En særlig gruppe af særligt sensitive

Inkarnerede engle

Når du læser nedenstående, håber jeg du vil tage alt det med dig, som du finder genkendeligt og kan bruge. Der vil altid være nogen, for hvem snakken om inkarnerede engle forekommer mærkelig, og forståeligt nok. Brug dét der er genkendeligt for dig, og lad resten ligge.

 

Alt hvad du læser her er i store træk kendetegnet for særligt sensitive og englemennesker. Den store forskel på disse to grupper er at inkarnerede engle ud over deres personlig formål også kommer med et globalt formål.

 

God læse lyst 😉

 

 


 

EN SÆRLIG GRUPPE AF SÆRLIGT SENSITIVE MENNESKER

Alle sjæle og alle mennesker indeholder det guddommelig lys. Vi har bare forskellige missioner og forskellige formål –og nogle har opgaver. Der er en særlig gruppe af sensitive sjæle, som kan gå under betegnelse inkarnerede engle. Det er sjæle, der kommer fra en anden verden end mennesker.

Englemennesker kender ikke til hårdhed, brutal adfærd, manipulation eller en hvilken som helst følelse eller adfærd med lav vibration. De er ikke eksisterende. Og som inkarneret engel vil du oftest ikke begribe hvad der går af mennesker, som bevæger sig ind i det felt. Du bliver uforstående, fordi den vibration ikke er en del af dit fundament.

Hvis man går englemennesker på klinken i forhold til hvad de er her for, vil alle mere eller mindre overensstemmende angive at de arbejder lys, er lysarbejdere, arbejder for lyset og kærligheden, eller versioner heraf.

Du vil være særdeles god til at se det positive i alle situation. Du vil have en medfødt evne til at vende ryggen til mørket (selv om der godt kan være virkelig mørke dage), og bevidst vende dig mod lyset. Også selvom du måske endnu ikke har opdaget din sjæls oprindelse og er fuldt bevidst om dit formål.

Du vil have en tendens til at tiltrække dig mennesker i nød på forskellig vis. Også ofte dem du har helt tæt på dig. Det er heller ikke usædvanligt at englemennesker inkarnerer i familier, der har hårdt brug for et lyspunkt.

Konsekvensen af dette, i hvert fald så længe du ikke har opdaget dit fulde potientiale og dit formål, er klassisk at du gradvist mister energi, føler dig flad og slidt op. Slidt op af at give og sørge for, holde hånden over, være der. Og være der lidt mere. Også når du er træt og brug helt op. Det er så dybt plantet i din ånd, at du er her for at bringe lys, harmoni, fred og tage dig af dem der har det svært, at du sætter dig selv til side.

For at gøre det endnu mere spændende, finder der forskellige typer af inkarnerede engle. Der er derfor forskellige formål, arbejdsområder og forskellige ting, som der bakses med.

 

  • Nogle englemennesker har en tendens til at trække energi til sig, for at kunne holde ud at være her. Det er deres beskyttelse. De er hjertevarme mennesker, der rummer stor accept og plads til dem, der ikke kan selv. Jeg er stødt på dem i fag som sygeplejersker, behandlere, sociale fag som tager sig af de helt svage. Det er ikke usædvanligt at deres hjerteenergi vender vrangen ud: du tager dig af alle andre, på alle tænkelig måder. Bare ikke dig selv. Nogle bakser med de mange kilo, og dermed følgende lavt selvværd. I virkeligheden er det kroppens beskyttelse af din energi, og før du får lært at passe på din fine smukke hjerteenergi, har din krop formentlig ikke tænkt sig at slippe de ekstra kg.
  • Andre er så fine i deres energi, at man næsten fornemmer dem som alfer og engle. Og de oplever tit, at folk specifik kalder dem engle. De er så søde og så rene og fine. Man fornemmer stor åbenhed i deres samvær. Alt tages ind, og i de tidlige år kan det være svært at hitte hoved og hale i hvilke følelser der er deres egne og hvilke de modtager fra omverdenen, hvilket de gør i oceaner af mængder. De fine alfevæsner ser som regelt altid yngre ud end de i virkeligheden er, de ser helt nye ud. Man får fornemmelsen af sarthed, og jeg har tit observeret at de har udfordringer med mavepine (følelserne tumler rundt, også alle andres følelser), spiseforstyrrelser og andre symptomer knyttet til solar plexus chakraet, som betyder mangel på gennemslagskraft.
  • Og så er der de gamle, ”the wise ones”. Doreen Virtue beskriver dem som inkarnerede præstinder, troldmænd- og kvinder og hekse. Det er gamle vise sjæle, der er her for at holde øje med os alle sammen. Når man ser ind i øjnene på en wise one, så fornemmer man at han/hun ved besked. Der er en tendens til at wise ones altid ved bedre. Og der er noget om det. For det gør de!. De har oftest en undertone af melankoli med sig. De har været her mange gange og været vidne til mange ting. Man oplever oftest en af de vise, nærmest ryste på hovedet af menneskeheden. Man kan blive helt træt. Hvis du er en wise one, vil du klassisk finde dig helt hjemme i Harry Potter og Ringenes Herre, alt det magi er evner du har besiddet (og besidder, blot på et andet plan lige nu). Din evne til at manifestere (dvs. at få ting du sender din bevidsthed imod), er fænomenal. Pas derfor på hvad du ønsker dig. Wise ones har tit rigtig dårlig erfaringer med heksetiden og inkvisitionen og lignende. Så forholdet til Sankt Hans og film fra de hårde tider kan sætte sig spor i mange mange dage efterfølgende. Det vækker de minder du har siddende i din aura. Grundet den fortid, og de mange liv på jorden som de vise har bag sig, er der oftest en grundangst forbundet med virkelig at udtrykke deres styrke og deres evner. De er vant til at det ikke bliver modtaget særligt godt. Højst sandsynligt har du det sådan, gemmer det hellere væk og passer lidt på, i stedet for at råbe højt hvad du kan og folde armene ud. Du tør ikke, det vækker angsten for folks reaktioner, selv om det ikke på nogen måde er rationelt set ud fra dette liv, som du lever nu.

 

Fælles for de fleste englevæsner er de mange liv tidligere, hvor de har været på jorden i menneskekroppe med det formål at udfolde deres evner, magi, indsigter og lys. Alt sammen med det formål at løfte jordens vibration og bløde menneskenes udfordringer op. Ikke mærkeligt har mange oplevet ubehageligheder og har forladt menneskekroppen for tidligt. Disse informationer sidder stadig i auraen, og skaber angst i det nuværende liv.

Englemennesker har som alle andre sjæle et personlig formål med deres inkarnation. Der er en personlig livslæring, som de arbejder på. Og jorden er et glimrende sted at blive udfordret ;-). Derudover har de et globalt formål, som i store træk (og der er variationer) går ud på at løfte den globale vibration, at indgyde lys i mørket, at vide vej, at være lysbærer.

 

En god bog at læse, hvis du er mere nysgerrig lige nu er Doreen Virtues ”Earth Angel Realms”. Hun beskriver flere forskellige slags og med fine kendetegn. Hvis det her har fanget dig, vil bogen sikkert også.

Ovenstående er min forståelse ud fra en kombination med søgning, læsning og min kliniske praksis. Jeg håber du har ladet dig inspirere. Brug det der passer til dig og lad resten ligge.