Skolen for livsmagi 2019/2020

GØR DIG KLAR TIL AT STARTE EN LIVSFORVANDLENDE MAGISK REJSE

 

Spirituelt onlineforløb 2019/2020

.

Temaet for forløbet 2019/2020  følger den energi, som er åben nu og åbnes gradvist over det næste års tid. Vi arbejder med aktivering af selvkærligheden med åbningerne fra 2019/2020 og åbning af sjælsvejen til indre visdom.  Send mig en mail til info@camillanymand.dk, hvis du ønsker at komme med fra start. Undervisningen er guided, og vil derefter justere sig undervejs afhængigt af præcis din energi. Du vil kunne hoppe på når du har lyst, forløbet er et energetisk tog, der hjælper dig med at holde næsten i sporet på din personlige magiske rejse 😉

.

Du vil blive guided igennem spirituelle temaer, et nyt tema for hver måned. Til hvert tema vil du finde en række videoklip med undervisning, indsigt, øvelser, og tanker til reflektion. Til hvert tema er der koblet en guided meditation, som vil hjælpe dig med at lukke din bevidsthed endnu mere op og dermed hjælpe det spirituelle arbejde på vej. Samtidig mødes vi “live” online hver måned i 30-45 minutter, hvor jeg svarer på spørgsmåls til månedens tema og giver dig nye vinkler på temaet.

Prisen er 250 kr/mdr.

Link til tilmelding finder du lige her:

 https://camillanymand.simplero.com/products/85328-Skolen-for-Livsmagi-2019

 

 

Gør klar til at springe på toget til et magisk opløftende univers 😉

Kærlige hilsner Camilla

.

For at sikre os at dette er det helt rette for dig, kan du  sende mig en mail til info@camillanymand.dk sammen med et frisk billede af dig. Herefter kan du tilmelde dig via linket lige ovenfor.

Husk også at koble dig op på vores lukkede facebookgruppe. Linket hertil finder du inde I Simplero til højre på siden 😉

.

HVAD ER SKOLEN FOR LIVSMAGI?

Her vil jeg fortælle dig lidt om hvad der foregår indenfor 😉

Over de sidste tre år har jeg sammen med knap 500 skønne mennesker, lavet et online univers bestående af online undervisning, guidede meditationer, healinger, viden om englemennesker, arbejde med guidekontakt, bevidst arbejde med tunge energi, mental og fysisk detox til sensitive mennesker, tidligere liv, lysarbejdere og meget meget mere. Det er en blanding af øvelser, indsigt, undervisning og guided hjælp. Alt sammen med det formål at løfte din energi og øge din vibration. Du melder dig ind for en måned af gangen, og kan plukke og gentage materialet lige så tit du har lyst. Samtidig er du med i en lukket facebookgruppe med ligesindede sensitive spirituel interesserede mennesker, som jeg har den store fornøjelse at guide. Her kan du stille spørgsmål til materialet og du kan udveksle med de andre. Hver måned samles vi alle, hvor jeg holder et live webinar på mellem 30-45 minutter (nogle gange lidt længere), her dykker vi dybere ned i alle detaljerne, og du kan stille spørgsmål som jeg svarer på live.

Skolen er fyldt med spændende temaer, og du kan starte og hoppe rundt i det, som det passer dig og din tid.