HAR JEG HEALENDE EVNER?

ET DAGS KURSUS I KØBENHAVN TIRSDAG DEN 19. MARTS 2019

OBS: begrænset antal pladser. 3 ledige pladser tilbage

.

Måske så du mit live webinar om healende evner tilbage i august måned 🙂 ?

(Du kan gense det lige her: KLIK HER)

Mange sensitive mennesker og hjertemennesker løber rundt med en smuk vibration i deres indre. Langt de fleste uden at vide det -sådan rigtigt i hvert fald. Vi har det med at opdage bagsiden af medaljen først, før det for alvor går op for os, hvad vores energi faktisk kan gøre af unikke forskelle både i og omkring os. Så mens vi bakser rundt med stor følsomhed, et åbent sind, et blødende elskende hjerte, et til tider sårbart sind (som altid har det med at vende stærkt tilbage), og en evne til at tiltrække os mennesker i nød, som vi fikser bevidst og ubevidst – så har vi slet ikke tid til at opdage hvordan vores energi faktisk virker. Sensitive mennesker med healende evner besidder stor styrke, og en formidabel evne til ikke bare at hele og balancere os selv -men også mennesker omkring os og mennesker vi arbejder med. Men indtil vi lærer at SE det, og lærer at arbejde med vores INTENTION, så forbliver energiarbejdet og vores healende talenter en tilfældighed. Fordelene ved at vide hvordan det virker, hvordan vi bruger det bevidst, hvem der arbejder med og for dig (fra den åndelig verdens side), og hvordan du styrker din proces, er virkelig mange. En af de markante forandringer hos mig, kom med bevidstheden om mine evner, og gav et direkte modsvar til alle gamle følelser af tomhed, meningsløshed, misforståethed og alenefølelse. Jeg har også altid fået at vide, at jeg skulle lære at lukke for min følsomhed. Et direkte misforstået råd. Som jeg har åbnet for mine evner, herunder mine healende evner, er de kun blevet stærkere og det samme er jeg. Det har næsten virket som om, at jo større kendskab jeg fik til mig selv og dét jeg har med mig fra naturens side, har styrket mit ståsted, min personlighed og mit liv som helhed. Energimæssig styrketræning, kalder jeg det. Jo mere jeg har åbnet mig for den jeg er og dét jeg har med, jo mindre sårbar er min energi og jeg som menneske blevet, samtidig med at min følsomhed overfor energi er steget på den måde, at jeg i tiltagende højere og højere grad har kunnet bruge mine evner til at hjælpe både mig selv og mennesker omkring mig.  

På denne dag, skubber vi processen i hele denne retning. Vi kigger ind i dine nuværende talenter gennem indsigt, åbnende energi guidinger og øvelser. Og vi åbner dig for forståelsen af arbejdet med livsenergien både til dig selv og i arbejdet med andre mennesker. En hel dag dedikeret til healing og balancering af dit energifelt og din evne til at hjælpe andre med det samme. Du vil opleve en aktivering og åbning af dine evner, afhængigt af din nuværende balance og dit nuværende ståsted. Typisk vil processen starte før selve kurset og vare ved i dage og måske uger efterfølgende.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Sted: Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg

Tidspunkt: Tirsdag den 19. Marts 2019 fra 10-17

Forplejning: let snack og vand/sodavand i formiddags og eftermiddagspause. Frokost medbringer du selv.

Tilmelding: send en mail til info@camillanymand.dk og vedhæft et billede af dig selv. Så kigger jeg ind i energien og giver dig en melding, om kurset er til dig ;-).

Pris: 1500 kr incl moms Begrænset antal pladser