Træd ind i dit spirituelle kraftcenter, og åbn døren til dine skabende kræfter

Fysisk og online forløb over ialt 6 måneder fra April 2019

Velkommen til et kig ind i et magisk forløb over 6 måneder i 2019.

Obs: 1 ledig plads tilbage

Måske er du lige vågnet og blevet opmærksom på, at der findes nogle ekseptionelle muligheder, som ind til nu måske har været lidt uden for rækkevidde. Måske har du interesseret dig for meditation, begrebet sjælskontakt, dét at kunne kommunikere med den åndelig verden eller måske blot fanget mulighederne for at arbejde bevidst med manifestation. Uden at det hele bare åbner sig for dig af sig selv. Måske er du blevet opmærksom på, at vi har unikke selvhelbredende kræfter, men endnu ikke fået det til at lykkes helt som du havde håbet.

Jeg har prøvet det før, at samlet et mindre hold, og arbejdet bevidst med åbning af sjælsenergien og vores højere bevidsthed igennem flere på hinanden følgende måneder. Og jeg har observeret hvordan det har været muligt at aktivere vores eget lys og vores ressoucer gennem et bevidst spirituelt arbejde.

Det arbejde smitter altid af. Jeg har mærket på mig selv og set det hos så mange mennesker efterhånden, at vi slet ikke behøver knokle for at få tingene til at lykkes, for at skabe de unikke muligheder vi har brug for og som vi ønsker os. Vi skal arbejde inde fra kulissen og bag scenen, for det dér alle brikkerne befinder sig.

Men det er ikke noget der klares på 48 timer, og det er ikke et projekt vi nogensinde bliver færdige med.

Til gengæld er det et projekt, der i den grad lønner sig på alle planer. Nogle gange også ret hurtigt. Vi kommer i forløbet til at arbejde med overskriften: “kontakt til mit spirituelle kraftcenter”, og vi kommer til at skrue og dreje på knapperne: selvhelbredende kraft, balance og styring af mentalplanet, kontakt til det sjælelige udspring, kontakt til min oprindelse, åbning af det indre kraftfelt til visdom, kontakt til mine guider, kunsten at skabe flow, balancering af de nødvendige udfordringer som dualismen leverer til dig og dybere forståelse af balancen mellem himmel og jord.

Når jeg selv arbejder i de processer og med magien som ledestjerne, opdager jeg alle aspekter af det at være en bevidsthed i menneskeform. De høje og himmelske og de mere jordiske og til tider knap så hyggelige sider. Men de tjener alle et formål, og det har uigenkaldeligt været en gave at observere, respektere og transformere de energier, som jeg løbende er kommet i kontakt med. Jo mere jeg får lov at se, jo renere har jeg mærket mit energifelt er blevet.

Det er et personligt forløb, hvor der vil være online undervisning og inspiration med nye videoer hver måned, personlige opgaver, samarbejde med de andre i gruppen, healende og åbnende meditationer, og ikke mindst 3 fulde undervisningsdage, som foregår i mine vante lokaler i Skanderborg. Forløbet kan bruges uanset om du er ny i denne verden eller har en basis bag dig, men har brug for ny og mere inspiration. Jeg har erfaring med, at energien leveres i forskellige afskygninger, og dermed passer ind uanset dit nuværende ståsted. Hvor meget du flytter dig afhænger af din villighed, parathed og dit nuværende ståsted.    

praktiske oplysninger

 

Der er plads til omkring 10-14 deltagere

TIDSPUNKT: fra april 2010 til september 2019

De tre fysiske kursusdage i skanderborg ligger på disse datoer og i tidsrummet 10-17

Fredag den 26. april,

Fredag den 21. Juni og

Fredag den 6. September 2019

 

Onlinearbejdet kan du lytte til, når du har tid. Det starter i starten af april og bliver oploaded gradvist hen over måneden. Nogle gange i store portioner og nogle gange gradvist. Det afhænger af temaet og behovet. Hver måned er der mindst en guiding, som støtter og åbner din proces. Vi arbejder sideløbende i en lukket facebookgruppe, hvor de øvelser som kommer frem, deles og med mulighed for reflektioner og input til dig i processen løbende. Juli måned er reserveret til reflektion og meditation.

STED: Godthåbsvej 15, Skanderborg

FORPLEJNING PÅ KURSERNE: Der vil på alle 3 kursusdage være the og kaffe, samt snack i formiddags- og eftermiddagspauserne. Frokost medbringer du selv.

ANSØGNING: via mail til info@camillanymand.dk, hvor du vedhæfter et frisk billede af dig selv, og kort beskriver din baggrund og nuværende ståsted for mig, samt hvad du ønsker at hente ud af dette forløb. Herfra kigger jeg både menneskeligt og energetisk på dine muligheder og mulige udbytte, og sender dig en feed back.

PRIS: Normalpris for dette forløb vil være 10.000 kr incl moms, Opstartspris kun denne ene gang: 7500 kr incl moms. Depositum ved tilmelding 2500 kr (incl moms). Resten af kursusbeløbet betales inden opstart på første kursusdag 26. april.