Træd ind i dit spirituelle kraftcenter

Spirituelt personligt kursusforløb i Maj, Juni og August 2021
.

 

Følelser er menneskets super-powers, og det samme er vores hjerteenergi, som kan beskrives som vores indre lys, vores sjæl og dermed kontakten til vores højere selv og højeste potientiale.

Vi udfordres nok på – dagligt – at nå os selv dybt nok. Vi skal langt nok ind og dybt nok ned, til vi virkelig har fat i de små sprækker i hjertet og i sjælen, og ind i mellem når det lykkes os at nå derind, får vi i glimt en chance for at mærke hvilke ressourcer, lys og spirituel kraft der virkelig er muligt at aktivere.

Man kan godt vende situationen lidt på hovedet, og se dette arbejde som en fantastisk spændende puslespil. Der er altid en brik mere, og når vi får fat i den, tager billedet pludselig fart, vi opdager og oplever os selv i et større format.

Dét at der altid er en brik mere kræver at vi accepterer, at det er ok at være i processen, hvor vi udfoldes skridt for skridt.

Vi bliver også nødt til at nærme os dette lys fra flere vinkler. Det er lidt ligesom at vi både skal have højtaleren, ledningen, opkoblingen og selve lyden der kommer igennem til at virke rigtigt. Derfor må vi altid både arbejde med de menneskelige drivkræfter, personlighedens styrke og muligheder og åbningen af hjertets og kontakten til det højere selv. Fusionen mellem det højeste og laveste er på nogle måder det mest komplicerede, men alligevel en simpel ting, i det øjeblik vi bliver bedre til at administrere energierne der løber i både det højere og lavere selv. 

 

Arbejdet med kraftcenteret er i tillæg den mest effektive anti-stress kur jeg kender,.

Det er nemt for vores menneskelige gear at tage lidt for effektivt over i svære tider, hvor forandring og større skifte fylder alle små rum i hverdagen. Oftest opdager vi slet ikke at vi er gledet. Gledet ud af plads, for langt ned i den jordiske tyngde, eller blot fra langt væk fra os selv og vores indre kraft.

Der er mange niveauer i vores indre kraft, og alt hvad vi består af og alt hvad vi bærer med os i årsagsplanet, og i hukommelsen, for den sags skyld, former måden vi administrerer vores indre kræfter på.

Vi kan nemt, når personlighed tager styringen, komme til den opfattelse at der netop ER STYR PÅ DET. Men når det lavere selv har taget teten, og løbet med den, så oplever vi gradvist mere træthed, mindre drivkraft, sværere adgang til vores intuition og udtalte bekymringer om fremtiden

Når vores lavere selv bliver for egenrådigt, driver vi stille væk og ud fra vores spirituelle kraft og evne til at skabe fra hjertet, fra sjælen og fra ånden. Man kan sige at vi lukker nogle af vores indre døre, og mister orienteringen til vores eget åndelige lys. Det kan mærkes i alt fra vores relationer, til kærligheden, til arbejdet og til helbredet.

Når vi træder (mere) ind i vores spirituelle kraftcenter, og vores cirkler når hinanden, og når vi er mere samlede i vores fuldendte væsens bevidsthed, så åbner porerne sig til den åndelig verden, og der kommer et “sparke of light” tilgængeligt til frit brug i de sammenhænge, som vi nu engang indgår i.

I arbejdet med det spirituelle kraftcenter 2021, tager vi udgangspunkt i virkeligheden lige nu. Og igennem 3 måneder flytter vi os i retning af mere indsigt, balancering, viden, handling og visdom og kontakt til alle niveauer af os selv.

 

Kraftcenteruddannelsen kører gennem videomateriale med bevidsthedsøvelser, healing, meditation og personlig træning hjemme, sammen med live mini-kurser igennem processen.

 

Der ligger i forløbet et personligt skub, og med en mindre gruppe også stor mulighed for interaktion i vores live seancer og gennem vores daglige platform.

 

Indgangen til 2021 er ikke kun et årsskifte, men et større skifte i det universelle felt. Vi er grundlæggende gået ind i en blødere, mere åben energi, hjertets tidsalder og magiens tidsalder. Alt mærkes tydligere og intet er som det plejer. Det at få ting til at lykkes kræver en mestring af de nye energier. Nogen kan genbruges fra gamle dage, og meget nyt skal vi lære at samarbejde med. At manifestere i den ydre verden kræver nye indre kompetencer. 

“Træd ind i dit spirituelle kraftcenter” er et intensivt forløb, specielt til dig som er klar til et niveau mere, både personligt og spirituelt. Vi holder blikket fokuseret igennem 3 måneders, med det formål at løfte bevidstheden, og giver dig indsigt, personlig visdom og konkrete redskaber til at komme de næste skridt videre.

Forløbet arbejder i 3 niveauer: Administrationen af dit personlige energifelt, adgangen til din sjæls indre visdom og samarbejdet med den universelle visdom.  

Uddannelsen har til hensigt at give dig et betydeligt skub fremad. Uanset om du er igang med en længerevarende spirituel uddannelse, ønsker et stærkt fundament at springe fra, eller er i egen proces med dig selv, vil forløbet kunne give dig et løfte. Den eneste opgave der ligger hos dig er viljen til at ville fremad.

Vi arbejder med fire grundlæggende drivkæfter: Tillid, Vilje, Hjerte og Lederskab. Herfra forenes de og vi åbner til kontakten til sjælens dybe visdom og starter udvidelsen af samarbejdet med den universelle visdom.

 

Alt videomaterialet kan downloades og gemmes til evigt eje.

 

Praktiske oplysninger

Kraftcenteruddannelsen starter 1. Maj

 

Der vil hver uge (fredag) ligge en ny opgave til dig i form af arbejde med indsigter, bevidsthedsøvelser, meditation, opmærksomhedstræning og fysiske øvelser.

Du har dernæst en uge til at arbejde med stoffet, før det næste input ligger klar til dig.

Forløbet er delt i 3 moduler, ét pr måned. Hvert modul indeholder ud over de ugenlige videoer, et intromøde live på facebook samt et minikursus, hvor vi mødes på zoom. 

 

MODUL 1:

Lørdag den 1. maj Facebook life 08:00-08:30

Lørdag den 15. maj zoom minikursus 8-10

 

MODUL 2:

Tirsdag den 1. Juni Facebook live 08:30-09:00

Lørdag 12. Juni zoom minikursus 8-10

 

JULI MÅNED FRI. MEDITATION OG REFLEKTION

 

MODUL 3:

Tirsdag den 1. August Facebook live 08:30-09:00

Søndag den 8. August zoom minikursus 8-10

 

 

Der vil være et begrænset antal deltagere.

Pris 2500 kr excl moms

(3125 kr incl moms) 

Tilmelding til mail: info@camillanymand.dk