Energetisk forbindelse

Energiarbejde mellem dig og din hest

Lær at administrere din energi og skab energetisk forbindelse til din hest og Jeres samarbejde

.

 

Heste har en fantastisk evne til at spejle alt hvad der foregår i menneskets energifelt. Man kan måske sige, at hesten fanger det hele, og vi selv har måske (på en god dag) en chance for at forstå toppen af isbjerget ift hvor meget der foregår i hele vores samlede energifelt.

Heste er per natur mestre i at administrere energi og har derved en unik mulighed for at lære mennesker præcis dette arbejde gennem den gensidige kontakt.

Det menneskelige energifelt består af vores højere og lavere selv. Dvs sjæl og ånd i toppen og personligheden i bunden med følelser, tanker og fysisk krop. Den er den nedre del, som altid spænder ben for os i vores samarbejde med andre levende væsner og i det hele taget i forhold til os selv.

Vi kommer til at bremse for hurtigt, løbe for stærkt, lægge os oven på og mase nedad, lægge os fladt ned, hoppe til siden, glemme os selv, stivne, bakke og meget meget mere. ALT det fanger hesten. Og det er dét den responderer på. Hvis du går og spekulerer på “gav vide hvad jeg går og laver, eller hvorfor der hele tiden sker dette eller hint”. Kig på hesten, den har svaret.

Drømmen må være at kunne blive helt hjemme i sig selv, med en åben og empatisk adgang til egne og hestens (og andres energi), og herfra træffe de rigtigt tydelige empatiske beslutninger uden at glide i svinget. Dét er en svær disciplin, som vi nok aldrig kommer til at mestre fuldt ud. MEN, hvis vi accepterer at dét at blive en dygtig administrator af energi er en smuk proces, der aldrig stopper og som altid vil byde os op til dans i forhold til det næste skridt, så er kursen lagt for en fantastisk og givende læring.

På kurset har vi dig og din hest i fokus. Vi kommer til at arbejde med indsigt i din energi og i hesten energi, hvem er I, og hvilke typer af udfordringer vil I møde hver for sig og sammen, og hvordan kan du gå disse opgaver i møde med nysgerrighed og glæde. Vi arbejdet gennem indsigter i energi foran bålet i haven, gennem jordarbejde med dig og hesten på ridebanen udendørs og gennem ridning, hvor vi træder ind præcist dér hvor du er, og arbejder videre med Jeres fælles proces.

Målet er indsigter omkring Jeres energetiske forbindelse, og hvordan du kan arbejde åbent, nysgerrigt og konstruktivt med denne proces.

Der vil være 4 deltagere på kurset og 2 undervisere/fascilitatorer. Når vi iagttager hinanden vil vi stort set altid i dette arbejde kunne spejle os selv. Det sker både en spejling af ensartede opgaver/udfordringer, men du får også lov at “se dig selv” gennem de andres arbejde.

Undervejs udarbejder vi små videoklip til dig, så du kan gå tilbage efterfølgende og se din film med indsigter, inspiration til øvelser, og de små momenter, hvor du fanger energien og oplever at det klikker mere på plads inde i dig.

De udfordringer og opgaver vi møder ift hestene er altid de samme opgaver, som vi støder på i resten af vores liv. Man kan sige, at hesten tydeliggør hvad det er vi som mennesker skal finde en balance i, eller arbejde med i os selv. At kunne administrere energi er et bevidsthedsarbejde, der kræver daglig spirituel hygiejne, og der findes ikke noget bedre sted at arbejde på dette end sammen med hesten. Den er bundærlig, og helt ligetil, og du behøver ikke tvivle på dens svar.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Kurset er et spirituelt praktisk heldagskursus og foregår udendørs.

Vi starter kl 10 og er færdige mellem 16/17.

Indtjekning af hest i boks (boksene er 10 kvm) kl 09:30.

Det er muligt at opsætte elhegn selv på regulær græsplæne, hvis den skal stå udendørs.

 

Hesten og bestanden den kommer fra skal have været uden sygdom som minimum de sidste 3 uger, og følge årlig vaccinationsprogram. Der må ligeledes ikke have været herpes, kværke eller lignende de sidste 3 mdr.

Tid og sted: Fredag den 10. september 2021 fra kl 10- ca 17

Adressen er: Ebeltoftvej 120, Ommestrup, Mørke.

OBS: begrænset antal plads, maks 4 deltagere.

Undervisere/fascilitatorer:

Søs Andersen, professionel træningsstald

Camilla Nymand, fysioterapeut og Clairvoyant rådgiver

Pris: normalpris for dette kursus 4000 kr excl moms. Introdutionspris 2500 kr excl moms.

Tilmelding via mail til:

info@camillanymand.dk, vedhæft gerne billede af dig selv. 

Tilmeldingsfrist 1. juli 2021.