Velkommen til 2 dages clairvoyancekursus i Skanderborg

Udvikling af dine spirituelle evner og dit spirituelle selv, 20+21 August 2019

OBS: een ledig plads tilbage

Klarsyn er et powerfuldt værktøj. Vi kan se energi, se ind gennem sprækkerne, se dybderne og højderne, se meningen, som hjernen aldrig får øje på. Vi skal starte højt, vi kan starte lavt. Vi kan også starte det sted, hvor vi møder os selv og andre: gennem vores energifelt, vores fysiske krop. Der er uendelig visdom og gaver at hente her. På dette to dages kursus tager jeg dig med på en rejse, hvor vi arbejder med at åbne for din adgang, et lag dybere. Muligheden for at se dig selv og se de andre.

.

Video om kurset via linket her: Augustkursus19

.

Velkommen til et 2 dages intensivt klarsynskursus, hvor vi arbejder med både med vores eget og andre energifelt. Faktisk afslører energifeltet mange oplysninger hele tiden. Kroppen arbejde tæt og ihærdigt sammen med sjælen, så adgangen til forståelse af vores højere bevidsthed ses direkte igennem den fysiske krop.

Kurset er til dig der har været på en-dags kurser før hos mig eller kollegaer, som er nysgerrig på klarsyn, og på hvordan vi kan bruge klarsynet til at åbne for adgangen til vores sjælsenergi, vores højere selv. Vi arbejder med teknikker, der træner dit klarsyn gennem den fysiske krop og gennem energifeltet. Og du vil modtage energiarbejde og hjælp til at åbne inde i dig selv for større mulighed for præcist dette arbejde. Uanset om du ønsker at anvende det til dig selv eller arbejdet med klienter.

 

PRAKTISK INFO

Kurset holdes i mine vante lokaler i Skanderborg på Godthåbsvej 15 (hos fit og sund, 1. sal)

Tirsdag den 20. August og Onsdag den 21. August.

Begge dage fra 10-17

Der vil være let forplejning med kaffe, the, frugt i formiddags- og eftermiddagspause.

Frokost sørger du selv for

Pris: 2500 kr før moms (ialt 3125 kr).

HVORDAN KOMMER JEG MED?

Send et frisk billede af dig selv samt et par ord om dig selv og din baggrund til min mail: info@camillanymand.dk, så kigger jeg på om kurset matcher dig lige nu.

Herfra får du en mail med bekræftelse af mig, og når din betaling er synlig, er din plads endelig reserveret.

Betaling kan herefter modtages via konto (reg nr: 5532 / Konto nr: 5907 272 607) eller via mobile pay til 19021

Tilmelding er bindende.

Der vil være et begrænset antal pladser på dette kursus (ca 14-18 deltagere)