Kontakt dine spirituelle guider

Fredag den 30. Oktober i Skandeborg

 

 

Guidekontakt fremstår stadig hos de fleste af os som noget lettere mystisk og ubegribeligt. Måske søger vi det for at finde en trøst og en støtte, måske for at hente hjælp, eller blot mærke at vi ikke altid står alene med alting. Nogle af os vil have subtile oplevelser med i bagagen, som gør, at vi et eller andet sted ved at hjælpen og tilstedeværelser er der, men når vi bliver meget mennesker og bliver optaget af vores menneskelige processer (som vi skal), trækker vi os naturligt lidt tilbage fra denne kontakt. Typisk har vi den i vores første leveår, hvorefter den lukkes eller pauses, for at vi kan boltre os i det jordiske stof og finde os selv som mennesker, for derefter at kalde på os igen et sted efter de 30-40 år. Nogen gange lidt tidligere, nogle gange lidt senere.
Men det er som om vi skal være klar. Vi skal kende os selv og kende vores ben og jordbindelse, og så bliver opgaven at kunne komme forbi vores rationelle hjerne og igen stole på vores sanser. Ikke kun de 5 første, men også den 6. og den intuitive sans.
 
 
Uanset om det er helt nyt for dig, eller om du har trænet dine sensitive evner tidligere, så har kurset til formål at hjælpe dig et godt stykke videre i dit arbejde med guidekontakt og i din forståelse og oplevelse af hvordan det virker i dit liv, i din kontekst.
 
Kurset er en blanding af indsigter, små bevidste skub, meditativt arbejde og praktisk arbejde, hvor vi arbejder med vores intuitive sans.
 
Vi arbejder på kurset med vores personlige guider, som altid er til stedet for at guide, hjælpe og støtte os i de processer, som vi som mennesker står i.
 
Det der er vigtigt er at du har lyst, og er klar til at lytte (med de ikke fysiske ører :-))
 
mkh Camilla
 
 
 

Praktiske oplysninger

 

PRIS

1500 kr incl moms

TID OG STED

kl. 10-17 fredag den 30. Oktober 

FORPLEJNING

Sørger du selv for. Der vil være lette snacks og drikkevarer til os undervejs. Husk frokost 🙂

TILMELDING

Tilmelding til info@camillanymand.dk – vedhæft gerne et frisk billede af dig selv