Hvor kommer din sjæl fra

Kanaliseret information om inkarnerede engle

Kære dig. Måske har du fulgt med på siden her og måske også på min facebookside, og måske er du blevet nysgerrig på mere info om sjæle inkarneret andre steder fra.

 

Nedenstående er guidet information til en skøn englesjæl, som endnu ikke var sin mission og sin herkomst helt bevidst. Jeg har klippet i det, så kun det generelle og ikke personlige er med.

Jeg håber det måske kan være inspiration for dig, og vække dét i dig, som mathcer denne historie.

 

God læselyst, og mange kærlig hilsner Camilla

__________________________________________________________________

UDPLUK FRA CLAIRVOYANCE TIL ENGLESJÆL

 

Du spørger til hvem du er, og hvem du var. Og lad os starte der 🙂

Jordens befolkning er primært inkarnerede jordiske sjæle. Dvs sjæle som udspiller deres lektion på denne jordklode manifesteret i fysiske menneskekroppe. De er her tit, de kender til det. Og englene der kigger på, synes ærligt talt ikke det går særligt godt. Der er udtalt bekymring omkring den vej tingene trækker, som om mennesker kommer til at sidde fast i deres egen karma og hænge fast i deres eget spind af dårligdomme. Når først de har bragt uhensigtsmæssig energi ind i deres livsbane, virker det mest af alt som om lærdommen derefter har mange liv og lang vej, før de reelt får rykket sig. Netop derfor har der altid være englesjæle inkarneret i fysiske kroppe. En spændende og fascinerende tanke.

Englene befolker lige nu 3 % af jordens befolkning, hvoraf størstedelen er under 14 år gamle. Der findes altså ikke så mange gamle eller halvgamle af slagsen, og trækker vi dem fra, som ikke endnu har fundet ud af hvem de er og hvad de skal her, så er der ikke så mange bevidste engle-lys-arbejdere tilstede, der reelt kan gøre en forskel.

Englesjæle er nemme at kende på deres blide energi og de medfølgende udfordringer med at føle sig fremmede her (forståeligt nok ikke?, når de nu er vant til at være blandt fred og blidhed, og desuden ikke være begrænset af en fysisk krop).

Der findes grundlæggende 3 store grupper af engle: de rene engle, alferne og så de gamle kloge (og dertil kommer stjernebørn andre steder fra, deres besøg her er mindre systematiske, men de finder sted). Englene planter sig tit i brancher, hvor det er planen de skal lægge deres beskyttende vinger ud over de unge engle og stjernebørn, heale, bringe lys, vise vej eller måske lige frem bane vej for andre. En klassisk fodfejl for de fleste englevæsner:

  • underkende sine egne evner
  • have mere eller mindre udtalte problemer med at passe ind og føle sig hjemme
  • At bruge egen energi til at hjælpe andre i stedet for at placere sig som kanal
  • Misvedligeholdelse af eget overskud

Konsekvensen af ikke at have opdaget sin herkomst og ikke taget vare på ovenstående vil oftest resultere i manglende lys og livslyst. Tomme batterier, som kan føles næsten umulige at fylde op igen (eller holde fyldt).

Man finder man tit englene i fag, hvor det går ud på at udøve hjælp, forståelse og kærlighed. Englevæsner fungere næppe i mere maskuline miljøer. De kan forvilde sig derind, men den fysiske krop (som her lider overlast), vil oftest ærbødigt lede dem tilbage på sporet igen. Det er et generelt tema at de bruger deres egen energi til at hjælpe, og i øvrigt alt for meget af den. Dybest set skal englemennesket kun være kanal for energier fra deres hjemland.  Men det er typisk, at drivkraften mod at hjælpe og fikse og skabe fred er SÅ STOR, at den bliver en signifikant udfordring for energiniveauet. Sagen er den at der altid vil være ufred. At der dybest set nok skulle være nogle flere, hvis englene virkelig for alvor skulle kunne lave 100% om på den ufred og ubalance der sker. Tænk engang på hvor meget det kræver med ÉT umuligt barn i en klasse, hvor meget han spolerer for de andre, og hvor mange pædagoger, mails, samtaler etc, der skal til for blot at regne ud, at der er et problem. Hvis du så begynder at regne baglæns …. 3% englevæsner, de små har udfordringer med at være her, de er i chok og reagerer, mange af os voksne har ”glemt” vores mission, eller ikke fundet helt ud af at komme ordentligt i den retning. Hvor mange er vi så tilbage, som reelt skal trække læsset?. Hvis DU alene påtager dig alt ansvar, og forsøger at FIKSE alt ufred, og i øvrigt ved at bruge dig selv og dine egne kræfter (og alt din tid, så der ikke bliver tid til pauser og opladning), så mister du kræfter og energi. OG DET ER DET ABSOLUT ENESTE DER IKKE MÅ SKE. Der er ikke nogen der kan udfylde din position. Husk det.

 

Så her kommer et meget vigtigt ”call to action” fra dine guider.

Det største ansvar en inkarneret engle, et lysvæsen og en lærer har, er at opretholde sig selv højt vibrerende i overskud. ALTID.

Kunststykket er ikke at redde hvad der reddes kan (og det er vi alle tilbøjelige til, indtil vi finder ud af at vi ikke kan holde til det).

Jeg har set mange engle og lysvæsner misse deres større mission, fordi de for rundt på slagsmarken i for lang tid og hev de sårede op. De glemte at sætte sig ned og kigge strategisk på, hvor kræfterne var bedst brugt.

Hvis du har for meget arbejde hjemme i huset, og du ved at hver dag er der til 3 dages fuldt arbejde. Så begynder du ikke at styrte rundt i 3. Dobbelt tempo. Ikke særligt længe i hvert fald. Du finder hurtigt ud af, at du må prioritere, hvordan når de mest muligt med mindst muligt indsats.

På samme måde med din energi.

 

 

mkh Camilla