September Kursus 2020: “Expansion – med sjælen ved roret”

24. og 25. September 2020 i Skanderborg

.

Når den spirituelle dans er indledt, egoet og sjælens begynder at mødes. Når kraften fra centeret i dig kalder på at blive samlet, helet eller foldet ud, så vil jeg byde dig indenfor til et 2 dages magisk shamanistisk kursus “Expansion” 😉

.

OBS: lille hold, og dermed begrænset antal pladser

.

Sjæl, ånd, og menneskesind, de 7 store gåder og balancepunkter, universets fire elementer, hjernens 4 sider og de 4 elementære drivkræfter fra naturen. Hvad trækker os fremad når alt kommer til alt, hvad forhindrer i at gå dybt, og hvordan forestår vi indvielsen til vores egen næste port. Vi går på kurset gennem en del af rejsen sammen. Arbejdet ligger i det shamanistiske felt, vi rører ved healingsarbejde, vi bruger klarsyn som et begreb og så åbner vi for feltet “expansion”, med sjælens ved roret.

Til dig som allerede er igang, og som ønsker at komme videre. Måske forbi dig selv, dine egne begrænsinger, måske forbi ydre låsninger eller udfordringer med at få clairvoyancen til at glide og healingen til for alvor at tage fat.

Uanset om du arbejder i det clairvoyante og/eller healende felt, vil du højst sandsynligt på tidspunkter på din færd, opleve indre eller ydre modstand, som gør at du ikke bare flytter dig frit videre.

Kurset er til dig der ønsker et skub i din personlige proces, for at blive stærkere i dine healende og clairvoyante, til dig der har opdaget at rejsen udad, dybest set peger indad, at opdagelsen sker i dybderne og ikke i højderne.

Et kursus med begrænset deltagerantal og med indsigt og input til alle i processerne undervejs.

Kurset er et blanding af praktiske levende øvelser, udfoldelse af dig, indsigter, clairvoyant arbejde og healingsarbejdet. 

 

 

Praktiske oplysninger

.

Pris 2000 kr excl moms (2500 kr incl moms)

Tilmelding: send mig gerne en mail til info@camillanymand.dk med et vedhæftet billede af dig selv.

Sted: Godthåbsvej 15, Skanderborg i mine vanlige undervisningslokaler. Begge dage fra 10-17

Der er lette snacks og the/kaffe i de korte pauser.

Frokost medbringer du selv.