Boot Camp Masterclass efteråret 2023 – Magikerens vej

 

 

Tre dages intensivt kursus, et pit stop og en boot camp for tidligere år 3 deltagere.

 

Vi går nye veje i  den fysiske verden, vi skaber nye passager i den emotionelle verden, nye forståelsen i den mentale sfære og nye ideer i de højere planer.

De spirituelle muligheder og åbninger ligger også klar til os – når vi er klar!

Vi flytter os spirituelt, og ind imellem går det hurtigt.

Det kan være svært at følge med især i tempoet lige nu. I det halve år vi har foran os nu, sommer og efterår 23, er der er stadig et åbent hjørne for at fange de unoder og låsninger, som vi uden at vide det får stillet op foran os selv, og som vi undrer os over at vi ikke kan komme forbi.

Der er nye muligheder for at åbne døren indefra, og nye muligheder for at komme de næste skridt videre med os selv, men også med de tilstedeværelse energier, der er til rådighed lige nu.

Uddannelser hos mig udvikles hele tiden, det følger med tiden til stor glæde og også stor overgivelse 😉

Vi arbejder med den indre visdom, den ydre visdsom, udviklingen og forenelsen af dem begge.

Disse 3 dage er tilrettelagt dig der har gået på år 3, og som mærker tiltrækningen ind i dette felt i en samling af de sidste to års år-3-kursister.

Alle er på vej, nye steder hen. Men kurset samler os om sjælerejser, om den indre åbning, arbejdet med kanalisering, og de næste skridt i den spirituelle proces.

Praktiske oplysninger

 

 

 

Det er hands-on, derfor udendørs i- og med elementerne og alle de redskaber vi hidtil har brugt og sikkert flere til når vi når starten af oktober.

Vi starter onsdag den 4. oktober fra 12-17

Fortsætter torsdag den 5. oktober fra 10-16 og fredag den 6. oktober fra 10-16

Det er planlagt således at der er små pit stops undervejs, ingen lange pauser, men en let bevægelse fra prik til prik, og samtidig en træning i at holde energien igennem processen.

Tilmelding til info@camillanymand.dk

Normalpris 3750 incl moms (opstarts/førstegangspris: 2500 kr incl moms)