Oktober 2020.

.

 

 

Følg med her på siden, via facebook og nyhedsbrevet

HVER BEGIVENHED ER FORSYNET MED ET LINK. HER FINDER DU BÅDE FLERE PRAKTISKE OPLYSNINGER SAMT MERE INDSIGT I KURSET ELLER FORLØBET.

SOM VI KOMMER FREM VIL DU MØDE SMÅ VIDEOSCEANCER, HVOR DU MÆRKER PRÆCIS DEN ENERGI, SOM KURSET ER BYGGET PÅ.