Åben døren til guidekontakt og indre vejledning -hver dag

 

Vi kommer nemt til at lytte med det fysiske øre og stole på hvad det fysiske øje kan iagttage. Samtidig så ved vi sikkert godt, måske nede bag ved, måske mere åbentlyst, at der er mere bag kulissen, som vi ikke lige nu har fuldt ud adgang til – af forskellige årsager. Og de forskellige årsager bakser vi så rundt med på hver vores måde.

Denne kursusdag er til dig, der er klar til-, og ønsker at skabe en mere vedvarende praksis omkring guidekontakt og spiritualitet i hverdagen. Hver eneste dag, nede i de simple detaljer, og der hvor du hver dag måske har brug for mere og tydligere indre vejledning, en stærkere forbindelse og mere tillid til den hjælp der er omkring dig.

Det er til dig der føler dig klar til at trække i håndtaget og åbne døren op nu, til at slippe flere af de begrænsninger, der ligger omkring dig, og er klar til at tage hverdags-shamanismen tæt i hånden og bruge det i dit liv.

Kurset skal erstatte den lange række af individuelle sessioner, som det ville kræve at når dertil, og derfor er der maks 8-10 deltagere, så vi får tag i dét som sker hjemme hos dig og inde i dig.

Derfor er kurset til dig, der er klar på at tage ansvaret helt hjem og klar på at skabe en klarere og højere universel kontakt.

 

Tilmelding til info@camillanymand.dk, vedhæft gerne billede af dig selv.

Pris 2500 kr incl moms

Kurset foregår på Godthåbsvej 15, Skanderborg i tidsrummet 10-17

Der vil være the/kaffe/snacks

Medbring selv frokost, tæppe, noget at skrive med og på.