Ascentions processen

HVAD BETYDER DET OG HVAD SKER DER, NÅR VORES ENERGI SYSTEM ASCENDERER

Måske har du hørt ordet ascention blive brugt i spirituelle fora. Som med alt andet i den spirituelle verden bevæger vi os rundt i alt andet en fakta, og vi kan møde forskellige forklaringer og begrundelser, og måske stiller du ligesom mig spørgsmål til hvad der er op og ned, rigtig og forkert.

Først af alt, tillad endelig dig selv at stille spørgsmål. Den del af dig, der er undrende eller skeptisk, bliver ikke mindre højlydt af at blive tysset på ;-).

Og mens du undlader at “tysse” alt for meget på dig selv, så vil jeg (med benene så godt plantet på jorden som muligt ;-)), fortælle dig lidt om både mine egne oplevelser med ascention og iagttagelser hos mine klienter.

Menneskets bevidsthed er under udvikling, det er der vist ikke så meget tvivl om. I spirituelle sammenhænge møder du udtryk som gammel tid, ny tid og måske endda en endnu nyere tid, som vi er på vej ind i. Det er en smuk måde at udtrykke, at den samlede kosmiske bevidsthed er under forandring. Menneskets er nu mere end nogensinde før åbent for en udviddet bevidsthed. Det er faktisk nemt at aflæse i praksis. Når vi kigger på statestikker over hvor mange som eksempelvis søger ind i det etablerede behandlersystem i forhold til hvor mange der søger det alternative behandlersystem, så er der nu en overvægt til det sidste. Mon ikke det er et tydeligt udtryk for den forskydning, og den påvirkning ny tids energi har lagt over menneskeheden?

Når vores energifelt ascenderer til et ny niveau, en højere vibration, så er det på det energetiske plan det samme som at gå igennem en energitornado. Alt bliver hvirvlet op (alt hvad der skal hvirvles op), og efter stormen er du installeret på ny, en ny højere vibration af dig.

Hvordan mærker man, at det er dét som sker?

Du vil typisk opleve fysiske symptomer, som tiltager uden rationel forklaring, eller som bølger op og ned i et hidtil ukendt mønster. Svimmelhed og hovedpine er oftest ledsagere, idet der arbejdes ihærdigt på dit 3. øje, dit klarsyn. Man kan også sige, at du under en ascention får pudset brillerne :-). Og mens brillerne lige bliver hevet af næsen, for at bliver pudset, så er du midlertidig svagtsseende. Det er derfor også vigtigt, at hvis du spotter, at det er DETTE som er igang, at du er særlig rolig og opsorgsfuld mod dig selv. Det hjælper ikke her at presse kroppen eller sindet på nogen måde. Hvil dig så meget du kan. Find fred i dig selv så meget du kan.

En følelse af rastløshed i kroppen (som ikke er forbundet med en velkendt stress periode). Det skyldes at hele dit system er under omorganisering, og så længe du befinder dig inde i tornadoen, og indtil alting finder sin nye plads, vil du føle dig løbende kørt over af en bus. Men denne uro, kan også forsvinde på tidspunkter i løbet af dagen og du kan være HELT klar i hovedet og rolig i kroppen. Det er som regelt her forskellen på almindelig stress symptomer og ascentionstegn er. Under en almindelig stress periode, er du generelt mere flad hele tiden og ethvert forsøg på at sætte tempoet op (som kortvarigt kan føles ok), vil opleves som et set-back umiddelbart efter.

Mystisk ændret søvnmønster er også en genkendelig faktor. Lige pludselig observerer du, hvordan du konsekvent begynder at vågne midt om natten, spontant og uden grund. Oftest på et bestemt tidspunkt. Og det kan stå på i ugevis. Personligt har jeg oplevet altid at have sovet igennem, være så træt, at jo mere søvn jo bedre. Under en af mine ascentionsprocesser, begyndte jeg at vågne konsekvent omkring kl 2:30-2:45. Til sidst vil du opleve det sådan at du i det øjeblik du slår øjnene op blot ved, at så er vi her igen. Det skyldes at dét energetiske arbejde, du gennemgår, og de programmer du “downloader” har frit spil om natten, når din dagsbevidsthed er ude af spillet. Og så er der simpelthen nødt til at være time outs, så programmer kan integreres med hele dig. Der er ikke andet at sige, end at du må være tålmodig med processen. Brug nattetimerne fornuftigt, sørg for at hvile, og husk at kroppen får fin hvile, når blot den ligger og slapper af.

Ændrede relationer er et tydeligt tegn på at du er godt på vej igennem processen. Som din energi justeres, og din bevidsthed udviddes, så står du med et par mere pudsede briller end før, og endda med vidvinkel på. Det betyder også at usandheder og uhensigtsmæssigheder har sværere ved at slippe igennem dit filter, end nogensinde før. Det vil naturligvis få indflydelse på dine relationer. Gå roligt frem, så alle omkring dig kan følge med i processen, så undgår du at skulle skifte hele kredsen af bekendtskaber ud. Det hele vil oftest falde til ro indenfor nogle måneder. Hold din hjerteenergi godt åben, både overfor dig selv og andre i perioden.

Øget sensitivitet er en gave, der følger med – og samtidig en udfordring. Alle sanser vil være skærpet, og de sanser, som det er meningen at du skal bruge i dette liv for at udføre det arbejde, du er sendt hertil for at gøre, de sanser vil være særligt styrkede. Derfor er ascentionsprocesserne også unikke for hver af os.

Som at have drukket sandhedsserum. NÅr processen ebber ud og du træder ud på den anden side, så er “som at have drukket sandhedsserum” den bedste måde at beskrive oplevelsen på. Din bevidsthed er øget, du er lidt mere rustet til “det du skal her” end nogensinde før.

Lidt som veer. Ascentionsprocesser er lidt som veer. Nogle gange kommer de som en vestorm og vi bliver overrumblede og betvivler alt, kæmper blot for at trække vejret. Andre gange er det en langtrukket begivenheder, der synes at starte og stoppe, for så at starte igen. Små ryk, mange gange, lang tid. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde. Hvis man forsøger at forcere det, vil det enten stoppe helt (fordi det er egoet der forcerer, og så er vi i virkeligheden milevidt fra en forandring af det gode), eller også vil det lykkes med et skraldebang, og så bliver der payback time bagefter, hvor det at grounde sig selv igen bliver en lang lang proces. Det bedste råd, vær tålmodig og lad moder natur gøre sine underværker. Bed dine guider om hjælp, kærlighed, og jordforbindelse i processen og være rolig og omgængelig med dig selv.

mkh Camilla