Kursus i Højere Clairvoyance og Energiarbejde

23. og 24. Januar 2020 i Skanderborg

.

OBS: lille hold, og dermed begrænset antal pladser. 7 ledige pladser tilbage

Velkommen til et unikt kursus i Højere Clairvoyance og Energiarbejde 😉

.

Hen over 2 intensive kursusdage er intentionen sat på dels at arbejde med dit klarsyn og dels at aktivere dit potientiale for højere clairvoyance samt energiarbejde.

Højere Clairvoyance er nok langt fra en teknik. I højere grad kan det ses som et udtryk for at have gennemgået enten en dyb personlig forvandling i både denne og tidligere inkarnationer, og måske også som et iboende potientiale. Men herfra er det langt fra givet, at det er aktiveret hos dig, og måske mangler du forståelsen og koblingen fra dig, dit nuværende ståsted, dine evner og hvad du kan, når dine muligheder for højere clairvoyance og energiarbejde fascilieres eller åbnes.  Fra den højere clairvoyances klarhed kigger vi ind i personlighedens struktur (vores lavere selv), og vi kigger ind i sjælens struktur og styrker (vores højere selv). Vi kigger på sjælens planer, tidslinjer også før dette liv og på sjælskontrakter. 

For at kunne det arbejder vi intenst over begge dage på at få dig på plads, mere og bedre på plads end før, så energien vil matche dit nuværende ståsted, dvs flytte dig opad fra der hvor du er. Det betyder også at du ikke behøver være dygtig på forhånd for at være med. Rå og uslebet er lige så godt som vældig-godt-trænet.

Mange sensitive mennesker, og stjernemennesker i særdeleshed vil føle denne kontakt som ganske naturlig.

 

 

Praktiske oplysninger

Kurset byder på en blanding mellem indsigt, aktivering og praktiske øvelser med hjælp til at finde ind på plads og feed back på din egen proces.

Derfor er der også et begrænset antal pladser.

Pris 2000 kr excl moms (2500 kr incl moms)

Tilmelding: send mig gerne en mail til info@camillanymand.dk med et vedhæftet billede af dig selv.

Sted: Godthåbsvej 15, Skanderborg i mine vanlige undervisningslokaler. Begge dage fra 10-17

Der er lette snacks og the/kaffe i de korte pauser.

Frokost medbringer du selv.