Englemennesker, de helt rene af slagsen vil ved det clairvoyante møde ofte vise sig med store fjerlignende vinger. Englene har en tendens til at have lidt tungere kroppe. De står bedre fast end alferne, og har brug for den tyngde for at kunne klare jordens barske energi og de oftest hårde job, som de er sendt hertil for klare. Mange englemennesker beskæftiger sig med redningsarbejde (hjertearbejde), og tager sig af de lidt tungere udfordringer.

Hvis englemennesket ikke opdager hvem hun (eller han) i virkeligheden er og ikke forstå sin mission, kommer livet ofte til at virke brutalt og anstrengende. Som alle i gruppen af inkarnerede engle, har de tendens til at tiltrække sig mennesker med udfordringer. Og sådan skal det være, for det er hele planen med det. Nu kræver det blot en stor også INDRE opmærksomhed på at fylde deres egen energi helt op.

De inkarnerede engle er i modsætning til de mere legesyge flyvske alfer og elementaler, mere alvorlige og tager tingene tungere og dybere. De følger oftest reglerne og passer sig ind i stor kontrast til alfernes fanden i voldske bryden ud af normerne.

Engle der er vokset op i den fysiske familie blandt ligeværdige, klarer sig ualmindeligt godt ret tidligt i livet. Og får ret hurtigt fat i deres fabelagtig evne til at aktivere hjertecenteret og arbejde med den kraftigt healende energi, der til stadighed løber igennem dem.

Alle typer af selvværds-issues er værd at arbejde intenst med. Det er ikke unormal at mad bliver brugt som et afhængighedsmiddel.

Af fysiske symptomer, skal englene holde øje med alle livsstilssygdomme og hjerteproblemer. De vil også have en tendens til inflammation i alle dens afskygninger grundet deres enorme trang til at hjælpe kombineret med manglende evne til at sige fra. Hele deres krop kommer konstant på overarbejde. Det skaber nemt inflammation og nedsat evne til at hele. Hvor alferne hjælper fordi de skal, gør englene det af den dybeste trang. Netop derfor er drivkraften til at hjælpe alle andre og glemme sig selv enormt stor.