MED HESTEN SOM SPIRITUEL OVERSÆTTER OG PERSONLIG GUIDE

Fredag den 15. Maj 2020 på Djursland

 

OBS: 2 ledige pladser tilbage

Fysisk kursus, hvor kursen er sat med sejlene højt hejst. Hvor er dit indre lys? Hvor kraftigt skinner det? Hvordan tager man lederskab når man er dig? Hvor stærk er din energetiske kommunikation, og i hvor grad kan du bruge din energi, holde et felt og skabe magi omkring dig?

Det kunne vi bruge mange år på at få bare fat i en lille bitte bid af. Men når de store tunge heste på 4-500 kg med deres meget høje energibevidsthed hjælper os – så går det stærkt.

Uanset om du ønsker at skabe et stærkere indre lys, en stærkere personlig power, forløse dybe blokeringer, eller blive mere ren i din clairvoyante kontakt eller evne til at skabe energi og retning, så vil du kunne finde det i disse menneske-hest processer.


Det smukke er, at hesten bevidsthedsfelt ligger uden om vores menneskelig bevidsthed. På den måde bliver den både et spejl, en buffer og en stimulator til udvikling. Og vi vil få de indsigter som vi skal bruge. Den eneste styring vi behøver er at møde op med åbent sind.

Vi kommer på kursusdagen til at arbejde med den dybe forståelse gennem kanaliseret undervisning og indsigter, gennem praktiske øvelser med hesten og gennem klarsynsøvelser når de andre kursusdeltagere er i “manegen”. Kursus dagen er kanaliseret og tilrettelægges både efter din energi og det bidrag hesten byder ind med.

Vi vil forstå en del undervejs, og noget vil først lande bagefter. Der er derfor et efterforløb på 4 uger, hvor vi arbejder med bevidsthedøvelser, som åbnes i løbet af dagen, så det vi henter både implementeres i dagsbevidstheden og gøres relevant ift vores egen virkelighed og dagligdags liv.

Max 4-8 deltagere. 

Det er ikke en forudsætning at du har været igennem onlineforløbet fra 1. marts og 9 uger frem, men det kan give dig en fordel i arbejdet både under kurset og efter.

 

Praktiske oplysninger

Unikt kursus med maks 6-8 deltagere

UNDERVISERE

Camilla Nymand og Søs Andersen (hestekyndig og Danmarksmester med hoppen Isold) samt vores team af islandske heste

PRIS

3500 kr incl moms (intropris denne første gang 2500 kr incl moms)

TID OG STED

kl. 10-17 fredag den 15. maj på Stald Ege, Agertoften 3 i Gravlev på Djursland

FORPLEJNING

Sørger du selv for. Der vil være lette snacks og drikkevarer til os undervejs. Husk frokost 🙂

PRAKTISK INFO

Både undervisning og øvelser foregår i ridehus, husk derfor praktisk tøj, der tåler det. Hestene er stabile erfarne og venlige og der vil altid være to undervisere med i processen på samme tid. Alle øvelser foregå i afgrænset ridehus og ved jorden. Al omgang med hestene er på eget ansvar.

TILMELDING

Tilmelding til info@camillanymand.dk