Januar Nattebål og transformationsrejse

Shamanistisk energiarbejde i Januar måned udendørs med bålet, mørket, skoven, stilheden og hestenes nærvær

.

 

Obs: 7 ledige pladser tilbage

Velkommen til en eftermiddag/aften i selskab med din egen kraft.

Du får hjælp på rejsen – en rejse hvis destination sigter mod din egen dybde, dit eget mod, din eget hjerte, og den blødhed der træder frem når kontakten til kraften etableres.

Vores kraft kommer ikke til stede ved at sætte hårde grænsen, bakse rundt med grænser, danne meninger om andre. Det efterlader os ofte mere med en følelse af tab af personlig styrke.

Denne eftermiddag/aften er til dig, der står på dine egne ben, som føler dig klar til at rydde vejen frem (og ind), hvor tilgangen til din egen værdighed kalder, oplevelse af et større selvværd kalder, og behovet for at kunne se klarere kalder. Det er til dig der har brug for et rutefly, der går i den retning 🙂

 

Kurset foregår udendørs under åben himmel i tidsrummet ca 16-20.00. Det foregår på min store naturgrund i privat skov, tæt op ad hestefolden, og i samvær med tipien, mørket, bålet, stilhedsmeditationer i skovene omkring, og et samvær med dig selv.

Vi arbejder på at slippe gamle overbevisninger, vi finder kraften fra bålet og cirklen, forhåbentligt med frost i luften, vinterhvidt landskab, stjerneklar himmel og den magiske kraft fra bålets flammer – og et par effektive uldsokker.

Jeg garanterer for magiske omgivelser og storslået kraft fra naturen, vejret har jeg bestilt, og herfra er jeg, hestene og området klar til at facilitere din proces. I tilfælde af heftig vedvarende regn eller storm, flyttes datoen.

Velkommen til en eftermiddag aften i selvskab med naturens kræfter, mørket, dit indre lys og din egen kraft

 

 

 

HVORDAN KOMMER JEG MED?

.

Tidspunkt: Torsdag den 19. Januar kl 16-20 (vær obs på at tidsrammen kan skubbe sig så vi arbejder længere tid)

Adresse: Ebeltoftvej 120, 8544 Ommestrup

Tilmelding til info@camillanymand.dk

Pris: 1250 kr incl moms

Der er et begrænset antal pladser på dette kursus.

Medbring selv snaks, drikkelse til at holde blodsukkeret stabilt. Vi arbejder igennem helt processen fra start til slut.

Husk varmt tøj, terrængående sko, beskyttelse mod regn, noget varmt at sidde på. Vi skal være ude

Adresse: Ebeltoftvej 120, 8544 Ommestrup (Djursland nær Rønde)

Torsdag den 19. Januar kl 16- ca 20.

Vi slutter af med varm suppe på gårdspladsen i fællesskab til sidst.