Gruppen af inkarnerede engle, som har med elementerne at gøre, indbefatter blandt andet alfevæsner, devavæsner, i det hele taget sjæle med meget stor tilknytning til naturen og elementerne. Listen her er langt fra udtømt. Det plejer at fungere sådan, at når eksempelvis jeg i min praksis, skal have kendskab og arbejde med en bestemt type af sjæle, vil de i en længere periode dukke op hos mig i hobetal. Nøjagtig sådan har det over de sidste par år været med de inkarnerede engle, wise ones og i særdeleshed alferne ;-).

I modsætning til de inkarnede engle er alfevæsner ikke så alvorlige. Hvor den det rene englemenneske tager tingene og livet mere tungt, og gerne følger regler og autoriteter, vil alferne altid svinge deres tryllestav og kaste deres tryllestøv (og man hører dem ofte bruge nøjagtig disse ord. De er ofte meget bevidst om deres evne til at kaste tryllestøv og skabe magi i selv håbløse situationer), og skabe magi omkrig sig og på sig. Alferne bryder regler. Hvis de andre gør tingene på én måde, vælger alferne modsatte retning. De stiller spørgsmålstegn ved regler og normer, og er her tydeligvis for at skubbe til de lidt tunge egoer blandt almindeligt inkarnerede mennesker.

Nogle gange kan man ligefrem fornemme alfernes spidse ører bag håret, især hvis man kigger med det clairvoyante syn.

Alferne har en helt naturlig, og jeg vil sige NØDVENDIG, kontakt til dyre- og planteriget. Man møder ofte allergi blandt dem, de er meget påvirkelige overfor uren luft, gasarter, mærkelige lugte, og særligt indelukkethed. Gamle møbler og tæpper, som har trukket en tyngde og bærer præg af menneskers tunge fødder, kan give en inkarneret alf store udfordringer med at være til stede. De søger frisk luft, åbner vinduer, sover udendørs, stortrives i haven og med tæerne i græsset. De går næsten i ét med naturens elementerne. Hvor alle inkarnerede engle lader op  og har brug for naturen, vil alferne ydermere være en del af den.

Når alfen får installeret sig i rolige omgivelser med adgang til skønhed og græs, skov, blomster og træer og mindst et par dyr tæt på, vil de oftest trives i det jordiske liv og bibringe en latter, ligetilhed, skønhed og skævhed, som for andre er dybt fascinerende.

De er særligt sensitive, det giver lidt sig selv, og bøvler som alle andre inkarnerede engle ofte med den fysiske krop. Særligt immunforsvaret kan være et issue. Oftest er allergierne eller reaktionen ikke rettet mod en bestemt ting eller et særligt stof. Men er alfen i ubalance og mangler et  naturligt grundlag, en naturlig kontakt til elementerne, eller en for sjælden kontakt, en ubalance i maden (hvis det bliver for kemisk og kunstigt), eller blot ikke er på rette vej i forståelsen af sin smukke energi og krav til vedligeholdelse, så reagerer immunforsvaret. Og det kan give alt fra hudproblemer, til sensitivitet i tarmen, reaktioner i det muskuloskeletale system og udbredte allergier. Når alfen finder tilbage på plads, finder hvile i sin natur, både sin egen og naturen omkring, indånder forunderligheden og skønheden i alt det grønne og hvid og blå omkring, så mildnes symptomerne. Jeg har hørt flere inkarnerede alfevæsner sige: “jeg er allergisk overfor dyr, bare ikke mine egne dyr”. Og det er verdens største naturlighed.

De inkarnerede alfer er ikke bare tæt forbundet til dyreriget, men nærmest identisk med naturens elementer. De kender til leg og samg og lethed.

De vil typisk have slanke let bevægelighed kroppe, og har en tendens til at “miste jordforbindelse” når livet er lidt for anstrengende. De flyver så at sig op og væk for en stund.

Alferne ser oftest yngre ud end deres biologiske alder. Så ofte vil folk gætte din alder 5-10 år for lidt 😉

Alferne vil oftest føle sig tæt knyttet til gruppen af Wise Ones. Måske har sjæle en fod placeret i begge lejre, måske har alferne blot en tæt forhold til gruppen af Wise Ones. Nogle alfer har ud over deres egne typiske alfe-guider også gamle erfarne Wise Ones som primærguider. Særligt de lidt ældre af slagsen, som er sendt hertil med en lidt større opgave og ansvar.