SPIRIT SEMINAR VINTER 2019

ÅBNING AF POTIENTIALET TIL MIT KLARSYN

SPIRIT SEMINAR 01. NOVEMBER 2019 I SKANDERBORG

ÅBNING AF POTIENTIALET TIL MIT KLARSYN

2-4 ledige pladser

Mange mennesker er født med åben eller delvist åben bevidsthed, men uden at “knappen” er aktiveret. Vi lever stadig mest efter egoets retningslinjer og alskens mekaniske spilleregler. Det kommer til at give en følelse af ikke at være helt hjemme, ikke være fundet plads, eller ikke være helt synkroniseret med sit eget indre endnu. Men på et eller andet tidspunkt, vil noget skubbe til os, stimulere os, eller friste os til at vågne.

En af de største gaver jeg selv har mærket sammen med vækkelsen af mit klarsyn og mine spirituelle evner, er følelsen af at kunne mærke mig selv, at hjertet er blevet åbnet og følsomt på den rigtige måde. Ikke overfølsom, som man som sensitiv bliver, når man ikke rigtig tåler denne verden og alt dens støj, men følsom overfor at kunne mærke og se og høre mere klart. Alt sammen har bragt følsomheden ind i en anden tilstand, hvor det kun er blevet nemmere at være til. Forenelsen af sjæl og ego, hvor klarsynet bliver bindeleddet, og et uundværligt redskab i både arbejdet med mig selv og evt. andre mennesker.

Fredag den 01. November, åbner jeg for Spirit Seminar Vinter 2019, hvor vi gennem indsigter og praktiske øvelse lige så stille prikker egoet på skulderen, og blidt og kærligt viser det vej ind i sjælens domæne. Gennem energiarbejde fasciliterer vi en åbning, den åbning, som er klar til dig.

Uanset om du er helt ny, eller du bruger denne dag som en del af en pakke, du selv er ved at strikke sammen, eller du er med for 2. eller 3. gang på mine enkeltdagskurser, så vil du få det puf fremad, som du kan bruge og som dit system står klart til.

Seminaret er derfor til dig, som ønsker en progression, åbning af din adgang til den spirituelle essens, til åbningen af dit klarsyn, samtidig med at jorden forbliver stabil under dine fødder.

En af de essentielle opgaver er at skabe bindeled mellem sjælen og personligheden, og give personligheden muligheden for at forstå alt det som er uhåndgribeligt, og faktisk gøre det uhåndgribelige lettere tilgængeligt.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Sted: Godthåbsvej 15, Skanderborg

Tid: Fredag den 01. November 2019 fra 10-17

Pris: 1250 kr incl moms

Medbring selv frokost

Tilmelding: Via mail til info@camillanymand.dk, vedhæft et frisk billede af dig selv. 

Der vil være et begrænset antal pladser.